50
Såld
SUNNERSTA - Konvaljegränd 4 - Uppsala

Barnvänligt läge på återvändsgata i hus med 5 sovrum och pool!

Friliggande villa 159 kvm 763 kvm (tomtarea) Slutpris 7 475 000 Kr Budhistorik
Konvaljegränd 4

Barnvänligt läge på återvändsgata i hus med 5 sovrum och pool!

Välkommen till Konvaljegränd 4 och denna villa i 1 1/2-plan med ett lugnt och trivsamt läge på barnvänlig återvändsgata. Här kan hela familjen trivas med ett nyrenoverat kök från Vedum, fem sovrum och en insynsskyddad trädgård med en härlig pool. Förutom det lugna läget ligger huset också nära natur- och promenadvägar intill Fyrisån och med bekvämt cykelavstånd både till city och flera stora arbetsplatser som BMC, SLU och Akademiska sjukhuset.

Villan som är 159 kvm uppfördes i slutet av 90-talet och har en funktionell planlösning. På entréplanet finns hall med full takhöjd til nock där en ett takfönster sprider ljus. Kök som är mycket fint och påkostat renoverat med inredning från Vedum, bänkskiva i sten samt fullständig ny maskinell utrustning. Trevlig matplats intill burspråk. Vardagsrum med plats för både soffgrupp intill braskaminen som värmer på kyliga kvällar och matsalsbord. Här finns utgång till altan i västligt läge som ger sol på eftermiddagen och kvällen samt stort, härligt pooldäck att njuta vid under varma sommardagar. Vidare finns två sovrum samt ett helkaklat duschrum och tvättstuga med groventré. En trappa upp möts du av en hall som får ljus av takfönstret i trappan, två sovrum för barnen och ett föräldrasovrum. Rymligt helkaklat badrum med bastu.

För bilar finns plats för en bil i vidbyggt garage med fjärrstyrd port samt plats för ytterligare parkering på garageuppfart. Här finns även trädgårdsförråd och byggnad för cyklar.

Trädgården är på sommaren en grönskande oas som omgärdas av fint uppvuxna häckar med en lättskött tomt med gräsmatta och äppelträd.

Detta är en kommande försäljning , varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1998
Rum
7 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea
159 m²
Tomtarea
763 m²

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Trevlig hall med full takhöjd till nock som ger både ljus och rymd. Här finns plats för ytterkläder och skor i vid entrédörren och en bit in mynnar hallen ut i en större möblerbar del. Klinker vid entrén och i övrigt parkettgolv. Ljusa väggar.

KÖK:
Nyrenoverat kök med matplats intill ett trevligt burspråk. Köket är från Vedum och har luckor i en behaglig gröngrå ton med svarta beslag. Ljust marmorerat kakel ovan bänkskiva i sten med en grön ton som går i stil med luckorna. Maskinellt utrustat med inbyggd ugn och micro, extra bred induktionshäll med spisfläkt, en Grohe Blue Home-blandare för bubbelvatten, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och frys. Vidare har köket nytt parkettgolv i 1-stav samt ljusa väggar.

VARDAGSRUM:
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp intill braskaminen som värmer på kyliga kvällar och ett matsalsbord som rymmer många gäster på middag. Här finns utgång till altan och pooldäck. Vardagsrummet har vita väggar med grå fondvägg samt parkettgolv.

SOVRUM 1 :
Beläget intill hallen går utmärkt att använda som gästrum eller arbetsrum. Rummet har grå väggar samt parkettgolv. Tre garderober.

SOVRUM 2:
Entréplanets större sovrum och rymmer en dubbelsäng eller kan bli ett extra TV-rum. Rummet har vita väggar och ekparkettgolv. Rummet har två dubbelgarderober.

DUSCHRUM:
Duschrum som är helkaklat med klinker som går i beiga toner. Här finns fönster som ger trevligt ljusinsläpp och utrustat med duschhörna med infällbara väggar, vägghängt högskåp, handdukstork, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt toalett. Golvvärme.

TVÄTTSTUGA:
Tvättstuga med groventré och här är nyrenoverat med inredning från Vedum med skåp som har luckor i en ljus beige nyans, bänkskiva med tvättho. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här finns även värmeväxlare för fjärrvärme.

ÖVERVÅNING: HALL:
En trappa med takfönster leder upp till övervåningen och dess hall som kan användas till en arbetshörna eller en praktiskt plats för bokhyllor och förvaring. Hallen har grå väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3 & 4 :
Två sovrum som är lika till ytan och blir mysiga rum till barnen. Rummen har grå väggar och parkettgolv. Det ena rummet har tre garderober och det andra rummet har två garderober.

SOVRUM 5:
Ett mycket rymligt sovrum för föräldrarna och gott om förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar. Rummet har grå väggar och parkettgolv.

BADRUM:
Stort och härligt badrum med takfönster. Helkaklat med klinker i beiga toner och här finns dusch, hörnbadkar, bastu, tvättställ med kommod, spegel med belysning samt toalett.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Sunnersta 50:12

Tomt

763 m²

Renovering

2021: Målning av samtliga väggar och tak inomhus.
2022: Renovering av kök med ny inredning från Vedum, nya vitvaror samt parkettgolv. Ny inredning till tvättstuga från. Ny utedusch samt dörr till cykelförråd. Ny poolpump.

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 159 kvm , 7 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1998

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, vattenburen golvvärme på bv, radiatorer öv. Kamin.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Uppsala Stadsnät.

Övriga utrymmen

Garage med plats för en bil samt ytterligare en tillbyggnad som används till cyklar och på baksidan finns ett trädgårdsförråd. Vid infarten finns en byggnad för cyklar och annan förvaring.

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 4 336 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 522 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1998. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 5 000 000 kr.

Driftkostnad summa: 50 620 kr/år
Uppvärmning: 17 048 kr/år
El: 15 210 kr/år
Vatten-avlopp: 6 187 kr/år
Sotning: 500 kr/år
Renhållning: 2 514 kr/år
Försäkring: 8 561 kr/år
Övrigt: 600 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2016-09-29. Förbrukning: 99 kWh/kvm år. Energiklass: D.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Tomtindelning (1969-04-14) Stadsplan (1960-02-26).

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut Vattenledning Mm, 03-IM1-97/15126.1


Förmån: Avtalsservitut Vatten-Och Avloppsledning, 03-IM1-97/26382.1

Allmänt om området

Sunnersta är en charmig och attraktiv stadsdel belägen i den vackra universitetsstaden Uppsala, Sverige. Med sin unika kombination av natur, historia och moderna bekvämligheter erbjuder Sunnersta en härlig livsstil för sina invånare.

Beläget bara några kilometer söder om Uppsala centrum, erbjuder Sunnersta en harmonisk blandning av grönska och urban bebyggelse. Stadsdelens främsta attraktion är det omgivande naturlandskapet, vilket ger invånarna möjlighet att njuta av frisk luft och vacker natur. Här kan man hitta grönområden, parker och vandringsleder som inbjuder till promenader, jogging eller avkopplande picknickar. Den närbelägna Fyrisån, en vacker flod som slingrar sig genom Uppsala, är också en populär plats för avkoppling och rekreation.

Sunnersta är också känt för sina historiska landmärken. I stadsdelen finns flera gamla byggnader som har bevarats genom tiderna och ger en glimt av Uppsalas rika historia. Ett exempel är Sunnersta herrgård, en herrgårdsbyggnad från 1700-talet som nu används som festlokal och mötesplats. Herrgården är omgiven av vackra trädgårdar och erbjuder en vacker miljö för olika evenemang.

Det finns även en stark känsla av gemenskap och aktiviteter i Sunnersta. Stadsdelen har ett aktivt föreningsliv och anordnar regelbundet evenemang och aktiviteter för invånarna i alla åldrar. Det kan vara allt från lokala marknader och kulturella festivaler till idrottsevenemang och konserter. Dessa aktiviteter bidrar till att skapa en levande och engagerad gemenskap i Sunnersta.

Sammanfattningsvis är Sunnersta en fantastisk stadsdel i Uppsala som erbjuder en perfekt balans mellan natur, historia och moderna bekvämligheter. Med sitt vackra naturlandskap, historiska landmärken och levande gemenskap är Sunnersta en plats där invånarna kan njuta av en hög livskvalitet och en aktiv livsstil.

Närservice

Invånarna i Sunnersta har också tillgång till en mängd bekvämligheter och tjänster. Det finns ett antal butiker, restauranger och caféer i närheten, vilket gör det lätt att handla och njuta av lokal mat. För dem som söker utbildningsmöjligheter finns det flera skolor och förskolor i området.

Kommunikationer

Sunnersta erbjuder också goda kommunikationsförbindelser, både med bil och kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att ta sig till och från andra delar av Uppsala.

Visa mer

Karta

SUNNERSTA - Konvaljegränd 4 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus