Till salu
LINDBACKEN - Björnmossen, Hus 4 - Uppsala

Nu säljstartar vi etapp 1 av Kv Björnmossen!

Parhus 124 kvm 338 kvm (tomtarea) 5 775 000 kr (varav tomtpris 1 200 000 kr)
Intresseanmälan
Björnmossen, Hus 4 5 775 000 kr
Intresseanmälan

Nu säljstartar vi etapp 1 av Kv Björnmossen!

Välkommen till säljstartsvisning den 20 september kl.17-18. Anmäl dig gärna på visning på mäklarens hemsida. Nu skapas kvarter Björnmossen i Lindbacken - friköpta parhus med finplanerade trädgårdar där allt är färdigt och upphandlat. En möjlighet för dig som vill bygga nytt där alla beslut är tagna och du får en bekväm resa. Här får samtliga bostäder en stor avskild trädgård i tre väderstreck längs den rundade kvartersgatan Björnmossvägen. Gång- och cykelvägen mellan tomterna och gatan samt egna infarter ger avstånd till gatan och extra villakänsla och trygghet i vardagen. Kvarteret Björnmossen blir det sjunde bostadskvarteret Blooc och Gillöga utvecklar tillsammans i Lindbacken och ambitionen är att bostäderna i kvarteret ska underlätta vardagen med lösningar som är funktionella, utan att göra avkall på designen. Etapp 1 omfattar 6 nya bostäder om 124 kvm i parhusformat för den moderna barnfamiljen.

Intresseanmälan görs genom att fylla i formuläret på denna sida.

Inflyttning av Hus 4 beräknas ske hösten 2024.

Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär med närhet till en löprunda i naturen, med pendlingsavstånd till Stockholm och en cykeltur till Uppsalas stadskärna. Området präglas av villor och radhus vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort invigs Handelsbyn med vårdcentral, gym, apotek och restaurang. Lindbacken är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där vännerna är många. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden är området varierat och grönskande, med fina gaturum, närservice, butiker och många umgängesplatser. Inte minst i den stora parken i hjärtat av Lindbacken som blivit en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott både för boende och besökare. För barnen finns Lindbackens skola från FK till åk 5 samt fyra förskolor. Kommunikationerna är goda där bussar trafikerar väg 288 var 15:e minut under vardagar och du centrala Uppsala på 20 minuter.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Parhus
Byggnadsår
2024
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
124 m²
Tomtarea
338 m²
Pris
5 775 000 Kr (varav tomtpris 1 200 000 kr)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
När du kliver in i huset möts du av en sober färgsättning med inspiration hämtad från naturen. Hall med klinker från Svenska Kakel "Gotland Grey kulör Limestone" och plats för att hänga upp ytterkläder på krokar från Blooc object och vid hatthylla från Essem Design i modell Nostalgi.

KÖK:
Köket är från Marbodal och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som går i en ljus blå ton som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. Här finns bänkskiva i sten och rostfritt. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Kakel på väggen från Svenska kakel "Glaserat keramik" i färg Cream. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin, spisfläkt, induktionshäll, hel kyl och frys, samtliga från Siemens. Förberett för micro i överskåp.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning till köket ligger vardagsrummet som har ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Utgång till altan både på gaveln och mot baksidan. Här finns braskamin från Contura som värmer under ruggiga höstkvällar.

SKRUBB:
Under trappen till övervåningen finner ni praktiskt förvaring. Här finns också el-central med säkringar och medieskåp.

DUSCHRUM:
Rymligt duschrum som du når via hallen och genom en praktisk skjutdörr. Enhetlighet skapas genom samma klinker som i hallen och väggarna blir ombonade genom delvis målade väggar i en isblå nyans och kaklade i duschutrymme med kakel från Svenska Kakel "Glaserat Keramik" i färg blå. Utrustat med tvättställ med kommod från Svedbergs med en brun lucka. Spegel med pendelarmatur från Blooc Objects, toalett från Svedbergs samt duschvägg från Svedbergs. Bakom ett snyggt ljusblått draperi från Ludvig Svensson finns plats för värmepump samt möjlighet till förvaring för t ex skötbord.

ÖVERVÅNING: ÖVRE HALL:
Trappan är något alldeles extra då ett takfönster sprider ljus och trappan är målad i en kobolt blå kulör som blir ett smycke till huset.

ALLRUM:
Trivsamt allrum med plats för soffa och TV-möbel.

SOVRUM 1 (204) :
Här finns fönster i två väderstreck samt två garderober. Rummet är 9,4 kvm.

SOVRUM 2 (205) :
Här finns fönster i två väderstreck samt två garderober. Rummet är 9,9 kvm.

SOVRUM 3 (206):
Föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och mycket gott om förvaring i fem garderober samt ingång till klädkammare.

BADRUM:
Rymligt badrum med lyxig känsla och som har samma utförande som på entréplanet. Istället för dusch finns här ett badkar från Svedbergs. Här finns också tvättmaskin och torktumlare från Siemens som döljs bakom draperi från Ludvig Svensson i ljusblå nyans.

YTSKIKT:
Alla rum förutom våtutrymmen målas vita och rummen har ekparkettgolv från Bjelin i nyans Mattlack Shadow Brown. För mer information och detaljer kring materialval se dokument "Kundblad Materialitet - Björnmossen"

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 43:9 (Del av fastighet Vaksala-Lunda 43:1)

Tomt

Finplanerad tomt med utrullad gräsmatta som omgärdas av häckar. Här finns plats för parkering på grusad plats och vid entrédörren finns en stenläggning med kantsten som fylls av betongplattor. Grusad framsida med plats för plantering på anvisad plats. På tomterna finns också träd, t ex silverpäron eller likvärdigt och på några tomter finns äppelträd. För specifik information om varje tomts utförande se mer information i dokument "Kundblad Trädgård - Björnmossen"

Uteplats

Altandäck som löper runt huset och fångar solen olika tider på dagen. Utgång till altan finns både på gaveln av huset och på baksidan.

Bilplats

Varje hus har två grusade platser för bilar. Se placering i dokument "Kundblad Trädgård - Björnmossen" eller "Situationsplan"

Byggnad/Storlek

2 plan, 124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2024

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande falspanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp. Anslutningen ingår i priset. .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump (NIBE) Golvvärme på entréplan, radiatorer på övre plan.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber via Telias Öppna Fibernät. Anslutningskostnad ingår i priset.

Övriga utrymmen

Intill husets altan på baksidan finns ett förråd på 4,9 kvm.

Ekonomi

Pris: 5 775 000 kr (varav tomtpris 1 200 000 kr). Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Driftkostnad summa: 2 830 kr/år
Uppvärmning: 490 kr/år
El: 770 kr/år
Vatten-avlopp: 570 kr/år
Renhållning: 200 kr/år
Försäkring: 800 kr/år
Kommentar: Läs mer om driftskostnader under "Dokument" för mer utförlig uträkning. OBS! Schablonräkning. Kostnader varierar efter personer i hushållet samt individuella behov och levnadsvanor.

Energiprestanda

Genomförd: Behövs ej. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-09-23).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:15 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:16 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:17 ändamål: Kvartersanläggning

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Björnmossen, Hus 4 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus