50
Till salu
Börje - Börje-Brunnby Torbo 30 - Uppsala

Lantligt boende med karaktär och grönskande trädgård, endast 15 min från centrala Uppsala!

Friliggande villa 119 kvm 1167 kvm (tomtarea) 3 990 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Börje-Brunnby Torbo 30 3 990 000 kr
Intresseanmälan

Lantligt boende med karaktär och grönskande trädgård, endast 15 min från centrala Uppsala!

I lantlig och ostörd miljö endast 15 min från centrala Uppsala finner ni detta hus med en spännande karaktär. Huset som är i 2-plan uppfördes 2006 där tillbyggnader har gett huset dess nuvarande karaktär. Är du intresserad av odling är detta en perfekt med plats med en stor, grönskande tomt där det finns både växthus, trädgårdsland och flera fruktträd.

Husets 119 kvm är smart planerade med en välkomnande hall där dubbeldörrar öppnar upp till husets sociala delar, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med full takhöjd till nock och en spiraltrappa som leder upp till övervåningens allrum som har öppet mot entréplanet vilket höjer den sociala känslan. Köket är renoverat med ny inredning och här finns en matplats som rymmer många middagsgäster beroende på hur du ställer bordet. Intill köket finns ett allrum (tillbyggnad) med flera vackra spröjsade fönster med utgång till ett inglasat uterum som du även når från köket. Här kan du njuta av solen hela dagen och förlänga säsongen från tidig vår till sen höst. Vidare har entréplanet ett rymligt sovrum samt ett renoverat badrum. En trappa upp finns ett allrum, ett mysigt sovrum samt en rymlig klädkammare med fönster.

Läget är optimalt för dig som önskar bo lantligt och samtidigt ha närheten till staden. Här bor du i en levande jordbruksbygd, med avskilt läge i slutet av en grusväg, alldeles intill skog- och natur för rogivande utevistelser och promenader.

I Börje finns en mindre byskola från FK till Åk 6 och vidare till högstadiet går eleverna i Uppsala. I bygden finns också Börje sportklubb som engagerar många och som är väldigt aktiv med flera olika sport- och motionssektioner. I närheten (några kilometer bort) finns även idrottsgården och Fjälliden med fotbollsplaner och ett elljusspår. För service är det bara några minuters bilfärd till Librobäck med bland annat mataffärer och apotek. För veckohandling finns även Stenhagen centrum på bekvämt avstånd med ICA Maxi, Willus, systembolag, apotek med mera.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2006
Rum
4 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
119 m²
Tomtarea
1167 m²
Pris
3 990 000 Kr (eller bud)

Planlösning

ENTRÉPLAN: HALL:
Entré till hall med gott om plats för ytterkläder. Här finns garderober och plats för hatthylla. Klinker på golvet i en ljus nyans samt ljusa väggar.

KÖK OCH MATPLATS:
Från hallen öppnar pardörrar upp mot husets sociala yta, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning och med full takhöjd till nock. Inredningen i köket är nyrenoverad med skåp som har ljusa luckor, vitt kakel ovan bänkskivor i ek. Maskinellt utrustat med diskmaskin, hel kyl och frys, hällspis samt spisfläkt och vedspis. Köket har en härlig matplats med fönster i två väderstreck som ger fin utsikt över den grönskande trädgården. Klinker på golvet i ljus nyans samt ljusa väggar.

ALLRUM (TILLBYGGNAD):
Innanför köket finns ett mysigt allrum med tre spröjsade fönster som ger ett fint .ljusinsläpp och med utgång till uterummet. Det här rummet har många användningsområden och kan t ex användas som ett arbetsrum eller som orangeri för den odlingsintresserade.

UTERUM:
Från kök och allrum nås ett trevligt inglasat uterum med skjutdörrar som förlänger utesäsongen från tidig vår till sen höst.

BADRUM:
Renoverat badrum med våtrumstapet och stilrent mönstrad våtrumsmatta. Utrustat med tvättställ med kommod, spegel med belysning, toalett och dusch. Här finns varmvattenberedare och tvättmaskin under en praktisk arbetsbänk samt städskåp.

SOVRUM 1:
Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet har klinkergolv i ljusnyans samt ljusa väggar.

ÖVERVÅNING: ALLRUM 2:
En spiraltrappa leder upp till övervåningen som genomgående får en fin karaktär med snedtak, fina ljusinsläpp i två väderstreck och en härlig utsikt över skog och åkrar. När du kommer upp möts du först av allrummet som har en öppen yta mot köket och matplatsen på entréplan. Rummet har ekparkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 2:
Mysigt sovrum med snedtak, två fönster och plats för dubbelsäng. Rummet har ekparkettgolv och ljusa väggar.

KLÄDKAMMARE:
Intill sovrummet finns en rymlig klädkammare med fönster. Här finns gott om förvaring både att hänga kläder och plats för byråar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Börje-Brunnby 1:10

Tomt

Fint uppvuxen, grönskande tomt med plats att förverkliga odlingsdrömmar. Här finns trädgårdsland, perenner och fruktträd såsom äpple, plommon, päron och flera sorters körsbär. I växthuset växer en blå vindruva.

Uteplats

Från kök och allrum nås ett inglasat uterum som förlänger säsongen från tidig vår till sen höst. Här kan du njuta av solen hela dagen.

Bilplats

Plats för bil finns på husets uppfart.

Renovering

2009: Infiltration och trekammarbrunn. Ventilation samt installation av diskmaskin och toalett (WC). Nya ytskikt i sovrum övervåning samt i alllrum (tillbyggnad)
2012: Växthus
2015: Badrum helrenoverades
2020: Ommålning av fasad
2021: Kök helrenoverades
2023: Nya ytskikt sovrum nedervåning

Byggnad/Storlek

2 plan, 119 kvm , 4 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt uppmätning i energideklaration . Byggnadsår: 2006

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta och krypgrund under utbyggnad. . Stomme: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster med spröjs. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vedpanna och solfångare.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns indraget via Börje Net.

Övriga utrymmen

Två trädgårdsförråd samt växthus. Även tillgång till lador på grannfastighet för förvaring av t ex ved.

Övrigt

Cetntraldammsugare finns. .

Ekonomi

Pris: 3 990 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 2 446 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 778 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2006. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 651 000 kr.

Driftkostnad summa: 32 160 kr/år
Uppvärmning: 8 400 kr/år
El: 13 080 kr/år
Vatten-avlopp: 600 kr/år
Sotning: 600 kr/år
Samfällighet: 1 800 kr/år
Renhållning: 2 280 kr/år
Försäkring: 5 400 kr/år
Kommentar: VA-kostnaden är endast kostnad för slamtömning en gång om året.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-06-30. Energiprestanda primärenergital: 79 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Börje-Brunnby GA:2 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Börje - Börje-Brunnby Torbo 30 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus