Till salu
Storvreta - Slöjmolnsvägen 5 - Storvreta

Välplanerat kedjehus i Storvreta

Kedjehus 136 kvm (+6kvm) 253 kvm (tomtarea) 3 150 000 kr (/bud)
Intresseanmälan
Slöjmolnsvägen 5 3 150 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerat kedjehus i Storvreta

Nytt pris! Nu ges möjlighet att köpa ett av dessa populära kedjehus i Storvreta, passar perfekt för för den som vill ha närhet till natur, skolor och kommunikationer! Huset är välplanerat och fördelar sig på ett nedre plan med ett kök med plats för matbord, rymligt vardagsrum, sovrum, tvättstuga samt duschrum. På övre plan finns det tre sovrum, ett badrum samt en klädkammare. Huset har visst renoveringsbehov.

Här bor du nära härliga promenadstråk, men med all viktig service på bekvämt avstånd - praktiskt, lugnt och trivsamt på alla sätt och vis. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss eller tåg till Uppsala och Resecentrum. Cykelväg hela vägen till Uppsala. Storvreta är ett barn- och familjevänligt område med skolor från förskola upp till årskurs 9.

Till huset hör en garageplats samt att det finns möjlighet att hyra p-plats.
I samfälligheten som man tillhör finns det festlokal med övernattningsmöjlighet samt släpkärra att låna.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Matts Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73
”Kunder anlitar mig för att jag håller vad jag lovar.”

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1982
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea/biarea
136 m² + 6 m²
Tomtarea
253 m²
Pris
3 150 000 Kr (/bud)

Planlösning

Rymlig HALL:
Plastmatta och vita väggar.

TVÄTTSTUGA:
Tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt grovingång.

DUSCHRUM:
Plastmatta. Fönster, handfat, spegelskåp, dusch samt WC.

VARDAGSRUM:
Parkettgolv och vita väggar. Utgång till trädgård och stenplattor.

Stort KÖK:
Plastmatta och vita väggar. Kakel ovan arbetsbänk. Kyl, frys, diskmaskin, spis, fläkt, skafferi och städskåp. Plats för stort matbord. Utgång till altan delvis under tak.

SOVRUM:
Plastmatta och tapetserade väggar. Bra ljusinsläpp med två fönster.

ÖVRE PLAN BADRUM:
Plastmatta. Badkar, WC, handfat, spegelskåp samt fönster.

KLÄDKAMMARE:
Hyllplan samt lucka till kattvind.

Stort SOVRUM:
Plastmatta och vita väggar. Burspråk.

Stort SOVRUM:
Plastmatta och vita väggar. Burspråk.

SOVRUM:
Plastmatta och vita väggar. Burspråk.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Fullerö 35:7

Tomt

253 m²

Uteplats

Trevlig altan som är delvis under tak på framsidan.

Bilplats

Ett garage i länga tillhör huset. Möjlighet att hyra p-plats via samfälligheten finns för 105kr/mån. Separat kösystem tillämpas för p-platser.

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med snedtak, 136 kvm + 6 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1982

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2+1 glas. Ventilation: Mekanisk. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Till huset hör ett rymligt förråd.

Ekonomi

Pris: 3 150 000 kr (/bud). Taxeringsvärdet är 2 372 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 543 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1982. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 752 233 kr.

Driftkostnad summa: 34 140 kr/år
Samfällighet: 34 140 kr/år
Kommentar: I samfällighetsavgiften ingår kostnaden för vatten, värme och gemensamhetsanläggningar. Avgiften för vatten och värme regleras på årsbasis efter förbrukning.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2020-09-16. Förbrukning: 120 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 84 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1981-08-26).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:39 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:41 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:42 ändamål: Vattenförsörjning, Värmeanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:43 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:44 ändamål: Garage och/eller parkering


Last: Officialservitut Skötsel, Underhåll, 0380-2005/152.2


Förmån: Officialservitut Skötsel, Underhåll, 0380-2005/152.2

Allmänt om området

Storvreta är en förtjusande ort belägen i Uppsala kommun i Sverige. Det är en pittoresk tätort som ligger cirka 15 kilometer norr om Uppsala stad, vilket gör den till en populär destination för både invånare och besökare som vill komma bort från stadens liv och rörelse.

Storvreta har en rik historia som sträcker sig flera århundraden tillbaka. Området var tidigare ett jordbruksområde och det finns fortfarande bevarade tecken på dess agrara arv. Du kan se traditionella gårdar och vackra landskap som bär vittnesbörd om ortens lantliga historia.

En av de mest framträdande platserna i Storvreta är den anrika Storvreta kyrka. Kyrkan är en imponerande byggnad med anor från medeltiden och är väl värd ett besök för att beundra dess vackra arkitektur och historiska betydelse. Den omgivande kyrkogården ger en fridfull atmosfär och är en plats för eftertanke och reflektion.

Storvreta har också blivit känt för sina idrottsprestationer, särskilt inom innebandy. Storvreta IBK är en framstående klubb inom svensk innebandy och har vunnit flera nationella och internationella mästerskapstitlar. För innebandyfans är ett besök på IFU Arena, där Storvreta IBK spelar sina hemmamatcher, ett måste.

När det gäller rekreation och naturupplevelser finns det gott om möjligheter i Storvreta och dess omgivningar. Det finns flera vackra sjöar i närheten där man kan njuta av fiske, båtliv och avkopplande promenader längs stranden. Det omgivande landskapet erbjuder också vandrings- och cykelleder som tar dig genom skogar och ängar, vilket ger en chans att uppleva naturens skönhet och frid.

För dem som är intresserade av kultur och historia finns det också flera intressanta platser att besöka i närheten av Storvreta. Uppsala stad, med sin rika historia och kulturella arv, ligger bara en kort bilresa bort. Där kan du besöka Uppsala universitet, Uppsala domkyrka och Gustavianum, för att bara nämna några av de många sevärdheterna.

Sammanfattningsvis är Storvreta en charmig ort med en rik historia, idrottsframgångar och natursköna omgivningar. Oavsett om du är intresserad av att utforska kultur, natur eller bara njuta av den lugna atmosfären, har Storvreta något att erbjuda för alla.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Storvreta - Slöjmolnsvägen 5 - Storvreta

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus