50
Till salu
JÄRLÅSA - Rosenbackavägen 3 - Järlåsa

Friliggande villa 116 kvm 933 kvm (tomtarea) 2 700 000 kr (FAST PRIS)
Intresseanmälan
Rosenbackavägen 3 2 700 000 kr
Intresseanmälan

Välplanerad 1-plansvilla centralt belägen i ett barnvänligt område. Villan med dess öppna planlösning erbjuder generösa sällskapsutrymmen, kamin, tre rymliga sovrum, renoverat badrum, gästtoalett samt tvättstuga. Huset omges om en trevlig trädgårdstomt med plats för lek och umgänge.

Huset är i fint skick med många renoveringar gjorda så som kök, badrum och ytskikt. Även en kamin har installerats 2021 samt en ny luftvärmepump. Köket har en öppen planlösning mot matsalen och vidare mot vardagsrummet. Kaminen som har en central plats vid gemensamhetsytorna ger extra mysfaktor och värme åt huset. En luftvärmepump med kyleffekt finns också för varma sommardagar. Rummen får ett fint ljusinsläpp från två väderstreck och en dörr leder ut till den stora altanen med ett solsäkert läge och del av altanen skyddas av ett tak. Här finns även ett spatiöst badrum som renoverats, separat tvättstuga med dörr ut till altanen, hall, gäst wc intill entrén samt tre rymliga sovrum.


Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. Området har mycket att erbjuda så som flertalet sjöar, där kan man svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1992
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
116 m²
Tomtarea
933 m²
Pris
2 700 000 Kr (FAST PRIS)

Planlösning

HALL:
Hall med tåliga laminatplattor på golvet och rummet har tapetklädda väggar. Intill ytterdörren finns det plats för upphängning av ytterkläder samt i garderoberna, här finns även utrymme för byrå mm.

KLÄDKAMMARE:
Längre in i hallen mellan två av sovrummen finns en klädkammare som ger extra utrymme för era kläder och pinaler.

GÄST-WC:
Gäst-wc med våtrumsmatta på väggar och golv, handfat samt wc.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är ett stort och mycket trivsamt rum med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Gemensamhetsutrymmena har ett fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. På golvet ligger ett ljust parkettgolv och väggarna är tapetserade. 2021 installerades en kamin som ger både mysfaktor och ett effektivt värmetillskott .

KÖK:
Köket renoverades och byggdes om 2021. En vägg togs bort mellan kök och matplats vilket skapade ett stort och ljust rum med fint ljusinsläpp. Här finns även en dörr ut till den vidbyggda altanen och vidare ut till trädgården som omger huset. Köket är utrustat med en inbyggd ugn och mikro, häll, fläkt samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Väggen ovan arbetsbänken är kakelklädd och arbetsytan lyses upp med belysning som sitter under väggskåpen. På golvet ligger ett laminatgolv i samma stil som i hallen.

SOVRUM :
Större sovrum med en behaglig färgsättning med tapetklädda väggar, laminatgolv samt garderob.

SOVRUM:
Sovrum med tapetklädda väggar och laminatgolv.

SOVRUM:
Ett rymligt sovrum som idag används som gym. Tapet på väggarna och laminatgolv.

BADRUM:
Ett rymligt badrum som renoverats 2015. På golvet ligger ett mörkare klinkergolv och på väggarna sitter vita kakelplattor. Ett badkar står intill fönstret och en handukstork sitter på väggen. I kommoden finns det gott om plats för förvaring och ovanför sitter ett en upplyst spegel. Spottar i taket och i golvet ligger det värmeslingor (el).

TVÄTTSTUGA :
Ljus och rymlig tvättstuga med tvättmaskin från 2021, tvättho samt gott om förvaring. Här finns en utgång till altanen och trädgården vilket gör det enkelt att hänga upp tvätten på tork utomhus.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Rosenbacka 2:8

Tomt

Gemytlig och lättskött trädgård som erbjuder plats för lek och spring! Här finns plommonträd på gården intill entrén, njut av en frukt på väg till jobbet. Här finns även hallonbuskar utanför altanen, vinbär och rabarber.

Uteplats

Stor altan delvis med skyddande tak. Solsäkert läge omgiven av en välskött gräsmatta och två förråd.

Bilplats

Uppfart med plats för två bilar samt cykelparkering

Renovering

2015 Stora badrummet renoverades av tidigare ägare
2021 Kök
2021 Kamin installerad och sotad 2022
2022 Luft/luftpump installerad främst som kyla till huset sommartid
2022 Huset målades utvändigt

Byggnad/Storlek

1 plan, 116 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1992

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/vattenpump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Två förråd och lekstuga

Ekonomi

Pris: 2 700 000 kr (FAST PRIS). Taxeringsvärdet är 1 758 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 198 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1992. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 550 000 kr.

Driftkostnad summa: 41 783 kr/år
El: 18 478 kr/år
Vatten-avlopp: 8 000 kr/år
Sotning: 595 kr/år
Samfällighet: 6 000 kr/år
Renhållning: 2 446 kr/år
Försäkring: 6 264 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-05-29. Energiprestanda primärenergital: 117 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Bredsjö GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Rosenbacka GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Kvartersanläggning


Förmån: Officialservitut Väg, 03-91:536.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Rosenbackavägen 3 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus