50
Såld
Stavby - Stavby-Husby 62 - Alunda

Nybyggt exklusivt och modernt hus i lantlig miljö endast 15 minuter från Uppsala!

Friliggande villa 153 kvm 1989 kvm (tomtarea) 4 795 000 kr Slutpris 4 795 000 Kr
Stavby-Husby 62 4 795 000 kr

Nybyggt exklusivt och modernt hus i lantlig miljö endast 15 minuter från Uppsala!

Nu finns chansen att bli ägare av detta exklusiva och toppmoderna nybyggda drömhus i lantligt läge. Ett mycket trevligt ladhus med en yta på 153 kvadratmeter som utgörs av kök, 2 allrum, tvättstuga, 2 badrum och 4 sovrum. Vackert ryggåstak i både kök och vardagsrum.

Här möts man av en öppen planlösning med sällskapsytor i den ena delen av huset och sovrum i den andra. Två toppmoderna badrum, en tvättstuga precis vid hallen och ett öppet tv-rum i anslutning till hallen som ger härligt ljusinsläpp direkt när man kommer. I den ena ändan av huset är kök och vardagsrum kombinerat med takhöjd upp till nock och stora fönsterpartier samt utgång till den stora verandan med pergola, perfekt för varma sommardagar. Här kan man enkelt umgås med familj och vänner.

I den andra delen av huset ligger sovrummen, längts bort det stora master bedroom som har ett eget badrum. I nära anslutning finns ytterligare tre sovrum som är perfekt för barnen och som gästrum eller hemmakontor för den som vill.

På den stora tomten, som är fortfarande under uppbyggnad, finns ett nybyggt rymligt värmeisolerat garage. Tomten ger en ny ägare alla möjligheter att utforma den precis som man vill. Här finns gott om plats för odling, flera sittgrupper eller varför inte en pool.

Här bor man på landet omgiven av naturen men med trevliga grannar runt omkring. Till Uppsala och Gränbystaden tar det endast 15 minuter och till handelsbyn i Lindbacken bara fem minuter. I den mysiga byn Stavby finns bland annat skola med förskoleklass upp till åk 9, skolbussen stannar precis utanför tomtgränsen. I Stavby finns även biograf samt Stavby Kyrka. Till Alunda är det bara några minuter med bil. Länsbuss 886 går bara några 100 meter från huset med täta turer från tidig morgon till långt in på natten.

Huset och läget är något som verkligen behöver upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Patrik Törner
Ansvarig mäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43
”Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2022
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök
Boarea
153 m²
Tomtarea
1989 m²
Pris
4 795 000 Kr

Planlösning

Hall:
Stor och rymlig hall med gott om möjligheter till förvaring. Ljusa väggar och ljusgrå klinker på golvet.

Tvättstuga:
I direkt anslutning till hallen ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare, bänk med ho och vattenkran. Även här är det ljusgrå klinker på golvet.

Gästbdrum:
Modernt badrum med högt i tak och bra ljusinsläpp från fönster. Här finns dusch, kommod och wc.

Allrum:
Ljust och trevligt allrum som gör att entrén känns extra ljus och rymlig. Här kan man ha loungedel, tv-rum eller kontor. Behöver man fler sovrum går det att sätta upp en vägg och göra ett rum till.

Sovrum 1:
Sovrum med gott om plats för både säng, hyllor och skrivbord eller soffa. Varma toner på väggarna ger ett härligt lugn i rummet.

Sovrum 2 & 3:
Sovrum med vita väggar och härligt ljusinsläpp med utsikt mot skogen.

Master bedroom:
Längst bort i ena delen av huset ligger master bedroom med garderober, stora fönster ut mot lugn del av tomten samt ett eget badrum.

Badrum:
Stort badrum i anslutning till master bedroom. Här finns större kommod med gott om förvaring, dusch och wc. Fönster mot lugna delen av tomten som ger ett trevligt ljus.

Kök:
Fantastiskt kök med exklusiva tillval. Köksö med spishäll med inbyggd fläkt samt ho med vattenkran. Köket ger verkligen en mycket lyxig känsla med den höga takhöjden och alla smarta lösningar och detaljer. Här finns även plats för ett stort matbord i den öppna planlösningen.

Vardagsrum:
I anslutning till köket finns vardagsrummet med samma härliga takhöjd och stora fönster. Från vardagsrummet nås den stora altanen i härligt solläge.

Uteplats:
Stor nybyggd altan med pergola med plats för både stort matbord samt loungedel. Här kan man tillbringa härliga sommardagar och bara njuta av lugnet och naturen.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Stavby-Husby 1:14

Tomt

1989 m²

Byggnad/Storlek

1 plan, 153 kvm , 5 rum och kök . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Enskilt vatten och avlopp som delas med två grannfastigheter.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Mekanisk frånluftsvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns indraget

Övriga utrymmen

Garage

Ekonomi

Pris: 4 795 000 kr . Taxeringsvärdet är 3 195 000 Kr (fastställt avseende år 2022) varav byggnadsvärde 2 676 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 850 000 kr.

Driftkostnad summa: 20 213 kr/år
El: 9 195 kr/år
Vatten-avlopp: 2 300 kr/år
Renhållning: 2 514 kr/år
Försäkring: 6 204 kr/år
Kommentar: En engångskostnad på 500 kr för underhåll och plogning av vägen tillkommer för ny köpare.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-06-12. Energiprestanda primärenergital: 66 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Skydd För Ytvattentäkter Och Enskilda Grundvattentäkter (1998:899,40§) (1964-06-22).

Samfälligheter

Last: Ledningsrätt Tele, 03-90:119.1


Förmån: Officialservitut Avlopp, 0380-2016/18.2
Förmån: Officialservitut Avlopp, 0380-2016/18.5
Förmån: Officialservitut Väg, 0380-2016/18.1

Visa mer

Karta

Stavby - Stavby-Husby 62 - Alunda

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus