50
Såld
JÄRLÅSA - Jumkils-Hagalund 4 - Järlåsa

Friliggande villa 115 kvm (+49kvm) 1796 kvm (tomtarea) 2 600 000 kr (högstbjudande) Slutpris 2 700 000 Kr
Jumkils-Hagalund 4 2 600 000 kr

1-plansvilla på en tomt med ett solsäkert läge och ett oemotståndligt badrum med altandörrar, bubbelbadkar, dusch och vedeldad bastu! intill huset står skogen som skyddar mot nordanvinden och framsidan badar i ljus och erbjuder en utsikt ut mot öppna ängar. - Ett självklart hus för dig som söker en villa på landet med hög trivselfaktor!

Varmt välkomna till att anmäla ert intresse till en fantastisk villa omgiven av en härlig natur och ett badrum som får vem som helst att längta hem! Huset har många rum som kan nyttjas som sovrum, arbetsrum eller tv-rum. Det stora ljusa köket är ett mycket fint rum med fint ljusinsläpp och utsikt ut mot omgivningarna, här finns det gott om plats för matlagning och umgänge, när middagen är avklarad kan familjen dra sig tillbaka till mys framför tv:n eller ta en paus i rummet intill köket för att sitta intill brasan.

Groventrén in till huset ligger i anslutning till garaget, här finns gott om plats för familjens alla prylar i hallen och det intilliggande förrådet som även nyttjas som pannrum åt bergvärmepannan och har en dörr ut till vedboden. Golvet i hallen är uppvärmt med golvvärme och har ett klinkergolv som ger skydd mot väta och slitage.
Intill entrén hittar ni även ett kontor , ett sovrum och sedan det inbjudande köket. Efter köket, i hjärtat av huset, står en täljstenskamin som ger extra värme och en hög trivselfaktor. Detta rum, som även var den tidigare entrén till hemmet, har dörren kvar som leder vidare ut till altanen på framsidan av huset och det rymliga uterummet. Vardagsrummet har en trivsam och fridfull vy ut mot den intilliggande skogen på baksidan av huset. Badrum med dusch och tre sovrum, varav det ena med en altandörr ut mot den insynsskyddade baksidan och garderobsvägg. Huset avslutas i det magiska badrummet med golvvärme, öppet upp till taknock och ett överflöd av fönster ut mot den fina tomten. Rummet är en riktig oas där de små kan plaska i badet medan de vuxna vakar över tvätten eller tar en dusch, bastu finns så klart också och då rummet har altandörrar ut till trädgården går det även att ta en fika i det fria med vetskapen att barnen leker trygga intill. En wc finns gömd bakom en vägg och intill finns ett fönster med sikt ut mot skogsdungen där rådjuren betar. Till kvällen när huset tystas ner, tänd ljusen, värm upp den vedeldade bastun och glid ner i det stora badet och njut av tillvaron och livet! Det är du värd!


Barnomsorg finns i området och skolbussen till Jumkils skola går uppe vid stora vägen. Området är omgiven av en mycket vacker natur för dig som gillar skog och gårdar. I närheten finner ni badet vid Siggeforasjön, ett populärt bad med tillhörande camping.

Området/Järlåsa
Vid de många intilliggande sjöarna kan man svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut i båt och prova sin fiskelycka. Bygden Järlåsa har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, ett samhälle med fin gemenskap och erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Täta bussförbindelser till Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik, café och bensinmack samt en aktiv brandstation. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. Allt detta med endast 30 minuters resa till centrala Uppsala.

Jumkils skola omfattar verksamheterna förskoleklass, årskurserna 1-5 samt ett fritidshem. Mellan Jumkilsmacken och Dalkarlsbo finns även en hembygdsgård som även nyttjas som fritids, och idrottsplatsen Ullerängen med fotbollsplaner och elljusspår.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1992
Rum
6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum
Boarea/biarea
115 m² + 49 m²
Tomtarea
1796 m²
Pris
2 600 000 Kr (högstbjudande)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Jumkils-Hagalund 1:2

Tomt

1796 m²

Bilplats

Garage

Byggnad/Storlek

1 plan, 115 kvm + 49 kvm (biarea) , 6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1992

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betong. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk. Vatten och avlopp: Enskilt vatten - Borrad brunn - servitut med grannen Enskilt avlopp - 3-kammarbrunn.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 2 600 000 kr (högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 721 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 403 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1992. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 557 000 kr.

Driftkostnad summa: 37 400 kr/år
El: 26 000 kr/år
Vatten-avlopp: 2 800 kr/år
Sotning: 900 kr/år
Samfällighet: 1 000 kr/år
Försäkring: 6 700 kr/år
Kommentar: 13000 kWh

Energiprestanda

Genomförd: Beställd.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut Vattenledning, 03-IM1-96/8878.1

Visa mer

Karta

JÄRLÅSA - Jumkils-Hagalund 4 - Järlåsa

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus