RM+ - Sön 2/4 kl 11:00-11:30
SKÖLSTA - Kastanjeblomsvägen 26 - Uppsala

Helt nybyggd familjevilla i natursköna Skölsta med bekvämt avstånd till Uppsala!

Friliggande villa 195 kvm 1107 kvm (tomtarea) 8 400 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Kastanjeblomsvägen 26 8 400 000 kr
Intresseanmälan

Helt nybyggd familjevilla i natursköna Skölsta med bekvämt avstånd till Uppsala!

För dig som letar efter ett unikt boende med wow-faktor så finns nu tillfälle att förvärva en helt nybyggd exklusiv 2-plansvilla från A-hus med en boarea om hela 195 kvm fördelat på 7 rok. Detta är ett hus för den medvetna köparen med högt ställda krav på både planlösning och materialval. Huset är beläget med fint läge på familjevänlig gata med stor tomt om 1 107 kvm vilket skapar en härlig yta för barnen att leka på.

Väl inne i huset möts du av det fantastiska ljuset som flödar in genom de stora fönsterpartierna och ger ett härligt ljusinsläpp. Välplanerad planlösning med entréplan som inrymmer ett sovrum samt allrum och kök i öppen och social planlösning med kamin där hela familjen kan umgås. Den centrala delen i vardagsrummet har ryggåstak och stora fönsterpartier upp till nock vilket ger en fantastisk känsla av ljus och rymd. Vidare erbjuder entréplanet ett duschrum, tvättstuga med groventré samt en rymlig huvudentré med dubbeldörrar.

Husets stilsäkra trappa av ek leder dig upp till övre plan som fördelar sig på ett allrum, ett lyxigt badrum med badkar samt tre sovrum. Vidare från badrummet kommer du in i husets walk in closet som med fördel kan användas som arbetsrum/sovrum om så önskas.

I Skölsta bor du bekvämt endast ca 7 km från centrum och ca 4 km till Gränbystaden med restauranger, nöjen och vårdcentral. Buss 119 tar dig både till Gränbystaden och city och vill du hoppa på cykeln tar du dig till Gränbystaden på ca 15 minuter och in till city på ca 30 minuter. Under sommarhalvåret finns möjlighet att åka med Lennakatten till centrum eller till badsjöar i Marielund, Länna eller Almunge. För den friluftsintresserade finner du i nära anslutning Vedyxaskogen som är ett populärt utflyktsmål för både stora och små, med vandringsleder, vattenglimtar och grillplatser. Läget erbjuder också närhet till E4:an vilket ger goda pendlingsmöjligheter till Stockholm. En ny förskola öppnade i Skölsta 2021. Det finns också förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. Uppskattar man den lantliga idyllen med dess rekreationsmöjligheter och närheten till centrum, då är detta ett tillfälle!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2023
Rum
7 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea
195 m²
Tomtarea
1107 m²
Pris
8 400 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

ENTRÉPLAN

Entréhall
In genom svarta dubbeldörrar når du husets entré med grått klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök
Modernt och stilrent kök från Marbodal med vitmålade väggar och parkettgolv. Köket har vita skåpluckor, bänkskiva av trä och är utrustat med rostfri kyl och frys, mikro, ugn, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin. I köket finns dessutom en härlig köksö som ger extra bra arbetsyta. Intill köket finns matplatsen som inrymmer stort matbord där familj och vänner får gott om plats.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med kamin och en fantastisk takhöjd som mäter upp till nock i burspråket. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Perfekt yta för socialt umgänge där det finns plats för stor soffgrupp. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Duschrum
Duschrum med grått klinkergolv och samma grå kakel på väggarna. Här finns wc, handfat med kommod, takdusch med infällbara glasväggar, spegelskåp med belysning, golvvärme och ett fönster.

Groventré/tvättstuga
Via groventré som nås via husets gavel når du husets mycket rymliga tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i skåp med vita luckor. Grått klinkergolv och vitmålade väggar.

Hela entréplanet har golvvärme.

ÖVRE PLAN

Allrum
Trivsamt allrum med plats för soffa och mediamöbel. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 3/Walk in closet
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv. Detta rum kan med fördel användas som walk in closet då rummet nås från sovrum 2 samt badrummet.

Sovrum 4
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 5
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum
Lyxigt badrum med klinkergolv i beige ton med kakel på väggar i samma ton. Här finns ett badkar, takdusch med glasvägg, wc, handfat med kommod, handdukstork, spegelskåp med belysning, golvvärme och stort fönster.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Svia 22:2

Tomt

1107 m²

Byggnad/Storlek

2 plan, 195 kvm , 7 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2023

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glas. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 8 400 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 059 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 10590 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Visa mer

Visningar

02

Sön 2/4 kl 11:00-11:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig

Karta

SKÖLSTA - Kastanjeblomsvägen 26 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus