RM+
VALSÄTRA - Ullsaxvägen 19 - Uppsala

Rymlig familjevilla i naturnära Valsätra!

Kedjehus 106 kvm (+106kvm) 366 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Ullsaxvägen 19
Intresseanmälan

Rymlig familjevilla i naturnära Valsätra!

Trivsamt kedjehus med ett lugnt läge på återvändsgata som ger närhet till skolor, förskolor och grönområden. Här bor familjen på stora ytor 106 + 106 kvm där entréplanet erbjuder hall med kapprum och gäst-wc, härligt vardagsrum med stort fönsterparti som ger fint ljusinsläpp, 3 sovrum varav master bedroom har utgång till skyddad altan i soligt sydvästläge. Kök med matplats invid fönsterparti samt badrum med takfönster som ger ett trevligt ljus. En trappa ner finns ett stort allrum som idag delats av som allrum och sovrum, ytterligare ett sovrum samt förrådsmöjligheter. Här finns också en tvättstuga med bastu och dusch samt wc.

På Ullsaxvägen bor du i ett mycket lugnt och barnvänligt område och läget vid återvändsgränden gör det perfekt för barnen att kunna använda gatan för lek. Promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med flera bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

Försäljning planeras till hösten 2023. Varmt välkommen att anmäla intresse redan nu!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Ulrika Lööf
Fastighetsmäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1970
Rum
4 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea/biarea
106 m² + 106 m²
Tomtarea
366 m²

Planlösning

ENTRÉPLAN:

HALL:
Hall med plats för avhängning av ytterkläder i kapprum. Väggar i grå ton, klinker vid entrédörren och i övrigt parkettgolv.

GÄST-WC:
Intill hallen finns en gäst-wc med blått klinker på golvet och som stänkskydd, i övrigt tapetserade väggar. Utrustad med wc-stol, tvättställ med kommod samt spegel med belysning.

KÖK
Trivsamt kök med stora fönsterpartier och plats för ett matbord som rymmer 6-8 personer. Köket har inredning med vita luckor, kakel i grönskimrande mosaik ovan bänkskiva i massivt trä. Maskinellt utrustat med hel kyl och frys, ugn med spishäll, fläkt och diskmaskin. Köket har parkettgolv och väggar i grå ton med vitmålad bröstpanel.

MASTER BEDROOM (SOVRUM 1)
Är beläget intill köket och är ursprungligen två mindre sovrum som gjorts om till ett stort rum med fönster i två väderstreck och utgång till uteplats. Här finns förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar som ger gott om förvaring. Rummet har väggar i en grön nyans och parkettgolv.

SOVRUM 2:
Sovrum som ligger intill master bedroom. Här finns plats för säng, sängbord och annat önskat möblemang. Ljusa väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ett härligt fönsterparti längs med hela ytterväggen samt plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Parkettgolv samt tapetserade väggar i ljusblå kulör med mönstrad fondvägg.

SOVRUM 3:
Sovrum i nära anslutning till hallen. Här finns plats för säng, sängbord och annat önskat möblemang. Väggar i beige ton och parkettgolv.

BADRUM:
Helkaklat badrum med vita kaklade väggar och vitt klinkergolv. Utrustat med tvättställ med avställningsyta och kommod i vitt med både lådor och skåp. Spegel med belysning, badkar inbyggt med blått kakel samt wc-stol. Takfönster som ger ett trevligt ljusinsläpp.

KLÄDKAMMARE:
Praktiskt utrymme med hyllor som ger bra förvaring.

KÄLLARVÅNING:

ALLRUM/SOVRUM:
En trappa ner når du ett stort rum som nu delats av till ett allrum och ett sovrum. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM 5:
Rummet har parkettgolv och ljusa väggar.

TVÄTTSTUGA/BASTU/DUSCH:
Mycket rymlig tvättstuga med klinker på golvet och ljusa väggar. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Gott om skåpinredning och bänkytor. I tvättstugan finns även en duschhörna med takdusch samt en rymlig bastu.

WC
Intill tvättstugan finns en wc utrustat med toalett, tvättställ samt spegelskåp med belysning.

FÖRRÅDSYTOR:
Vidare i källaren finns gott om förvaring i ett stort utrymme.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Valsätra 14:9

Tomt

Lättskött trädgårdstomt med ett lugnt läge och vänd åt sydväst som ger sol under dagen och kvällen.

Uteplats

Mycket trevlig och skyddad altan med sol hela dagen och kvällen.

Bilplats

Parkeringsplats i carport samt plats för ytterligare en bil på uppfarten.

Byggnad/Storlek

1 plan med inredd källare, 106 kvm + 106 kvm (biarea) , 4 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1970

Byggnadssätt

Grund: Källare. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Tegel/trä. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glasfönster samt några 2-glasfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Uppsala Stadsnät.

Övriga utrymmen

Carport och 2 utvändiga förråd.

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 3 339 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 963 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1970. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 686 000 kr.

Driftkostnad summa: 48 438 kr/år
Uppvärmning: 21 965 kr/år
El: 11 141 kr/år
Vatten-avlopp: 6 000 kr/år
Renhållning: 2 500 kr/år
Försäkring: 6 832 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Valsätra GA:3


Last: Avtalsservitut: Fjärrvärmeanläggning Mm, 03-IM1-69/5624.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

VALSÄTRA - Ullsaxvägen 19 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus