50
Till salu
Alunda - Foghammarvägen 14 - Alunda

Friliggande villa 106 kvm (+108kvm) 1832 kvm (tomtarea) 4 200 000 kr
Intresseanmälan
Foghammarvägen 14 4 200 000 kr
Intresseanmälan

För dig som vill bo i ett lantligt läge med möjlighet att få en extra månadsinkomst om 8 000 kr. Här möts du av gediget och påkostat hus som ligger beläget med fin utsikt mot ALUNDA centrum samt öppna åkerlandskap. Fastigheten fördelar på en stor uthyrningsdel om 2 rok, garage, samt lada med gott om förvaringsmöjligheter. Trädgårdstomten är mysig och stor där du får plats med lek och umgänge för familj och vänner.

När kliver in huvudentrén möts du av hög i tak och stor tilltagna rum och tär har man byggt in högtalare i taket samt spotlights i alla rum. När du kliver upp på övervåningen möts du av det öppna köket som är utrustat med allt du behöver för att underlätta vardagen. Från köket når du både ett rymligt vardagsrum samt allrummet där du får plats med en soffgrupp samt tillhörande möblemang. Balkong når du från köket och här möts du av 20 kvm balkong där du kan njuta av morgonsolen och se ut över den stora trädgården. Resterande rum på övervåningen fördelar sig på ett stort sovrum med platsbyggda garderob samt ett badrum som är utrustad med bubbelbadkar samt dusch. Källaren är utrustad med tvättstuga, gillestuga samt ett garage med plats för en bil.

Till uthyrningsdelen och ingången finner du via på framsidan av huset och här möts du av stora fönsterpartier. När du kliver in möts du av en härlig öppen planlösning som fördelar på ett välutrustat kök med matplats samt ett vardagsrum med en större soffgrupp samt tillhörande möblemang. Resterande rum fördelar sig på ett stort sovrum med garderobsvägg och ett helkaklat badrum som är utrustat med dusch, wc, kommod samt spegelskåp.

Foghammarvägen 14 bor du när Alunda Centrum med matbutik, konditori, apotek, skola, förskola, Alundabadet och buss som tar dig både till Uppsala och Östhammar.

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Rum
6 rum och kök
Boarea/biarea
106 m² + 108 m²
Tomtarea
1832 m²
Pris
4 200 000 Kr

Planlösning

Välkomnande HALL med en hathylla på vänster sida och på höger sida finner plats för ett kontor. Klinkergolv och vita ljusa väggar.

BADRUMMET finner du med ingång från hallen och här erbjuds ett påkostat badrum som är utrustat med dusch, wc, kommod samt med spegelskåp. Mört klinkergolv och mörkt kakel på väggarna.

På vänster sida om hallen finner vi ett av SOVRUMMEN där du får plats med en fullstor säng samt tillhörande möblemang. Här erbjuds ett stort fönster med utsikt mot gaveln av huset. Mörkt klinkergolv och vita väggar.

ÖVERVÅNINGEN

Upp för trappa så kommer du direkt in i påkostat KÖK som är utrustat med allt du behöver för att underlätta vardagen. KÖKET är delat i två delar med en stor KÖKSÖ som är utrustat med induktionshäll, fläkt samt en inbyggd ugn. Resterande del av köket finner du längs långväggen och är utrustat med gott om förvaring i över och underskåp, diskmaskin, samt en stor diskho. Längs kortsidan av köket finner du ett fullstort kyl samt frys som också är utrustat med ismaskin. I köket får du också plats med ett stort matbord där du får plats upp till 6-8 personer samt tillgång till en stor balkong i om 20 kvm som vetter ut mot sydost läge. Mörkt klinkergolv, vita väggar, mörkt stänkskydd i köket samt vita över och underskåp.

ALLRUMMET finner du i anknytning till köket och får du plats med en soffgrupp samt tillhörande möblemang. Mörkt klinkergolv och vita ljusa väggar.

Från allrummet kommer når du MASTER BEDROOM där du möts ett gediget rum där du får plats med en fullstor säng samt garderobsvägg. Mörkt klinkergolv och ljusa vita väggar.

VARDAGSRUMMET ligger jämte köket och här möts du av ett ljus och stort vardagsrum med plats för en stor soffgrupp. Mörkt klinkergolv och ljusa vita väggar.

Sista rummet på övervåning finner vi ett BADRUM som är utrurstat med ett bubelbadkar, wc, dusch samt dubbelkommod som är utrustat med dubbla handfat.

KÄLLAREN

Från hallen ner till källaren kommer du ner ett stort rum som gränsar till tvättstugan som är utrustat med tvättmaskin samt torktumlare.

Vidare in i källaren så möts du GILLESTUGAN som är oinredd och används i dagsläget som ett förrådsutrymme.

Till sista rummet finner vi GARAGET som också används som förrådsutrymme. Det finns möjlighet att ställa in en bil.

UTHYRNINGSDEL

När du kliver in i uthyrningsdelen möts du direkt av den öppna planlösning med ett stort VARDAGSRUM där du får plats med en stor soffgrupp samt tillhörande möblemang. Parkettgolv och vita väggar.

KÖKET är väl utrustat med över och underskåp, diskmaskin, inbyggd ugn/mikro, induktionshäll, fläkt, fullstor kyl och frys, tvättmaskin, torktumlare samt handfat. Här får du plats med ett större matbord. Parkettgolv, ljusa vita skåp samt vita väggar.

Från vardagsrummet når du SOVRUMMET där du möts av ett gediget rum där du får plats med fullstor säng samt en fullstor garderobsvägg. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUMMET är urstuat med kommod, handfat, wc samt handfat. Mörkt klinkergolv och mörkt kakel på väggarna.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Foghammar 1:8

Tomt

1832 m²

Byggnad/Storlek

Villa/uthyrningsdel, 2-plan + källare., 106 kvm + 108 kvm (biarea) , 6 rum och kök . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund och källare. Stomme: Trä. Fasad: Kalksandsten. Takbeklädnad: Valmat mansardtak Betongpannor. Fönster: 3-glas isolerfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärmepump

Ekonomi

Pris: 4 200 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 436 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 848 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1955. Fastighetsskatt-/avgift: 9525 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 985 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan Nybyggnadsförbud.

Samfälligheter

Last: Officialservitut Vattenledning, 03-88:493.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Alunda - Foghammarvägen 14 - Alunda

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus