Till salu - Sön 5/2 kl 12:00-12:45
LINDBACKEN - Kopparmossvägen 14 - Uppsala

En riktig dröm med hög standard och inspiration hämtad från naturen!

Friliggande villa 141 kvm 866 kvm (tomtarea) 6 600 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Kopparmossvägen 14 6 600 000 kr
Intresseanmälan

En riktig dröm med hög standard och inspiration hämtad från naturen!

Nybyggt hus i ladustil som är en riktig dröm med både avskildhet och sociala ytor. Här möts du av ett hus som andas design med svart fasad och redan när du kliver in i hallen känns husets varma och ombonade atmosfär med inspiration från naturen.

Huset är från Vårgårdahus i 1-plan om 141 kvm som fördelar sig på kök och vardagsrum i en trevlig social planlösning där pardörrar öppnar upp mot den gjutna altanen där du kan njuta av sol på eftermiddag och kväll. Genom att höja rumshöjden med 10 cm till 2,60 m och ändra taklutningen så möts du av en fantastiskt rymd i alla rum, framförallt vardagsrum och kök som har full takhöjd till nock och där braskaminen i gjutjärn blir ett vackert inslag. Köket har inredning med hög standard från Vedum där luckorna går i en grön ton inspirerad av naturen samt bänkskiva i kvartskomposit. Genom skjutdörrar skapas avskilda delar för barnen och för föräldrarna. Barnen har tre sovrum som alla är ca 10 kvm samt ett allrum som blir en perfekt plats att vistas i för lek med kompisar. Här finns även duschrum. För föräldrarna finns ett sovrum om ca 14 kvm med utgång till altanen samt plats för dubbelsäng och garderober. Intill finns ett badrum. Vidare har huset en praktisk tvättstuga med groventré samt extra förvaring i vindsutrymme. Plejdsystem är installerat i huset.

Tomten är finplanerad med utrullad gräsmatta och grusad uppfart och framsida. Vid infarten finns carport med isolerat förråd om ca 15 kvm.

Lindbacken är en väletablerad stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Och nu tas snart första spadtaget till Handelsbyn som om ett år kommer inrymma Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym mm.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2022
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
141 m²
Tomtarea
866 m²
Pris
6 600 000 Kr (eller bud)

Planlösning

HALL
I hallen möts du direkt av husets varma och ombonade atmosfär med väggar i en varmgrå ton och stora plattor av terrazzoklinker på golvet. Här finns gott om plats för familjens ytterkläder och skor.

VARDAGSRUM & KÖK
Här möts du av full takhöjd till nock som tillsammans med stora fönsterpartier ger en luftig och lyxig känsla till husets sociala delar. Kökets inredning kommer från Vedum med släta luckor i en skogsgrön ton och bänkskiva i marmorinspirerad kvartskomposit, skivan blir även stänkskydd ca 10 cm upp. Inredningen har lådor som ger gott om förvaring och en härlig köksö som blir en naturlig plats för frukost, läxläsning eller en plats att duka upp tilltugg till fördrinken. Maskinellt är köket utrustat med hällspis (80 cm), spisfläkt, inbyggd ugn och micro, hel kyl och frys, integrerad diskmaskin.

I öppen planlösning ligger vardagsrummet som rymmer både plats för soffgrupp och ett stort matbord. Braskamin från Contura i gjutjärn och med sidoglas som gör elden synlig från flera håll.

FÖRÄLDRARNAS DEL - SOVRUM & BADRUM
En skjutdörr separerar föräldrarnas del från övriga huset och här finns ett rymligt sovrum om ca 14 kvm med utgång till altan och trädgård. Här finns plats för dubbelsäng och garderober. I avdelningen finns även ett badrum med matt carrara marmor på golv och väggar som är delvis kaklade i samma material. Väggarna är i övrigt målade. Badrummet är utrustat med ett badkar, toalett, tvättställ med kommod som har lådor samt en vacker spegel i vintage med dekorativ belysning. Golv med komfortvärme.

BARNENS DEL - TRE SOVRUM, ALLRUM OCH DUSCHRUM
På samma sätt skiljs barnens del av med en skjutdörr från husets sociala delar. Här kan barnen, leka och umgås med vänner och känna att de har sin egen plats i huset. Här finns tre jämnstora sovrum samt ett allrum med plats för soffa och TV. Vidare finns här ett duschrum med terrazzoklinker på golv och delvis kaklade väggar i samma material. En svart industrivägg ger plats för dusch och i övrigt finns toalett, tvättställ med kommod, spegel med dekorativ belysning. Komfortvärme på golv.

TVÄTTSTUGA MED GROVENTRÉ
Rymlig tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp. Tvättho med bänkyta och skåp för förvaring. Terrazzoklinker på golvet.

VIND:
Ovanför husets privata delar och där det inte är full takhöjd till nock finns vind som med fördel kan användas till förvaring.

Huset är genomgående målade väggar i sobra toner som blir en fin bas till din personliga inredning. Golvet, förutom i hall och badrum, är ett vackert golv 1-stav (14mm) från Tarkett i färgen Misty grey som matchar Skandinaviska inredningstrender.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 42:3

Tomt

Nyanlagd trädgårdstomt med utrullad gräsmatta samt grusat på uppfarten och framsidan av huset.

Uteplats

Gjuten altan som du når från vardagsrum och föräldrasovrum. Här kan du njuta av södersol fram till kvällens sol från väst.

Bilplats

Plats för 1 bil i carport samt gott om plats för fler bilar på husets grusade uppfart.

Byggnad/Storlek

1 plan, 141 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Telias Öppna Fibernät

Ekonomi

Pris: 6 600 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 1 367 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 13670 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 4 949 000 kr.

Driftkostnad summa: 36 416 kr/år
El: 16 566 kr/år
Vatten-avlopp: 11 450 kr/år
Renhållning: 3 400 kr/år
Försäkring: 5 000 kr/år
Kommentar: Fr o m 2023 kommer fastighetsavgiften bli 0 kr i 15 år. Detta innebär att driftskostnaden kommer att bli 36 416 kr istället för 50 086 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:15 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:16 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:17 ändamål: Kvartersanläggning

Visa mer

Visningar

05

Sön 5/2 kl 12:00-12:45

Välkommen att anmäla dig via mäklarens hemsida!

Karta

LINDBACKEN - Kopparmossvägen 14 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus