Såld
LINDBACKEN - Brattbacksvägen 117 - Uppsala

Väl tilltaget hus med bästa läge på en hörntomt i vackra Lindbacken!

Friliggande villa 163 kvm 943 kvm (tomtarea) 6 500 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 7 000 000 Kr
Brattbacksvägen 117 6 500 000 kr

Väl tilltaget hus med bästa läge på en hörntomt i vackra Lindbacken!På en lugn återvändsgata i Lindbacken möter du ett top modernt hus. OBS Snabbt tillträde kan ordnas. Med smakfull materialval och den öppna planlösning är detta en familjevilla som ger det lilla extra i tillvaron. Här möts du av högt i tak, stora fönsterpartier, träpaneler som bryter av den vita kulören, välutrustade rum och en mysig tomt med både morgon samt kvällssol.

När du kliver in innanför ytterdörren så möts du direkt av en wow känsla. Till höger möts du av ett stilrent kök med köksö, stort köksbord och rakt framför dig har du det väl tilltagna vardagsrummet där man har brutit av den vita kulören mot en mörkare träpanel. Vardagsrummet erbjuder en mysig eldstad som ger dig en mysfaktor samt extra uppvärmning för att dra ner elkostnaden i huset. Genom dubbeldörrarna möts du av den stora altanen som sträcker sig ut över baksidan.

Resterande rum fördelar sig på två badrum som är smakfullt inredda. Fyra sovrum varav ett masterbedroom som ger extra lyx i tillvaron med eget badrum samt klädkammare. Från två av sovrummen samt vardagsrummet når du den stora altanen. Altanen sträcker sig ut mot baksidan och nedanför altan möts du av stora gräsytor för lek och umgänge. Här finns det plats för soffgrupp samt sittgrupp för att njuta av härliga middagskvällar. På framsidan av huset finns en stor uppfart med plats för upptill 3 st bilar samt ett rymligt garage med möjlighet för ett rum på ca 18-20 kvm. Perfekt för dig som vill hyra ut eller nyttja själv.

Lindbacken är en ny stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Intill ICA planeras en Handelsby.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens galleria och vidare till Uppsala City.

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2015
Rum
5 rum och kök, varav 5 - 4 sovrum
Boarea
163 m²
Tomtarea
943 m²
Pris
6 500 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Stor HALL med inbyggda garderober där du får plats med ytterkläder. Vita väggar och klinkergolv.

Ljust VARDAGSRUM med stora fönsterpartier. Här har du ett stort och rymligt vardagsrum där du får plats med en större soffgrupp samt tillhörande möblemang. Från vardagsrummet når du ut till en stor altan som sträcker sig över baksidan på huset. Altanen ligger sydöstläge som ger dig härliga morgonsol. Mörkt ekparkettgolv, vita väggar samt mörkar träpanel.


Intill vardagsrummet finner du KÖKET som är väl utrustat med allt du behöver. Köket är väl tilltaget och erbjuder den extra lilla lyxen med en stor och rymlig köksö för dig som älskar att laga mat. Köksön erbjuder gott om förvaringsmöjligheter och är utrustad med en stor induktionshäll, diskho, samt fläkt. Resterande kök är utrustat med en större diskho, diskmaskin, inbyggd mikro samt ugn. Luckorna är från Vedum och är i en mörkare nyansen, vit bänkskiva samt kakel på väggen. Intill köket får du plats med ett större köksbord med upp till 10 platser för rymma hela familjen samt vänner.
Längre in i huset möts vi av MASTERBEDROOM där du har den lilla lyxigheten med ett eget badrum samt en stor klädkammare med 4 st garderober. Här får du plats med en stor säng samt når du ut till altanen i sydöst läge. Vita väggar och mörkt ekparkettgolv (golvvärme). Badrummet är utrustat med wc, dusch, kommod i träfärg samt spegelskåp. Helkaklat badrummet med ett mörkare klinker och vita väggar.

På andra sidan av huset har vi resterande SOVRUM där vi möts av ett rymligt rum med inbyggda garderober och där du når ut till altanen i sydöst läge. Mörk ekparkett (golvvärme) och vita väggar.

Ljust SOVRUM med två st garderober och med fönster mot framsidan. Mörkt ekparkettgolv (golvvärme) och vita väggar.

SOVRUM med fönster mot baksidan. Här finns det en inbyggd garderob samt säng. Mörkt ekparkettgolv (golvvärme) och vita väggar.

Exklusivt BADRUM som är utrustat med wc, dusch, kommod, spegel samt skåp. Klinker golv samt vita stora kakelplattor på väggarna.

Groventré med ingång till TVÄTTSTUGAN som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt diskho. Grått klinkergolv och vita väggar.

GARAGE med plats för en bil om man konstulerar om den. Förtillfälligt så finns de plats för förråd samt ett kontor bakom förrådet på ca 18-20 kvm.

Teknik
Golvvärme genomgående i hela huset.
Yale Doorman till ytterdörrar.
Larm i hela huset.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 23:9

Tomt

943 m²

Uteplats

Stor altan som sträcker sig hela baksidan. Altanen ligger i sydöst läge och du når altanen vi två sovrum samt vardagsrummet.

Bilplats

Stor uppfart med plats för 3 st bilar samt plats i garaget.

Byggnad/Storlek

1 planshus, friliggande villa, 163 kvm , 5 rum och kök, varav 5 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Grund: Modern betongplatta på mark, vattenburen golvvärme. Stomme: Modern Träkontstruktion. Fasad: Puts. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3 glas isolerglaskassetter. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med modell (NIBE F750), eldstad

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber indraget.

Övriga utrymmen

Altan (träkonstruktion)

Ekonomi

Pris: 6 500 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 4 507 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 926 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2015. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 5 878 000 kr.

Driftkostnad summa: 45 850 kr/år
El: 27 000 kr/år
Vatten-avlopp: 9 600 kr/år
Sotning: 550 kr/år
Försäkring: 7 000 kr/år
Vägavgift-snö: 1 700 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-07-14. Förbrukning: 52 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 93 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:11 ändamål: Grönområden Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Karta

LINDBACKEN - Brattbacksvägen 117 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus