RM+
NORBY - Konsumvägen 31B - Uppsala

Ett hus med allt du kan önska ett stenkast från Hågadalen!

Friliggande villa 226 kvm (+96kvm) 1154 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Konsumvägen 31B
Intresseanmälan

Ett hus med allt du kan önska ett stenkast från Hågadalen!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett boende utöver det vanliga med ett högt, insynsskyddat läge, ett stenkast från Hågadalen. Huset är totalrenoverat och tillbyggt 2015, samt ytterligare tillbyggnad uppförd 2019 och erbjuder gott om yta för en stor familj samt möjlighet till uthyrning eller kontorsdel. På årets varmare månader blir utemiljön en oas för hela familjen, njut av varma sommardagar vid poolen eller finn skuggan i det ombonade poolrummet. Här finns altaner i olika väderstreck, årets första kaffe i vårsolen tas på den skyddade altanen vid entrén och på sommaren blir altanen mot trädgården en härlig plats för umgänge. För dig som är intresserad av odling finns växthus och gott om plats på den insynsskyddade tomten.

Huset som totalt är 322 kvm (BOA + BIA) är i 1 1/2-plan med källare samt en tillbyggnad i 1-plan med full takhöjd. Det ursprungliga huset totalrenoverades 2015, in i minsta detalj, och håller en mycket hög standard. Här finns ett kök med gott om arbetsytor och plats för ett stort matbord för många gäster, i öppen planlösning finns ett allrum/vardagsrum med braskamin som med sin placering sprider värme i husets sociala delar. Vidare finns ett master bedro

I Norby har du tillgång till både stadsliv och naturen. Därför är det ett mycket omtyckt villaområde med närheten till Hågadalen där det finns fina löparstråk och på vintern längdspår. Till City tar du dig med cykel på 15 minuter och på Norbyvägen, några 100 meter bort finns goda bussförbindelser. I Norby finns service vid Svamptorget där du har bland annat ICA och i området finns flera förskolor och skola.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1958/2019
Rum
9 rum och kök, varav 6 sovrum
Boarea/biarea
226 m² + 96 m²
Tomtarea
1154 m²

Planlösning

ENTRÉPLAN/HALL:
inbjudande hall med plats för att ytterkläder vid hatthylla och i garderob. Klinker vid entrén och i övrigt parkettgolv.ent

GÄST WC:
Intill hallen finns en gäst wc utrustad med kommod, spegelskåp med belysning samt vägghängd toalett. Halvkaklade väggar i vitt med målad överdel samt klinker på golvet.

KÖK:
Vidare från hallen kommer du in i det trivsamma köket med en matplats som rymmer en stor familj till middagen. Köket har praktiskt skåpinredning med utdragbara lådor och gott om arbetsytor. Vita släta luckor, vitt kakel och bänkskiva i stenimitation ger ett stilrent intryck. Maskinellt utrustat med induktionshäll, spisfläkt, diskmaskin, inbyggd ugn och micro, kyl och frys med ismaskin. Vita väggar och parkettgolv.

ALLRUM/VARDAGSRUM:
Kökets matplats ligger i en öppen planlösning mot husets sociala ytor. Först möts du av en plats för soffor intill braskaminen och utgång till altan i perfekt läge för den tidigare vårsolen. En trappa ner kommer du till vardagsrummet som är beläget i husets tillbyggnad och här möts du av hög takhöjd och rikligt ljusinsläpp i stora fönsterpartier samt utgång till altan och pooldäck i soligt sydvästläge.

SOVRUM 1:
Intill entréhallen finns ett sovrum som lämpar sig väl som "Master bedroom" med ett privat läge. Rummet har parkettgolv och väggar i en beige nyans.

BADRUM/RELAX:
Intill sovrummet finns en härlig relaxavdelning med en rymlig bastu, dusch, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, vägghängd toalett samt badkar. Helkaklat i vitt med ljusgrått klinker på golvet. Spotlights i taket.

SOVRUM 2:
Vi är nu tillbaka i tillbyggnaden och sovrum 2 som är trevligt med fönster i två väderstreck samt snedtak. Rummet har parkettgolv och vita väggar.

KLÄDKAMMARE:
Intill sovrummet finns en klädkammare med högt i tak vilket ger maximal förvaring.

UTHYRNING/FÖRETAGSDEL/SOVRUM 3:
Vidare i utbyggnaden finns en separat del med egen entré lämplig för uthyrning, tonårsboende eller kontor. Här finns ett väl utrustat pentry samt ett sovloft om ca 15 kvm som rymmer dubbelsäng. Garderober. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

BADRUM:
Alldeles intill uthyrningsdelen finns ett badrum med högt i tak. Här finns dusch med takdusch och infällbara väggar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, vägghängd toalett samt handdukstork. Vita kaklade väggar samt grått klinker på golvet.

ÖVERVÅNING: :
En trappa upp möts du av ett trevligt allrum med takfönster. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 4 & 5:
Två mycket rymliga och jämnstora sovrum belägna på vardera sida av huset. Önskas fler sovrum går båda rummen att delas av till två sovrum.

BADRUM:
Övervåningens badrum går likt övriga i stilrena toner med vitt kakel och grått klinker på golvet. Här finns dusch med infällbara väggar, vägghänd toalett, tvättställ med kommod samt spegelskåp med belysning.

KÄLLARVÅNING:
Intill köket finns en trappa ner till husets mycket välhållna källare och garage.

GARAGE:
Mycket fint garage med plats för en bil som du enkel kör in i via fjärrstyrd port.

SOVRUM 6:
Fint sovrum som idag används till gym. Rummet har laminatgolv och vita väggar.

TVÄTTSTUGA:
Utrustat med skåpinredning som har vita, släta luckor och maskinellt utrustad med torktumlare och tvättmaskin.

TORKRUM:
Intill tvättstugan finns ett torkrum och här finns också anläggning för fjärrvärme.

FÖRRÅD:
I källaren finns även förrådsutrymmen.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Norby 37:14

Tomt

Lättskött trädgårdstomt som omgärdas av en fint uppvuxen häck i Avenbok. Här finns flera träd och buskar, bland annat körsbär, äpple, fläder och syrener.

Uteplats

Huset har flera fina uteplatser. På våren finner du den första solen vid husets entré och på sommaren kan du njuta av det fantastiska insynsskyddade pooldäcket och en högt belägen altan med utsikt över villaområdet.

Bilplats

Garage i husets källare med plats för 1 bil samt plats för flera bilar på garagenedfart samt intill huset vid en separat parkeringsplats.

Renovering

Om- och tillbyggnad 2015 och 2019
Öppen spis installerades 2015

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med källare, 226 kvm + 96 kvm (biarea) , 9 rum och kök, varav 6 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1958/2019

Byggnadssätt

Grund: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä/betong. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Anskuten till Uppsala Stadsnät

Övriga utrymmen

Poolhus samt växthus

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 6 787 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 4 397 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1992. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 6 782 000 kr.

Driftkostnad summa: 66 500 kr/år
Uppvärmning: 24 000 kr/år
El: 20 500 kr/år
Vatten-avlopp: 8 000 kr/år
Sotning: 500 kr/år
Renhållning: 2 500 kr/år
Försäkring: 11 000 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-04-17. Energiprestanda primärenergital: 56 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2002-06-17) Tomtindelning (1965-05-14).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NORBY - Konsumvägen 31B - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus