Budgivning pågår
JÄRLÅSA - Slässbovägen 4 - Järlåsa

Centralt belägen 1-plansvilla med garage och carport

Friliggande villa 107 kvm (+50kvm) 1244 kvm (tomtarea) 2 495 000 kr (eller högstbjudande) Högst bud 2 200 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Slässbovägen 4 2 495 000 kr
Intresseanmälan

Centralt belägen 1-plansvilla med garage och carport

Centralt belägen 1-plansvilla med garage och carport för två bilar. Huset som ligger mitt i samhället har en insynsskyddat trädgård med en känsla av ett lantlig läge! Dock kan även de minsta ta sig till fots den korta sträckan till skola och förskola. I närheten finns en nyrustad lekplats i en skogsdunge och blåbärssnåret har letat sig in till tomtgränsen.
Här på tomten har familjen som bott i huset sedan det byggdes, planterat fruktträd, bärbuskar och odlingar, här finns även en jordkällare i väldigt fint skick. Baksidan av tomten skiljs åt från den intilliggande marken med en stenmur.

Entrén till huset ligger på framsidan med direkt närhet till parkeringen med tillhörande carport och garageinfart. Husets planlösning fördelas sig på ett stort kök med matplats och ingång till tvättstuga, bastu, förråd samt garaget med dess verkstad/förråd. Utgång till baksidan av fastigheten finns via garaget. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti med altandörr ut till baksidan och den stora altanen under tak, här finns även en kamin som familjen använt flitigt. Tre bra sovrum, ett badrum samt gäst-wc.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall och elljusspår som slingrar sig fram genom en natur uppskattat av många. Från samhället erbjudes goda bussförbindelser med Uppsala och Sala och det tar ca 35 minuter med bil till centrala Uppsala. Här finns pizzeria, matbutik och bensinmack. I området runt Järlåsa finner ni flertalet badvänliga sjöar och gott om bär- och svampplockningsställen.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1974
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea/biarea
107 m² + 50 m²
Tomtarea
1244 m²
Pris
2 495 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Stort KÖK som är avdelat med arbetsbänk med tillhörande överskåp. Intill fönstret med utsikt mot entrén och äppelträdet, är delen för matlagning med goda arbetsytor och skåpsutrymmen. Intill finns en rymlig matplats även det intill fönster med ett fint ljusinsläpp och en rofylld sikt ut mot framsidan av trädgården. Mellan de två köksdelarna står kyl och frys lättillgängligt. Från köket nås tvättstuga, förråd och vidare ut till garaget. Köket har fått nya luckor (Härjedalskök) och är utrustat med ugn med häll, fläkt, diskmaskin, diskbänk i rostfritt med dubbelho samt hel kyl och frys.

En rymlig TVÄTTSTUGA med möjlighet till tvätt och tork, dusch, bastu, förrådsutrymmen i garderober och plats för upphängning av ytterkläder. Dörr som leder ut till entrén med carport och dörr ut till garaget och vidare ut till förråd/verkstad och ut till trädgården med jordkällaren.

VARDAGSRUM med lugnt läge mot skogsparti. Rummet har ett stort fönsterparti som ger gott om ljusinsläpp, ett parkettgolv, tapeter på väggarna och ett vitt innertak. Kamin finns för kalla dagar och en utgång till en stor altan i söderläge med ett skyddande tak mot väder och vind.

SOVRUM med dörr ut till trädgården. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är tapetserade. Här finns gott om förvaring i de inbyggda garderoberna med tillhörande överskåp.

SOVRUM med laminatgolv och tapet på väggarna. Här finns även gott om garderober med tillhörande överskåp.

SOVRUM med laminatgolv och tapet på väggarna.

Ett rymligt BADRUM med plastmatta på golv och våtrumstapeter. Ett stort öppningsbart fönster ger ljus åt rummet. Duschkabin, kommod, badrumsskåp samt wc.

GÄST-WC med ingång från hallen. Plastmatta på golv samt våtrumstapet. Wc, kommod samt spegelskåp.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Lilla Slässbo 2:2

Tomt

1244 m²

Bilplats

Garage, Carport samt Uppställningsyta på parkering.

Byggnad/Storlek

1 plan, 107 kvm + 50 kvm (biarea) , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1974

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Fasad: Tegel/trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster kopplade. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft-luftvärmepump, braskamin, direktverkande el

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Stort garage med tillhörande carport och förråd

Ekonomi

Pris: 2 495 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 857 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 275 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1974. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 240 000 kr.

Driftkostnad summa: 36 729 kr/år
El: 24 627 kr/år
Vatten-avlopp: 6 400 kr/år
Sotning: 584 kr/år
Samfällighet: 500 kr/år
Försäkring: 4 618 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Lilla Slässbo GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Slässbovägen 4 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus