Till salu
GOTTSUNDA - Gitarrvägen 49 - Uppsala

Nyrenoverat gavelkedjehus med tomt i tre väderstreck i ett lugnt idylliskt kvarter!

Kedjehus 143 kvm (+30kvm) 355 kvm (tomtarea) 4 395 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Gitarrvägen 49 4 395 000 kr
Intresseanmälan

Nyrenoverat gavelkedjehus med tomt i tre väderstreck i ett lugnt idylliskt kvarter!

I Gottsundas sydöstra utkant finns nu detta gavelkedjehus med hörntomt till salu. På Gitarrvägen 49 bor ni i ett idylliskt rött hus med vita knutar och enkelspröjsade fönster. Huset har en boarea på 143 kvadratmeter fördelat på två plan och dessutom en vind som tillför ytterligare förvaringsutrymme. Ett rymligt hus med ett moderniserat förråd som tack vare fönstren, parkettgolvet och den egna entrén har många möjliga användningsområden. Detta rum nås från antingen tvättrummet eller baksidan. Tack vare husets placering får ni en stor trädgård med många möjligheter, exempelvis njuta av blommorna från det stora trädäcket eller den lummiga trädgården från den inglasade altanen. Ett inbjudande hem med goda ytor för socialt samkväm och ett kök som bäddar för lyckad matlagning. Båda badrummen är helkaklade varav det nedre är utrustat med golvvärme. Hela nedervåningen renoverades 2022 till följd av en fuktskada. Det innebär att nedervåningen har nytt kök, nya innerväggar, nya dörrar, nytt parkettgolv, nytt badrum och nytt tvättrum. Huset värms upp med fjärrvärme.

~Flexibelt tillträde~ Kontakta ansvarig mäklare för bokad visning!

Alla husägare på Gitarrvägen blir även medlemmar i samfällighetsföreningen "Kvarteret Gitarren". Genom samfälligheten får de boende i området tillgång till en hemtrevlig kvarterslokal med festutrymme, bastu och pingisrum. Det finns även välutrustade lekplatser för barn, ett gemensamt låst cykelförråd samt sophus. Vid årsmötet tas beslut om budget och övriga större frågor. För mer information, se informationsblad på Riksmäklarens hemsida.

I Uppsalas sydvästra del ligger Gitarrvägen med närhet till natur, dagligvaruhandel och bra kommunikationer. Busshållplatsen ligger intill kvarteret och den trafikeras frekvent. Gula stigen som passerar precis intill området tar dig hela vägen till Studenternas IP, arenan är hemmaplan för stadens större idrottsföreningar och där kan man bevittna bland annat Allsvensk fotboll, friidrott på högsta nivå eller Elitserien i bandy. För den båtintresserade ligger en av norra Mälarens största marinor mindre än en kvarts biltur bort. Ännu närmare ligger Sunnerstabadet där hela familjen kan njuta av Uppsalas bästa badplats. Gottsunda Centrum med tillhörande badhall, restauranger, apotek, ett stort utbud av butiker samt ett kulturhus och bibliotek berikar områdets unga och vuxna. För barnfamiljen finns det ett stort utbud av förskolor och skolor, exempelvis Sunnerstaskolan och Internationella Engelska Skolan. Det finns med andra ord goda förutsättningar för den som väljer att bosätta sig på Gitarrvägen att skapa en lugn och stabil tillvaro.

Visa mer
Lucas Håkansson
Ansvarig mäklare
Lucas Håkansson lucas.hakansson@riksmaklaren.se
070-270 23 60
Patrik Törner
Fastighetsmäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1980
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea/biarea
143 m² + 30 m²
Tomtarea
355 m²
Pris
4 395 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Nedervåning :

Hall : Stor hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare den stora garderoben. De dekorerade skjutdörrarna är både praktiska och fina. Vita väggar och parkettgolv.

Badrum : Ljust badrum med golvvärme, vitt kakel och grå klinkers. Toalett, handfat med spegel ovanför, snyggt badrumsskåp i metall med dimmat glas.

Matrum : I matrummet finns det plats för ett större matbord samt möblemang. Fönsterna bidrar med bra ljusinsläpp och köket nås enkelt tack vare planlösningen. Ljusa väggar och parkettgolv.

Kök : Detta kök ger dig alla förutsättningar för att lyckas med din matlagning. Ett öppet kök med bra arbetsytor, gott om förvaring och ett fönster för ljusinsläpp som öppnas mot framsidans altan. Vita släta skåp med silvriga detaljer, kran med dubbla kar och en arbetsbänk i metall. Metallen bryts av med grå laminat, ovanför bänken är det vitt kakel. Kylen, frysen och ugnen är från Electrolux, spisfläkt från Cylinda och diskmaskin från Logik. Ovanför kyl och frys finns det matchande överskåp som ytterligare förbättrar förvaringsmöjligheterna. Ljusa väggar och parkettgolv.

Vardagsrum : Väl tilltaget vardagsrum och tack vare fönstren längs långsidan har man tillgång till sol från tre väderstreck. Härifrån nås även övervåningen, ett sovrum och den inglasade altanen. Rummet är lättmöblerat och endast fantasin sätter stopp för hur det kan inredas. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum : Sovrum med plats för säng samt möblemang, fönstret vetter åt trädgården. Ljusa väggar och parkettgolv.

Förråd: Detta utrymme kan användas som sovrum, gym eller hemmakontor för den som under pandemin blivit van med att jobba hemifrån. Tack vare den egna ingången kan detta bli en härlig tillgång för hela familjen. Ljusa väggar och parkettgolv.

Tvättrum : Tvättrummet har bra arbetsytor och plats för både tvättmaskin och torkskåp. Tvätthon är i metall och även den har förvaringsmöjligheter. Tvättmaskin finns, ljusa väggar och grå klinkers.

Övervåning : Övervåningen nås via spiraltrappan i trä. Samtliga rum förutom allrummet har eleganta vita spegeldörrar.

Badrum : Ett helkaklat badrum med ett läckert färgschema. Upplyst spegelskåp, vitt handfat med ett mönstrat underskåp, toalett, ett nytt badkar och dusch från 2022. Vitt kakel med en mönstrad grå rand som bryts av med det gröna kaklet, ljusgrå klinkers.

Klädkammare: Praktisk klädkammare med färdigmonterad hylla. Ljusa väggar och laminatgolv.

Sovrum 1: Detta sovrum har fönster utsikt mot baksidans trädgård, ljusblåa väggar och laminatgolv.

Sovrum 2: Det andra sovrummet har fönster med utsikt mot baksidans trädgård, gula väggar och laminatgolv och dessutom en dubbelgarderob med speglar.

Sovrum 3: Det tredje sovrummet har fönster med utsikt mot framsidan, ljusgröna väggar och laminatgolv.

Allrum : Ett öppet allrum med fönstret som vetter åt framsidan Här finns möjlighet att skapa en mysig sällskapsplats eller göra om till ett sovrum, ljusa väggar och laminatgolv.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Gottsunda 42:5

Tomt

355 m²

Uteplats

Tomt i tre väderstreck med altan på framsidan och en inglasad altan på baksidan.

Bilplats

Garageplats nr. 49, eluttag finns.

Renovering

Ny-till och ombyggnationer:
2002: Inglasad altan, tak ovanför entrén, fönster i vardagsrummet samt altan på framsidan.

Fasad:
2018: Nymålad fasad

Renoveringar övervåning:
2002: Nytt laminatgolv, nymålade väggar, helkaklat badrum, förbättring av stege samt belysning på vinden.
2022: Nytt badkar och dusch.

Renoveringar nedervåning:
2022: Totalrenovering av nedervåning (kök, matrum, badrum, tvättrum, hall, sovrum, förråd samt vardagsrum).

Byggnad/Storlek

2 plan med vind, 143 kvm + 30 kvm (biarea) , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1980

Byggnadssätt

Ventilation: FTX. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Ekonomi

Pris: 4 395 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 2 703 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 693 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1980. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 453 300 kr.

Driftkostnad summa: 17 883 kr/år
Vatten-avlopp: 2 533 kr/år
Samfällighet: 13 200 kr/år
Renhållning: 2 150 kr/år
Kommentar: (Observera att detta är ett dödsbo). Samfällighetmedlemsavgiften, VA och renhållning betalas direkt till samfälligheten.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-08-25. Energiprestanda primärenergital: 70 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Stadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Gottsunda GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt


Last: Ledningsrätt Fjärrvärme Med Tillbehör, 0380-5/GO42.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GOTTSUNDA - Gitarrvägen 49 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus