Kommande
JÄRLÅSA - Tackmossvägen 18 - Järlåsa

Friliggande villa 136 kvm 2978 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Tackmossvägen 18
Intresseanmälan

Nybyggd villa intill sjö- och skogsmiljö där kulören och stilen på huset harmoniserar med den omgivande naturen. Planlösningen erbjuder fyra sovrum, varav det ena på entréplanet, ett stort lantligt kök med kamin och öppen planlösning mot vardagsrummet och det intilliggande matrummet. Köket som är fullt utrustat har ett fönster ovanför arbetsbänken som ger en rofylld vy ut mot skog och berg, vackra laserade trägolv känns mjuka under fötterna och vintertid hålls de varma av golvvärme. Matrummet intill har ett stort glasparti som kan öppnas upp mot altanen via skjutdörrar som gör trädgården och grillen lättillgänglig. Två fullt utrustade badrum med skön golvvärme och fint ljusinsläpp samt tvättstuga med groventré. På övreplan finns även ett gemytligt allrum med ljusinsläpp från två takfönster som ger en känsla av rymd.

En fantastiskt charmig och inbjudande villa byggt i lösvirke med genomtänkt planlösning, materialval och färgsatta detaljer. Marken framför entrén ska få en grusad uppfart med plats för parkering av bilar.

Vid de intilliggande sjöarna Stennässjön och Strandsjön, som ligger endast korta promenader bort, kan man svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Dessa sjöar är två av flertalet sjöar i området. Allt detta med endast 35 minuters resa till centrala Uppsala.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen.


En plats för avkoppling och en chans att njuta av naturens under och skapa underbara minnen!Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2021/22
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
136 m²
Tomtarea
2978 m²

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Skyttstennäs 1:92

Tomt

Härlig naturmark intill huset med berg som skapar avskildhet. Gott om plats för lek och umgänge!

Uteplats

Altan som leder längst framsidan av huset och sveper runt knuten och ger en mer skyddat plats intill gaveln.

Bilplats

Kommande parkeringar intill uppfarten

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 136 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2021/22

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Tegelpannor och plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk. Vatten och avlopp: Eget vatten - borrad brunn Samt sommarvatten (sjövatten) genom förening. Eget avlopp - sluten tank 6 kubik. .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: NIBE frånluftsvärmepanna samt kamin.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber ska installeras

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 450 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 102 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1970. Fastighetsskatt-/avgift: 3375 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 400 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-51/172.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-61/524.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Tackmossvägen 18 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus