Till salu
STENINGE SLOTTSBY - Bagarstugans väg 56, Hus 8 - Märsta

Friköpt parhus med stilsäker känsla där allt är klart när du flyttar in!

Friliggande villa 124 kvm 513 kvm (tomtarea) 5 990 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Bagarstugans väg 56, Hus 8 5 990 000 kr
Intresseanmälan

Friköpt parhus med stilsäker känsla där allt är klart när du flyttar in!

Här i kvarter Solfjädern erbjuds möjligheten att förvärva ett parhus med äganderätt via omförsäljning. Allt köps i ett komplett paket - hus och finplanerad tomt! Huset har ett av områdets bästa lägen med tomter angränsande naturen och några minuters gångavstånd från den blivande skolan. Huset kommer från Blooc och genomsyras av stilrena, sobra materialval av hög standard såsom kök från Marbodal och vitvaror från Siemens. I vardagsrummet finns braskamin som ger en mysig känsla till rummet. Utvändigt finplaneras tomten med en fint planerad framsida som är grusad med planteringslådor och plattläggning vid entrén . Vidare läggs gräsmatta, häckar och ett träd planteras. Altan och förråd.

På fastigheten är byggrätten 50% vilket gör att när huset är färdigställt finns utrymme för att t ex bygga ett uterum, extra förråd eller kanske ett attefallshus.

Möjligt tillträde mars 2023 eller enligt överenskommelse.

Parhus om ca 124 kvm med 5 rum och kök varav tre sovrum ritad av arkitekter på Blooc. Här erbjuds generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostad med tyngdpunkt på det sociala livet och hem att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Bredvid det stora fönsterpartiet leder pardörrar i glas ut till den lummiga trädgården.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum, allrum och badrum. Från trappan möts du av ett öppet allrum med ett takfönster med ljusschakt som skapar ett fint ljusinsläpp. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring och i anslutning till Master Bedroom finns även ett förråd som du kan använda som en walk-in-closet.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan är utrustat med dusch och wc och här finns även plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet finns ett härligt badkar. Badrummet på den övre våningen är placerat med smidig access från alla rum och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.

Varmt välkommen att anmäla sig till mäklare för privat visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
Matts Lüllmaa
Fastighetsmäklare
Matts Lüllmaa matts.lullmaa@riksmaklaren.se
073-647 52 73

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Byggnadsår
2023
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
124 m²
Tomtarea
513 m²
Pris
5 990 000 Kr (eller bud)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

SIGTUNA STENINGE 1:227

Tomt

513 m²

Renovering

Nybyggt

Byggnad/Storlek

2 plan, 124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2023

Ekonomi

Pris: 5 990 000 kr (eller bud). Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 990 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

STENINGE SLOTTSBY - Bagarstugans väg 56, Hus 8 - Märsta

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus