Kommande
STENHAGEN - Kiselvägen 14 - Uppsala

Parhus 104 kvm (+7kvm) 381 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Kiselvägen 14
Intresseanmälan

Stilrent parhus i ett av områdets bästa lägen med stor insynsskyddad hörntomt samt uteplatser i två väderstreck, här finns gott om plats för lek och umgänge. Ett väldisponerat parhus i barnvänliga och populära Herrhagen med skola och förskola på gångavstånd samt goda kommunikationer med stadsbuss.

Huset erbjuder i entréplan en välkomnande entréhall, stilrent kök med matplats intill fönstret med sikt ut mot entrén. Ett helkaklat badrum samt större vardagsrum med utgång till en stor altan. Uteplatsen är fri från insyn och privat med goda utrymmen för lek och umgänge. Övervåningen ger plats åt en hall med en stor klädkammare samt tre sovrum och helkaklat badrum med ett fristående badkar och tvättmöjligheter. Intill huset står en carport med tillhörande förråd i bakkant samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Fiber är indraget.

I Herrhagen har du nära till alla bekvämligheter som köpcentrum med stora matvarubutiker, snabbmatsrestauranger, gym, apotek, bibliotek mm. Till Centrum tar man sig med bussen på under 15 min. Det finns även gång/cykelvägar in till stan. I närområdet finns elljusspår, fotbollsplan och lekplatser.

Varmt välkomna till detta populära område med många barnfamiljer!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Parhus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2006
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea/biarea
104 m² + 7 m²
Tomtarea
381 m²

Planlösning

Husets entré ligger alldeles intill uppfarten till huset med carport och parkering, intill entrédörren finns en uteplats i söder.

Hall med direkt tillgång till nedervåningens badrum, i hallen finns tillgång till garderob och plats för ytterkläder.

Rymligt och stilfullt kök med matplats intill fönster med utsikt ut mot entrén. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, mikro, ugn med induktionshäll. Diskbänk med dubbelho. Vita luckor och bänkskiva i laminat, kakel ovan arbetsbänken. Parkettgolv och ljusa väggar.

Vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen som ligger på husets baksida inramat av en skogsdunge och planteringar. Rummet har fint ljusinsläpp, ljusa ytskikt och parkettgolv.

Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat, fönster och golvvärme. Intill badrummet finns ett förråd.


Trappa upp till övervåningen.

Möblerbar hall med parkettgolv och vita väggar.

Sovrum med fönster i två väderstreck och fin utsikt ut mot omgivningarna. Parkettgolv vita väggar och garderob.

Sovrum med ljusa väggar, parkettgolv och stor garderob som täcker hela längden av en av väggarna.

Sovrum med ljusa väggar, parkettgolv och garderob.

Klädkammare med parkettgolv, rummet har ett fönster som ger ljusinsläpp. Klädkammaren ligger i anslutning till ett av sovrummen med ingång från hallen.

Badrum med tvättmaskin, torktumlare med tillhörande arbetsbänk. Liggande fönster i vinkel ovanför ger extra ljus. Helkaklat badrum med fondvägg i mosaik. Badkar, handfat, wc och golvvärme

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Berthåga 51:3

Tomt

381 m²

Uteplats

Trevlig sittplats intill huset entré Stor trallbelagd uteplats intill gräsytor. Härliga rosbuskar som ger färg och doft.

Bilplats

Carport med tillhörande förråd samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Ytterligare parkering finns på gatan runt hörnet.

Byggnad/Storlek

2 plan, 104 kvm + 7 kvm (biarea) , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2006

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 2 848 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 767 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2006. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 230 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Berthåga GA:21 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

STENHAGEN - Kiselvägen 14 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus