Till salu - Sön 14/8 kl 13:00-14:00
LINDBACKEN - Brattbacksvägen 7 - Uppsala

Fantastiskt hus med områdets bästa läge och inspiration hämtad från New England!

Friliggande villa 216 kvm (+59kvm) 1066 kvm (tomtarea) 9 800 000 kr (eller bud )
Intresseanmälan
Brattbacksvägen 7 9 800 000 kr
Intresseanmälan

Fantastiskt hus med områdets bästa läge och inspiration hämtad från New England!

Nu erbjuds möjligheten att bo med ett riktigt toppläge i Lindbacken. Med en av områdets största tomter som dessutom har ett högt läge som ger utsikt och en helt insynsskyddad baksida belägen mot allmänning. Här kan du njuta av kvällssol på husets altan och den vackra baksidan där berghällar ger både tomt och hus en unik atmosfär.

Huset är från Vårgårdahus och byggt i 2-plan med en yta om 216 kvm som ger generösa ytor till alla rum. Entréplanet får sin tydliga karaktär i husets hjärta - kök, vardagsrum och ett bibliotek som ligger i ett öppet samband. Här är inspirationen från New England tydlig med vackra, spröjsade fönster och flera pardörrar som öppnar upp mot altan och trädgård. Köket har stilren skåpinredning med vita spegelluckor och bänkskivor i marmor ger en exklusiv känsla. En extra ombonad känsla får huset av kaminen som värmer både vid köket och vardagsrummet. En trappa upp möts ni av ett allrum med full takhöjd till nock, ett härligt sovrum med stor walk-in-closet och två jämnstora sovrum med klädkammare för barnen. Två helkaklade badrum samt tvättstuga med groventré. Samtliga fönster har infällda LEDspottar.

På sommaren kan ni njuta av flera härliga platser på altanen som byggd i olika nivåer och formad efter berghällen. Hela året om kan ni njuta av värmande bad i jacuzzin.

Garagebyggnad om ca 60 kvm med plats för två bilar och förråd samt plats för flera bilar på garageuppfarten. Laddbox för elbil.

Lindbacken är en ny stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Intill ICA planeras en Handelsby.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2015
Rum
7 rum och kök, varav 3 - 5 sovrum
Boarea/biarea
216 m² + 59 m²
Tomtarea
1066 m²
Pris
9 800 000 Kr (eller bud )

Planlösning

ENTRÉPLAN:

Via husets välkomnande veranda kliver du in i dess ENTRÉHALL som direkt ger en känsla av husets ombonade atmosfär. Här finns plats för ytterkläder i ett praktiskt kapprum samt gott om förvaring i garderober och ett förråd under trappan.

Vidare från hallen kommer du in i husets VARDAGSRUM som blir en härlig plats för umgänge med vänner och familj. Här ryms en stor soffgrupp och ni kan njuta av den fridfulla utsikten över berghällar och en värmande brasa i kaminen. Vardagsrummet har pardörrar som öppnar upp mot husets altan. Här finns inbyggda högtalare i taket samt infällda spottar.

I fil med vardagsrummet ligger på ena sidan ett mysigt BIBLIOTEK med rustika rutiga tapeter från Mulberry som ger en genuin känsla i rummet.

På andra sidan vardagsrummet ligger KÖKET med matplats som bjuder in till trevliga middagar. Även här kan ni njuta av den fina utsikten över tomtens skyddade baksida och om sommaren öppnar ni upp de båda dubbeldörrarna ut mot altanen. På kalla kvällar tänder ni en brasa som värmer vid matplatsen.

Skåpinredningen i köket är från Vedum och går i ljusa toner med vita spegelluckor, vitt kakel ovan bänkskivor av marmor. Maskinellt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ung- och micro, hel kyl och frys. Inbyggda högtalare i taket.

Helkaklat BADRUM med vita väggar och klinker på golvet som går i en grå ton. Utrustat med takdusch, toalett, handfat med kommod som har vita luckor samt spegel med belysning. Golv med komfortvärme.

TVÄTTSTUGA med groventré och som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt gott om bänkyta för att vika tvätt.

ÖVERVÅNING:

En trappa leder upp till övervåningen där du möts av ett stort, härligt ALLRUM med full takhöjd till nock.

Intill allrummet finns ett MASTER BEDROOM med DRESSINGROOM som ger huset en riktigt lyxig känsla. Här sover föräldrarna gott då rummet har plats för en stor dubbelsäng och det finns gott om plats för alla era kläder och skor.

SOVRUM 1 & 2: Två jämnstora sovrum för barnen där vardera sovrum har varsina klädkammare som ger gott om förvaring.

Rymligt helkaklat BADRUM med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med badkar, dusch, toalett, dubbla handfat med kommod som har vita luckor, spegel med belysning samt handdukstork. Golv med komfortvärme.

Ytskikten i huset är genomgående av en stil som knyter till an till den påtagliga känslan av New England. Inte minst golvet som som är en parkett i 1-stav med täljd yta och som sedan vaxats med olja så att parketten blir lagom patinerad och levande.

Takhöjd 2,60 meter.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 23:6

Tomt

En av områdets bästa och största tomter med fritt högt, läge angränsande allmänning samt en plan framsida som är perfekt för barnen att spela fotboll på. Det fina läget ger sol på någon sida av huset under dagens alla timmar.

Uteplats

Från vardagsrum och kök nås husets altan med ett fantastiskt fint, insynsskyddat läge i kvällssolen. På framsidans veranda kan ni njuta av sol i söderläge.

Bilplats

Garagebyggnad om ca 60 kvm som rymmer 2 bilar. Plats för fler bilar finns på husets stenlagda garageuppfart. Laddbox för elbil.

Byggnad/Storlek

2 plan, 216 kvm + 59 kvm (biarea) , 7 rum och kök, varav 3 - 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias Öppna Fibernät

Ekonomi

Pris: 9 800 000 kr (eller bud ). Taxeringsvärdet är 5 680 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 4 059 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2015. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 7 820 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Beställd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:11 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

14

Sön 14/8 kl 13:00-14:00

Varmt välkommen på visning! Anmäl gärna din ankomst på hemsidan.

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Brattbacksvägen 7 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus