Till salu - Sön 3/7 kl 11:30-12:15
Skoby - Skoby 252 - Alunda

Modern och stilren familjevilla byggd 2016 med stora sällskapsytor!

Friliggande villa 141 kvm 1178 kvm (tomtarea) 3 995 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Skoby 252 3 995 000 kr
Intresseanmälan

Modern och stilren familjevilla byggd 2016 med stora sällskapsytor!

Med utmärkt läge bland Skobys natur och trivsamma villakvarter finner du detta stilrena och moderna enplanshus byggt 2016. Kombinationen av de många och stora fönsterpartierna tillsammans med den generösa takhöjden gör att hela bostaden utstrålar en luftig och inbjudande känsla som verkligen ger ett hem att trivas i. Huset har uteplatser på både fram och baksida vilket gör att du kan följa solens värmande strålar hela dagen. Här bor du med många grannar omkring men samtidigt får njuta av den idylliska känslan av att vara ute på landet inbäddad bland grönskan med hästar, får och kor som betar i hagarna alldeles intill.

Huset håller hög standard och erbjuder bl.a. skymningsrelä på utebelysningen, golvvärme i hela huset, genomgående ekparkett, en rymlig hall med klinkergolv, tvättstuga med tvättmaskin från Siemens, ett fullt utrustat kök från Ikea med maskinell utrustning från Ikea (med undantag från kyl/frys som är från Siemens). Köket är delvis öppet mot husets rymliga vardagsrum med kamin som har högt i tak upp till taknock och stora fönsterpartier ut mot husets baksida. Här ryms stora sällskap för trevliga sammankomster. Via vardagsrummet sker passage ut till husets härliga altan med trädäck och en mysig pergola. Vidare erbjuds två badrum med kakel och klinker varav det ena med badkar. Till sist erbjuder huset tre sovrum i bra storlekar. På husets framsida finns den andra uteplatsen där kvällssolen kan avnjutas. Vardagsrummet är så pass stort att det med fördel kan byggas till ett extra sovrum/kontor om så önskas. På den gruslagda uppfarten finns garage med motordriven port som rymmer plats för en bil.

Skoby är ett lugnt område i naturnära miljö c:a 20 minuters bilresa från Uppsala. I närliggande Alunda finns förskola samt grundskola från förskoleklass till åk 9. I Alunda finns också matbutik, konditori, restaurang, utomhusbad, apotek, bank, frisör, tandläkare och några små butiker. Bra föreningsliv som erbjuder bland annat innebandy, fotboll, pingis och gymnastik.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2016
Rum
4 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
141 m²
Tomtarea
1178 m²
Pris
3 995 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Entréhall
Hall med mörkgrått klinkergolv och väggar målade i grå ton. Plats för avhängning av ytterkläder och skor på hatthylla samt i rymlig klädkammare.

Badrum
Till vänster in från hallen finns badrummet av bra standard med vita kaklade väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns tvättställ med svart kommod, spegelskåp med belysning, badkar med glasvägg samt wc-stol.

Vardagsrum
Fantastiskt vardagsrum med kamin och en härlig rymd med stora fönsterpartier med vy ut mot husets baksida. Trestavigt parkettgolv och väggar målade i grå ton. Här finns utgång till den härliga altanen med trätrall och en mysig pergola med matplats. Här finns möjlighet att utnyttja alla kvalitéter med att bo i hus - grilla, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten.

Kök
Stilrent kök från Ikea med vit skåpinredning, matplats vid fönster med plats för ca 6 personer. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, mikro, ugn, induktionshäll och fläkt. Vitvarorna är från Ikea med undantag från kyl och frys som är från Siemens. Vidare har köket vitt mosaikkakel ovan arbetsbänk av mörkgrå laminat. Trestavigt parkettgolv och väggar målade i grå ton.

Tvättstuga
Mycket rymlig tvättstuga med grovingång som har mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar. Utrustat med tvättmaskin, luftvärmepump och tvättbänk.

Sovrum 1
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Trestavigt parkettgolv och tapetserade väggar i en ljusblå ton varav en diskret mönstrad fondtapet.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Trestavigt parkettgolv och väggar målade i en dov rosa ton med en blommönstrad fondtapet.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Trestavigt parkettgolv och väggar tapetserade i beige ton.

Duschrum
Duschrum med vitt kakel på väggar och mörkgrått klinkergolv. Här finns tvättställ med svart kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol samt takdusch med infällbara glasväggar.

Vattenburen golvvärme i hela huset.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Skoby 2:44

Tomt

1178 m²

Uteplats

Uteplats 1: Altan med trätrall på husets baksida med morgon och förmiddagssol. Uteplats 2: Altan med trätrall på husets framsida med eftermiddags och kvällssol.

Bilplats

Isolerat garage med motordriven extra bred (3 m) port som rymmer plats för en en bil samt grusad uppfart med plats för fler bilar.

Byggnad/Storlek

Enplansvilla, 141 kvm , 4 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2016

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark med underliggande isolering. Stomme: Träregelverk. Fasad: Vit stående träpanel. Takbeklädnad: Sadeltak med betongpannor . Fönster: 3- glas isolerfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft (F). Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme samt braskamin

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 3 995 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 2 344 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 032 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2016. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 200 000 kr.

Driftkostnad summa: 33 167 kr/år
El: 19 186 kr/år
Vatten-avlopp: 6 486 kr/år
Renhållning: 2 527 kr/år
Försäkring: 4 968 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2016-05-27. Energiprestanda primärenergital: 48 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Östhammar Skoby GA:2

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/7 kl 11:30-12:15

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare.

Anmäl mig
04

Mån 4/7 kl 17:00-17:30

Varmt välkommen på visning! - Anmäl dig här eller kontakta ansvarig mäklare

Anmäl mig

Karta

Skoby - Skoby 252 - Alunda

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus