Budgivning pågår
Börje - Altuna 6 - Uppsala

Tillfälle! Ett hus i bästa skick med stor verkstad, uth-del, pool, väldigt påkostade materialval.

Friliggande villa 196 kvm (+101kvm) 2227 kvm (tomtarea) 4 950 000 kr Högst bud 4 800 000 Kr
Intresseanmälan
Altuna 6 4 950 000 kr
Intresseanmälan

Tillfälle! Ett hus i bästa skick med stor verkstad, uth-del, pool, väldigt påkostade materialval.

Villa med pool och en möjlighet att få en månadshyra på 7000kr. Fastigheten fördelar sig på en stort hus, garage med carport, två förråd, mindre stuga, samt en lägenhet med möjlighet att hyra ut. Trädgårdstomten är mysig och stor där man har byggt ett större altandäck samt installerat en ute dusch, inglasad uterum, pool med pooltak. Här har du en tomt, perfekt för lek om umgänge. En smart planerad villa för dig som gillar öppna sociala ytor samt ett flertalet uteplatser både under tak och bar himmel. Huset är energisnålt och gör av med ca 9000 kWh per år inkluderat ac och 500 kWh för poolen. Lägenheten gör av med ca 6000 kWh per år inklusive aircodition och garaget snittar ca 2000 kWh per år beroende på hur mycket det utnyttjas.

När du kliver in i huset så möts du av stora sociala ytor. Till höger sida om hallen så möts du av ett stort och öppet kök med gott om förvaring. Vidare in i huset så möts du av rymligt vardagsrum som är smart planerat med både plats för ett större matbord samt en större soffgrupp. Här når du ut till ett stort inglasat uterum för ljuva middagar med familj och vänner. Resterande hus fördelar sig på tre luftiga sovrum med gott om plats för större sängar samt tillhörande möblemang och tillkommande två badrum. Från stora sovrummet så når du även ut till den inglasade uterummet och poopdäck. Tvättstuga, med grovingång.

Ut från huset så når du ett stort garage. Här får du plats med tre stycken bilar samt massor med förvaringsutrymmen. Ovanför garaget så har man byggt en lägenhet på 52 kvm. Här ges det möjlighet för en extra inkomst. Lägenheten är i gott skick och har ett fräscht kök där man har renoverat det i omgångar. Resterande delar av lägenheten fördelar sig på ett sovrum där man har byggt in en platsbyggd garderob, tvättstuga samt ett rymligt badrum.

Här bor du i ett lugnt och lantlig läge och fastigheten är omringad av åkerlandskap så långt ögat kan se. Med bil så når du Uppsala stad på ca 15 min bort.


Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsår
1997
Rum
8 rum och kök
Boarea/biarea
196 m² + 101 m²
Tomtarea
2227 m²
Pris
4 950 000 Kr

Planlösning

Rymlig HALL med avhägningsmöjligheter.

Gäst WC som är utrustat med wc, handfat samt ett mindre medicin skåp. Klinker och ljusa väggar.

KÖKET är ett öppet arbetskök med gott om förvaring samt plats för ett större matbord. Köket är utrustat med diskmaskin (simens), fläkt, kombinerad ugn och mikro (simens), induktionshäll (simens) samt ny kyl (simens) och frys (simens). Parkettgolv och blommig tapet.

GROVENTRE är i anslutning till TVÄTTSTUGAN och här finns det gott om förvaringsmöjligheter med stora garderober, samt klädkammare. Tvättstugan är smart planerad med en stor tvättbänk samt utrustad med tvättmaskin samt torktummlare. Klinkergolv och vita väggar. I tvättstugan så når du även en stor walk-in closet.

VARDAGSRUMMET ligger i anslutning från hallen samt köket och ger familjen stora social ytor. Här får du plats med ett större matbord samt plats för en större soffgrupp. Från vardagsrummet går du ut till ett stort inglasat uterum på ca 32 kvm. I anslutning till vardagsrummet finns det ytterliggare en klädkammare. Går även att installera kamin där det är förberet i vardagsrummet.

SOVRUM med plats för en större säng samt tillhörande möblemang. Parkettgolv och mörk lila tapet.

SOVRUM som förnärvarande används som husets kontor. Här får du plats med en större säng samt garderober. Parkettgolv och en stor fondvägg.

BADRUMMET är nyrenoverat i toppskick och är utrustat med badkar, dusch, kommod samt spegelskåp.

MASTERBEDROOM med plats för en stor säng samt en installerad AC (4 år gammal). Här når du ut till den inglasade balkong som sedan tar dig vidare till det stora pooldäcket. Parkettgolv och mörka väggar.

LÄGENHET OVANFÖR GARAGE PÅ CA 52 KVM.

Utrustad med air condition, spottar samt vattenburen bergvärme.

HALL med plats för ytterklädder.

Öppet KÖK som är utrustat med induktionshäll (2 år gammal), diskmaskin,inbyggd mikro, inbyggd ugn, fläkt samt kyl och frys (samsung). Parkettgolv och vita väggar.

ALLRUMMET gränsar mot köket och här får du plats med ett mindre matbord samt en mindre soffgrupp. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUMMET når du från allrummet och här finns det plats för en säng samt platssatta garderober. Parkettgolv och vita väggar

SOVRUMMET med plats för säng. Parkettgolv och vita väggar.

BADRUMMET är utrustat med golvvärme, dusch, wc, kommod, spegelskåp samt ett mindre glasskåp. Badrumsmatta på golv samt väggar.

TVÄTTSTUGA som är utrustad med över samt underskåp, diskho, tvättmaskin samt torktummlare (torktummlare). Vita skåp, våtrumsmatta samt vita väggar.

GARAGE är utrustat med en wc samt plats för tre st bilar. Här finns det även plats att ställa en till bil under carporten.

AREAUPPGIFTER:
Huvudhuset: 155 kvm.
Pool med poolskydd: 24 kvm.
Garage: 91 kvm.
Lägenhet: 52 kvm.
Carport: 42 kvm.
Inglasning: 32,5 kvm.
Kall förråd: 22 kvm.
Gäst hus (lillstugan): 6 kvm.
Inbyggd container: 14 kvm.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Dokument

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Altuna 2:16

Tomt

Tomtarea 1 982 m² (friköpt).

Byggnad/Storlek

1 plan, 196 kvm + 101 kvm (biarea) , 8 rum och kök . Areauppgifter enligt mätning . Byggnadsår: 1997

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glas. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Trekammarbrunn med sluten infiltration.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme samt luft-luftpump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber indraget

Övriga utrymmen

Stor kontainer som säljaren har byggt in.

Förråd med plats för förvaring av gräsklippare samt tillbehör för trädgården.

Mindre STUGA (Lillstugan) med plats för två sängplastser. Stugan är isolerad och kan användas året om.

Ekonomi

Pris: 4 950 000 kr . Taxeringsvärdet är 3 816 000 Kr (fastställt avseende år ) varav byggnadsvärde 3 036 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1997. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 939 000 kr.

Driftkostnad summa: 50 700 kr/år
El: 34 500 kr/år
Renhållning: 8 000 kr/år
Försäkring: 8 000 kr/år
Vägavgift-snö: 200 kr/år
Kommentar: Gällande elförbrukningen så ligger den på 23 000 kWh/år eftersom el kostnaden kan skifta.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Altuna GA:1


Förmån: Officialservitut Avlopp, 03-96:273.5
Förmån: Officialservitut Väg, 03-96:273.2
Förmån: Officialservitut Väg, 03-96:273.3

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Börje - Altuna 6 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus