Budgivning pågår
BJÖRKLINGE - Vendelvägen 23 - Björklinge

En lantlig dröm för hela familjen med hästhage på baksidan av tomten alldeles utanför Björklinge!

Friliggande villa 99 kvm (+128kvm) 1505 kvm (tomtarea) 1 995 000 kr (eller högstbjudande) Högst bud 1 850 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Vendelvägen 23 1 995 000 kr
Intresseanmälan

En lantlig dröm för hela familjen med hästhage på baksidan av tomten alldeles utanför Björklinge!

Charmig familjevilla med garage om totalt 227 kvm som ligger vackert inbäddat i natursköna omgivningar i barnvänliga Läby endast ca 8 km från populära Björklinge. Här bor du med naturen runt knuten med ca 30 minuters bilfärd till Uppsalas centrum.

Huset är ett enplanshus med källare som erbjuder tre till fem sovrum, två allrum, rymligt kök med matplats, badrum, gäst-wc, duschrum, tvättstuga och bra förvaringsutrymmen i förråd, matkällarförråd m.m. Från vardagsrummet samt ett av sovrummen finns utgång till husets mysiga veranda i väst med härlig utsikt ut över åkrarna och hästhagen som ligger på baksidan av huset. Tomten som är 1505 kvm har ett fint läge och ger goda möjligheter för plantering och odling för den med gröna fingrar. Här får du plats med en bil i garaget samt fler bilar på uppfarten och på baksidan av huset finns ett förråd.

Här bor du med närhet till Björklinge där du finner badplats, matbutik, ett rikt idrott- och föreningsliv samt skola & förskola mm. Goda kommunikationer till Uppsala. Bra pendlingsmöjligheter åt både norr och söder med närhet till E4:an.

Ni som har behov av många rum och samtidigt vill komma ut på landet, med det lugn som finns här - ni kommer trivas här!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1974
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea/biarea
99 m² + 128 m²
Tomtarea
1505 m²
Pris
1 995 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

ENTRÈPLAN

Entré
Här välkomnas ni av en entré med ljust tapetserade väggar och plastmatta på golv. Avhängningsmöjligheter för ytterkläder på hatthylla.

Gäst-wc
Gäst-wc utrustad med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggar. Utrustat med wc, handfat och en spegel med belysning ovan. Här finns även ett fönster.

Kök
Till höger om hallen kommer ni in i köket som har vita skåpsluckor, vitt kakel ovan arbetsyta av laminat samt rostfritt stål. Utrustning är ugn med spishäll, fläkt samt kyl och frys. I köket finns matplats som rymmer matbord för ca 4-6 personer. Tapetserade väggar med mönster och plastmatta på golv.

Vardagsrum
Vardagsrummet är väl tilltaget med stort fönsterparti som släpper in gott om ljus och bidrar till en luftig känsla. Ljust tapetserade väggar och parkettgolv. Här finns utgången till husets trivsamma altan med vy mot den härliga baksidan som angränsar till hästhage.

Sovrum 1
Här finns plats för dubbelsäng och sängbord. Tapetserade väggar med mönster och plastmatta på golv. Bra förvaring i flertalet inbyggda garderober. Även här finns utgång till altanen på husets baksida.

Sovrum 2
Här finns plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. Tapetserade väggar med mönster och plastmatta på golv. Bra förvaring i flertalet inbyggda garderober.

Sovrum 3
Sovrum på gaveln som ger ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. Ljust tapetserade väggar och plastmatta på golv.

Badrum
Badrum med våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggar. Utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp samt bidé. Här finns även ett fönster som släpper in trivsamt ljus.

KÄLLARPLAN

Källaren inrymmer gillestuga med öppen spis, tvättstuga, duschrum, matkällarförråd samt sovrum/förrådsutrymmen.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Björklinge-Läby 1:40

Tomt

1505 m²

Uteplats

Altan under tak med härligt västläge. Lugn och harmonisk utsikt mot hästhagar och åkermark. Utgång från vardagsrummet samt ett av sovrummen.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil samt grusad uppfart med plats för flera bilar.

Renovering

1987 Renovering av lilla toaletten.
1991 Ny varmvattenberedare installerad.
2004 Nya köksluckor sattes in.
2018 Byte av altantak.
2019 Byte av garagetaket. Arbetet är utfört av fackman.
2021 Borrning av ny vattenbrunn samt nytt avlopp fram till huset samt nya pumpar och filter.

Byggnad/Storlek

1 plan med inredd källare, 99 kvm + 128 kvm (biarea) , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1974

Byggnadssätt

Grund: Källare med betongplatta. Fasad: Stående träpanel samt tegel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glas kopplade fönster. Ventilation: Mekanisk frånluft (Förstärkt självdrag). Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt öppen spis

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Vidbyggt garage med betongplatta på marken, stomme av trä, taktäckning av plåt samt självdrag. På tomten finns ett fristående förråd.

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 536 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 068 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1975. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 145 800 kr.

Driftkostnad summa: 56 113 kr/år
Uppvärmning: 22 938 kr/år
El: 25 675 kr/år
Vatten-avlopp: 500 kr/år
Renhållning: 2 200 kr/år
Försäkring: 4 800 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-08-23. Energiprestanda primärenergital: 155 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Vattenskyddsområde.

Samfälligheter

Förmån: Officialservitut Vattentäkt,Vattenledn,Avlopp, 03-74:202.2

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

BJÖRKLINGE - Vendelvägen 23 - Björklinge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus