50
Till salu - Sön 3/3 kl 11:35-12:15
JÄLLA - Vaksala-Lunda 80A - Uppsala

Nybyggt parhus med toppläge i området och smakfulla material av hög standard!

Parhus 110 kvm 708 kvm (tomtarea) 4 690 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Vaksala-Lunda 80A 4 690 000 kr
Intresseanmälan

Nybyggt parhus med toppläge i området och smakfulla material av hög standard!

Välkommen till Norrhagen, ett stenkast från Lindbacken, och detta nybyggda stilfulla parhus med ett mycket fint läge i området. Här bor du högt beläget med en grönskande tomt som har sol från förmiddag till kväll. I Lindbacken finns service med ICA, Handelsbyn som nyligen invigts med vårdcentral, frisör, apotek, restaurang och gym. I Lindbacken finns också skola från FK till åk 5 samt flera förskolor för de minsta barnen. På 5 minuter når du E4 och påfart mot Stockholm eller Gävle, på samma korta avstånd finns också Gränbystaden.

Parhuset uppfördes 2022 och har förutom ett mycket fint läge i området även en förhöjd standard då nuvarande ägare har gjort flera smakfulla och påkostade tillval. Direkt när du kliver in i huset möts du av öppna sociala ytor i kök och vardagsrum där köket har luckor i en sober beige nyans samt bänkskiva i kompositsten. Här finns en köksö att samla vännerna kring och vinkyl blir en lyxig detalj. Vidare har entréplanet tvättstuga samt ett helkaklat duschrum. Från vardagsrummet nås uteplats och trädgård med sol från förmiddag till kväll. En trappa upp finns tre sovrum och önskas ett fjärde sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet på entréplan. Här finns även ett duschrum. Genomgående har huset ett vitlaserat ekparkettgolv i 1-stav från Kärhs.

Parkering för bilen finns i carport samt plats för fler bilar på uppfarten intill. Vid carporten finns ett rymligt förråd som ger gott om förvaring.

Norrhagen har växt fram i ett naturnära område. Runt knuten ligger Uppsala Ponnyklubb med ridskola och ett populärt naturområde som erbjuder fina spår för hundpromenader, löpning och MTB samt områden för svamp- och bärplockning. Kommunikationerna till Uppsala City är goda och förutom att du tar dig snabbt med bil så trafikerar också bussar väg 288 var 15.e minut. I och med att UL nu förändrat biljettsystemet och tagit bort zonerna så åker du inom en zon från Lindbacken (tidigare från zon 2) vilket betyder ett betydligt lägre biljettpris.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Parhus
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2022
Byggnadsår
2022
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
110 m²
Tomtarea
708 m²
Pris
4 690 000 Kr (eller bud)

Planlösning

ENTRÉ:
Ljus hall med snygg avhänging för de ytterkläder du använder till vardags. Under trappen i hallen finns ett förråd med gott om plats för förvaring och resterande ytterkläder. Ljust klinkergolv och vitmålade väggar.

KÖK:
Beigefärgat Marbodalkök med köksluckor Lindö, snygga detaljer med knoppar och handtag i mässing. Gott om arbetsyta med bänkskivor i kompositsten. Spotlights i skåpbotten. Karusellskåp i hörnen för lättare åtkomlighet. Utrustat med induktionshäll, rostfri fläktkåpa i vinkeldesign och svarta vitvaror från Simens såsom inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, kyl/frys samt diskmaskin. Tillbyggd köksö med mycket förvaring samt vinkyl. Kährs Nouveau Blonde enstavsparkett som för övrigt är genomgående i hela huset samt vitmålade väggar

VARDAGSRUM/MATPLATS:
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matplats. Här finns plats för stor soff- och matgrupp. För familjen som önskar ytterligare ett sovrum kan vardagsrummet enkelt delas av för att få ett ytterligare sovrum. Enstavsparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet nås en stor altan om ca 55 kvm och trädgård med stor gräsmatta och anlagda rabatter.

KLÄDVÅRD:
Klädvård som är utrustad med skåp, tvättho samt tvättmaskin och torktumlare. Målade väggar samt beige klinker på golvet.

BADRUM:
Badrum med klinker på golvet och kaklade väggar. Toalett, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning och dusch med duschväggar.

ÖVRE PLAN:
På övre plan möts ni av en rymlig hall med ingång till praktisk klädkammare och allrummet. Enstavsparkett och målade väggar.

SOVRUM 1:
Sovrum 1 med enstavsparkettgolv och målade väggar. Här finns ett trevligt fönster mot trädgården och en inbyggd garderob med skjutdörrar.

SOVRUM 2:
Sovrum 2 med enstavsparkettgolv och målade väggar. Även här finns ett fönster mot trädgården och en mindre garderob med skjutdörrar.

BADRUM:
Badrum med klinker på golvet och kaklade väggar. Här finns toalett, handfat och dusch.

SOVRUM 3:
Sovrum 3 med enstavsparkett och målade väggar. Garderob med skjutdörrar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 1:55

Tomt

708 m²

Uteplats

Från vardagsrummet nås en stor altan med sol från förmiddag till kväll.

Bilplats

Carport med förråd

Byggnad/Storlek

2-plansparhus, 110 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster med spröjs. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump vattenburen golvvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: IP-Only Alente

Ekonomi

Pris: 4 690 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 520 000 Kr (fastställt avseende år 2022) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 5200 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 300 000 kr.

Driftkostnad summa: 24 158 kr/år
El: 16 800 kr/år
Renhållning: 2 830 kr/år
Försäkring: 3 408 kr/år
Övrigt: 1 120 kr/år
Kommentar: I elkostnaden inkluderas även uppvärmningskostnad via frånluftsvärmepump. Övrig kostnad avser kostnad för slamtömning. Nuvarande ägare har ej fått fakturor avseende gemensamhetsanläggning eller samfällighetsavgift. Observera att detta kan komma längre fram.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:18, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:19, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:2 ändamål: Vägar


Last: Officialservitut Väg, 0380K-2021/83.8


Förmån: Officialservitut Avlopp, 0380K-2021/83.6

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/3 kl 11:35-12:15

Välkommen att anmäla dig till visning via mäklarens hemsida!

Anmäl mig

Karta

JÄLLA - Vaksala-Lunda 80A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus