Till salu
Lagga - Hammartorp 130 - Knivsta

Nybyggd villa med hög klass i lantlig miljö. Garage via huset, terrass och altan i söderläge.

Friliggande villa 212 kvm 2274 kvm (tomtarea) 6 850 000 kr
Intresseanmälan
Hammartorp 130 6 850 000 kr
Intresseanmälan

Nybyggd villa med hög klass i lantlig miljö. Garage via huset, terrass och altan i söderläge.


Påkostad nybyggd villa med genomgående golvvärme och gott om utrymme!

Planlösning passar dig som har en stor familj och kräver mycket plats men även den mindre familjen där ni har möjlighet att jobba ur hemmet. Planlösningen på dess 212 kvm är fördelade på 8 rum och kök i två plan med en sammanhängande känsla, inbyggda spotlights med Plejd installerat, ComfortZone, minireningsverk och genomgående golvvärme på båda planen. Det sammanbyggda garaget med elport ligger i direkt anslutning till groventrén och intill ligger en separat tvättstuga inredd för ordningens skull. Två rum som passar utmärkt som kontor och gästrum ligger intill ett rymligt badrum med dusch på entréplanet. Den spatiösa hallen med platsbyggd trappa som leder till övervåningen ansluter till ett privat allrum med utgång till terrassen på övre plan. Gemensamhetsytorna i öppen planlösning intill stora fönsterpartier i tre väderstreck. Dessa ger ett otroligt ljusinsläpp och bjuder in utemiljön genom altandörrar som ger access till altan och trädgård.

En trappa upp på övervåningen med full takhöjd, finner ni tre stora sovrum med ett badrum gemensamt och en master suite med eget badrum samt klädkammare. Här finns även ett lite mer privat allrum utan insyn och utgång till en mycket trevlig terrass med morgon-och kvällssol. Båda planen har sammanhängande stil med vita väggar, högt i tak och ljust parkettgolv, under parketten i alla rum ligger golvvärmen likväl som i alla hygienutrymmen. Detta gör att ingen vägg tas upp av element och har öppnat upp för flertalet fönster från golv till tak. Ett fulländat hus för dig som inte vill vänta på att bygga ett eget hus utan flytta in direkt!Visning - Boka gärna in en visning med mig som mäklare när det passar er eller boka in er på en utannonserad visning via mäklarens hemsidan.


Varmt välkomna!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2022
Rum
8 rum och kök, varav 5 - 6 sovrum
Boarea
212 m²
Tomtarea
2274 m²
Pris
6 850 000 Kr

Planlösning

ENTRÈPLAN med genomgående golvvärme och högt i tak.

Entrén till huset ligger i direkt anslutning till uppfarten och porten till garaget. Altanen vid entrén leder vidare runt huset i tre väderstreck och terrassen på övre plan ger skydd från regn.

HALL
Rymlig hall med en platsbyggd trätrappa upp till övervåningen, trappan har betsats för att matcha det klinkergolv i träimitation som ligger på golvet och glasskivor ger skydd på sidorna. Under trappan finns plats för förvaring om så önskas.

SOVRUM/KONTOR
Med fönster ut mot entrén. Parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM/KONTOR
Ett rum som passar som kontor eller gästrum, fönster ut mot baksidan, parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM
Ett stilrent och helkaklat badrum med dusch, wc, kommod och spegel med belysning.

TVÄTTSTUGA
Rofylld vy ut mot baksidan och den intilliggande skogen. Tvättmaskin och torktumlare, värmesystem från ComfortZone, tvättho med förvaring.

GROVENTRÈ
En groventré som ligger separat från tvättstugan gör att man inte tar med sig grus och gräs in direkt till den rena tvätten så som det ofta annars blir med en groventré via tvättstugan. Här finns ingången till det prydliga garaget.

HALL
Hallen leder vidare ut till gemensamhetsutrymmen som erbjuder kök, matsal samt vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck! Klinker samt parkettgolv och vita väggar och tak.

SÄLLSKAPSYTOR
Från hallen når du husets ljusa och rymliga sällskapsytor med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp till det stora rummet och utsikt ut mot husets grönskande och insynsskyddade baksida. Här finns gott om plats för stor soffgrupp och mediamöbel samt matplats. Pardörrar i glas öppnar upp i två väderstreck ut mot den härliga altanen som löper längst tre sidor av huset och sedan övergår till gräsmatta ut mot skogen. 1-stavsparkett på golvet och vitmålade väggar och tak.

KÖK
Det välutrustade köket har fått sin plats i ena hörnet, borta från solens värmande strålar för en behaglig matlagningsmiljö. Fönstret ovanför diskbänken ger sikt ut mot entrén. Skåpsluckor i ek samt vita luckor med bl.a. vitrinskåp upptill för att förstärka den öppna ljusa känslan i rummet. Köksön gör det enkelt att laga mat och umgås med familj och vänner. Köket är maskinellt utrustat med hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro samt diskmaskin. På golvet ligger ett klinkergolv intill köksskåpen som sedan övergår till ett fint golv av ek och väggar och tak är vitmålade.


ÖVERVÅNING med genomgående parkettgolv med tillhörande golvvärme i alla rum.

SÄLLSKAPSRUM
På övreplan ligger ett mer privat sällskapsrum med utgång till den stora terrassen med morgon och kvällssol. Vitmålade väggar och tak med infällda spottar.

MASTER BEDROOM
Luftigt och ljust sovrum med fönsterdörr ut till terrass. Öppet in till klädkammare som är fri att inreda efter önskemål. I anslutning till rummet finns ett privat badrum med badkar och dusch, kommod samt wc.

BADRUM
Helkaklat badrum med dusch, rymlig kommod med dubbelho och utdragbara lådor. Spegel med belysning, högskåp, fönster samt wc.

SOVRUM
Tre rymliga sovrum med parkettgolv och vitmålade tak och väggar. Två av rummen är förberett för garderobsutrymme där ni själva kan välja om det skall stå skåp eller installera skjutdörrar. Rummen har fönster som sträcker sig från golv till tak och två av rummen ger utsikt ut mot den intilliggande hästgården.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Hammartorp 4:6

Tomt

Fin mur av sten delar upp trädgården mot den intilliggande skogsdungen

Uteplats

Terrass från allrum på övre plan Altan som leder runt tre sidor av huset.

Bilplats

Garage samt bra uppställningsplats intill huset.

Byggnad/Storlek

2 plan, 212 kvm , 8 rum och kök, varav 5 - 6 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glas isoler Sunnebo. Vatten och avlopp: Vatten- Borrad brun Avlopp minireningsverk.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme båda planen - ComfortZone

Ekonomi

Pris: 6 850 000 kr . Taxeringsvärdet är 477 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 4770 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Samfälligheter

Förmån: Officialservitut Väg, 0330-2017/35.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Lagga - Hammartorp 130 - Knivsta

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus