Kommande
Lagga - Hammartorp 130 - Knivsta

Nybyggd villa med hög klass i lantlig miljö. Garage i huset, terrass och altan i söderläge.

Friliggande villa 212 kvm 2274 kvm (tomtarea) 6 850 000 kr
Intresseanmälan
Hammartorp 130 6 850 000 kr
Intresseanmälan

Nybyggd villa med hög klass i lantlig miljö. Garage i huset, terrass och altan i söderläge.


Nybyggd villa med detaljer som fulländar ett hem och fresta de flesta! Planlösning passar dig som har en stor familj och kräver mycket plats men även den mindre familjen där ni har möjlighet att jobba ur hemmet. Planlösningen på dess 212 kvm är fördelade på 8 rum och kök i två plan med en sammanhängande känsla, inbyggda spotlights med Plejd installerat, ComfortZone, minireningsverk och genomgående golvvärme på båda planen. Det sammanbyggda garaget med elport ligger i direkt anslutning till groventrén och intill ligger en separat tvättstuga inredd för ordningens skull. Två sovrum som passar utmärkt som kontor och gästrum ligger intill ett rymligt badrum med dusch på entréplanet. Den spatiösa hallen med platsbyggd trappa som leder till övervåningen ansluter till ett privat allrum med utgång till terrassen. Gemensamhetsytorna i öppen planlösning intill stora fönsterpartier i tre väderstreck. Dessa ger ett otroligt ljusinsläpp och bjuder in utemiljön genom altandörrar som ger access till altan och trädgård.

En trappa upp på övervåningen med full takhöjd, finner ni tre stora sovrum med ett badrum gemensamt och en master suite med eget badrum samt klädkammare. Här finns även ett lite mer privat allrum utan insyn och utgång till en mycket trevlig terrass med morgon-och kvällssol. Båda planen har sammanhängande stil med vita väggar, högt i tak och ljust parkettgolv, under parketten i alla rum ligger golvvärmen likväl som i alla hygienutrymmen. Detta gör att ingen vägg tas upp av element och har öppnat upp för flertalet fönster från golv till tak. Ett fulländat hus för dig som inte vill vänta på att bygga ett eget hus utan flytta in direkt!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2021/2022
Rum
8 rum och kök, varav 5 - 6 sovrum
Boarea
212 m²
Tomtarea
2274 m²
Pris
6 850 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Hammartorp 4:6

Tomt

2274 m²

Uteplats

Terrass från allrum på övre plan Altan som leder runt tre sidor av huset.

Bilplats

Garage samt bra uppställningsplats intill huset.

Byggnad/Storlek

2 plan, 212 kvm , 8 rum och kök, varav 5 - 6 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2021/2022

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glas isoler Sunnebo. Vatten och avlopp: Vatten- Borrad brun Avlopp minireningsverk.

Ekonomi

Pris: 6 850 000 kr . Taxeringsvärdet är 477 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 4770 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Samfälligheter

Förmån: Officialservitut Väg, 0330-2017/35.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Lagga - Hammartorp 130 - Knivsta

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus