Till salu
JÄRLÅSA - Slässbovägen 6 - Järlåsa

Fantastiskt belägen villa med stor, skyddad tomt. Gångavstånd till skola och buss.

Friliggande villa 123 kvm 3335 kvm (tomtarea) 2 600 000 kr
Intresseanmälan
Slässbovägen 6 2 600 000 kr
Intresseanmälan

Fantastiskt belägen villa med stor, skyddad tomt. Gångavstånd till skola och buss.

Välkomna till Slässbovägen 6 i gemytliga Järlåsa! På denna stora tomt med härliga, öppna gräsytor finner ni lugn och ro i skydd av den intilliggande skogsdungen, gångavstånd även för de minsta till förskola, skola och butik.

Annonsen kommer ut aktivt på Hemnet nu på fredag med bilder samt visningar redan den 12 september.

På fastigheten med sina hela 3.335 kvm tomt står en villa som byggts 1930 med tillhörande förrådslänga och rymligt garage. Husets 123 kvm boarea är fördelade över 1,5 plan och erbjuder en inglasad farstu, badrum, kök, matsal och vardagsrum på entréplan. På övre plan finns två stora sovrum, inredda kattvindar, möblerbar hall, wc, tvättrum och som en extra krydda finns här en balkong med storslagen vy ut över omgivningarna.


Järlåsa:

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Bredsjö endast en cykeltur bort. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

En plats att bli nostalgisk och njuta av naturens under. En plats att skapa underbara minnen - Vi välkomnar er att besöka oss på visning och njuta av den svenska sommaren!


Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1930
Rum
4 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
123 m²
Tomtarea
3335 m²
Pris
2 600 000 Kr

Planlösning

Härligt kök delvis med originalinredningen kvar som målats och fått nytt golv. Två stora fönster som vetter ut mot trädgård och entrén vilket ger fint ljusinsläpp och morgonsol. Diskbänk med diskho invid ett av dessa fönster och matplats intill det andra. Här finns spis, kyl/frys (2018) samt fläkt (2018). Vattenmantlad vedpanna som är kopplad till ackumulatortank för uppvärmning av huset.

I direkt anslutning till köket finns matsalen. Rummet har renoverats och då fått ny innervägg, målade väggar samt nytt laminatgolv. Platsbyggda skåp med tillhörande överskåp.

Vardagsrum med fönster i två väderstreck, dessa ser ut över trädgården och släpper in em och kvällssol. Rummet har renoverats och då fått ny innervägg, målade väggar samt nytt laminatgolv.

Badrum med ny wc, ny duschkabin samt ett nytt handfat. Rummets väggar och golv har målats.

Trappa upp till övervåning med möblerbar hall och utgång till balkong med fri sikt ut över ägorna och de intilliggande fastigheterna. Målade väggar samt nytt laminatgolv.

Sovrum med delar av det gamla köket kvar, här finns mindre klädkammare/kattvind. Målade väggar samt nytt laminatgolv.

Rymligt sovrum med fönster i nordlig riktning, målade väggar samt nytt laminatgolv. Ingång till kattvind som idag är inredd till walk-in closet.

Från hallen, i direkt anslutning till det stora sovrummet finns idag en inredd kattvind som försetts med wc. Här står även tvättmaskinen.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Lilla Slässbo 1:61

Tomt

Fin öppen tomt omgiven av häck och skyddad av intilligande skogsdunge.

Bilplats

Isolerat garage om 30 kvm på betongplatta med indragen el och elcentral samt gott om plats för uppställning av bilar mm. Insidan av garaget har renoverats och fått uppvärmning och en nålfiltsmatta för att kunna användas till arbetsrum.

Renovering

Ny vattenledning från hus till gata 2016.
Fiber installerad.
Nya innertak i fyra rum och nya golv i alla rum samt nymålade väggar.
Ny el
Nytt sanitetsporslin och inredning i båda badrummen

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 123 kvm , 4 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1930

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Plåt. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattendrivet värmesystem med ackumulatortank o vattenmantlad vedspis

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns

Övriga utrymmen

Nymålad länga varav två rum på platta med indragen el och elcentral, uppvärmning med direktverkande el. Här finns plats för förvaring av alla slag, vedförråd samt förvaring på loft. Ett av utrymmen har målats och fått en nålfiltsmatta på golvet.

Stor jordkällare med renoveringsbehov.

Ekonomi

Pris: 2 600 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 008 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 303 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1930. Fastighetsskatt-/avgift: 8524 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 190 000 kr.

Driftkostnad summa: 36 878 kr/år
El: 23 800 kr/år
Vatten-avlopp: 6 183 kr/år
Sotning: 800 kr/år
Samfällighet: 700 kr/år
Försäkring: 4 895 kr/år
Vägavgift-snö: 500 kr/år
Kommentar: Kommer inom kort

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-10-02. Förbrukning: 120 kWh/kvm år. Energiklass: F.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Lilla Slässbo GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Slässbovägen 6 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus