RM+
BÄLINGE - Odalvägen 6 - Bälinge

Kedjehus i fint skick med en utmärkt planlösning och bra läge i Bälinge!

Kedjehus 154 kvm 408 kvm (tomtarea) 4 500 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Odalvägen 6 4 500 000 kr
Intresseanmälan

Kedjehus i fint skick med en utmärkt planlösning och bra läge i Bälinge!

Välkommen hem till ett fantastiskt fint kedjehus på Odalvägen 6 - Ett stilrent hem där det bara är att flytta in med barnvänligt läge på återvändsgata i trivsamma Bälinge. Huset har genomgått stora renoveringar både utvändigt och invändigt med smakfulla materialval och färgtoner. Två uteplatser i olika väderstreck vilket gör att du kan följa solens värmande strålar hela dagen. Tack vare återvändsgatan passerar minimal biltrafik förbi här och barnen kan tryggt cykla och leka på gatan.

Boarean om 154 kvm fördelar sig på entréplan med rymlig hall, kök med matplats, vardagsrum, två sovrum, tvättstuga, lyxigt duschrum samt tvättstuga med grovingång. Från vardagsrummet sker utgång till den härliga uteplatsen på baksidan med insynsskyddat läge mot skogsparti och allmänning. Ställ ut grillen på den nylagda altanen med spotlights, duka upp och njut! Det finns även plats för utemöbler på framsidans altan med eftermiddags- och kvällssol. På övre plan finns två sovrum, ett kontor/klädkammare, badrum med badkar samt ett stort allrum där hela familjen får plats. På husets framsida finns garage med plats för en bil och en asfalterad uppfart med plats för ytterligare bilar där laddplats för elbil är installerat.

Bälinge är ett lugnt och barnvänligt område, knappt 15 km från centrala Uppsala. Bälinge skola som nås med enbart några minuters gång erbjuder F-5 och Hagmarkens skola erbjuder F-3. Bälinge erbjuder också tre förskolor (Klockarbol, Hagmarken och Bälingeby), livsmedelsbutik, pizzeria, bibliotek, vårdcentral, ”Bälingebadet” - sommarbad med 3 utomhuspooler samt stadsbuss med täta bussförbindelser till Uppsala. Här finns ett rikt föreningsliv med Bälinge IF som är en stark idrottsförening med verksamhet inom fotboll, längdskidor, innebandy och bordtennis. Cirka 4 km nordväst om Bälinge finns Edenhofs golfklubb och på ca 6 km avstånd finns även två ridskolor, Bälinge ryttarförening och Agersta islandshästcenter (som nu även har padelbana).

Här är det lätt för hela familjen att trivas!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1978
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
154 m²
Tomtarea
408 m²
Pris
4 500 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Nedre plan
Entréhall
Rymlig hall med mörkgrått klinkergolv som övergår till ekparkettgolv och väggarna är målade i grått. Praktisk avhängning och förvaring mellan hall och tvättstuga.

Tvättstuga
Till höger in finns tvättstugan med grå våtrumsmatta och vitmålade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva av svart laminat ovan som har en ho med blandare samt väggskåp med spotlights under.

Kök
Stilrent kök med vit högblank skåpinredning och matplats vid stort fönsterparti. Köket är utrustat med hel kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, ugn, induktionshäll, fläkt samt spotlights i tak. Vidare har köket liggande svart kakel ovan arbetsbänk av svart laminat som sträcker sig ut till en trevlig barbänk som kan användas för ytterligare sittplatser. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
I öppen planlösning med köket ligger vardagsrummet som rymmer plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Parkettgolv och vitmålade väggar med en ljust mönstrad fondtapet. Här finns utgång till den härliga baksidan med nylagd altan samt gräsyta. Koppla av i loungedelen under tak eller ät middag på den upphöjda delen av altanen som har ett lugnt och fint läge med skogen alldeles intill.

Sovrum 1
Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och andra trivselmöbler. Parkettgolv och ljusa väggar med en tapetserad fondvägg. Även här finns utgång till baksidans altan.

Sovrum 2/Walk in closet
Idag används detta rum som en walk in closet med 3 garderober men kan med fördel användas som sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Heltäckningsmatta i en dov rosa ton och väggar målade i petrol.

Duschrum
Lyxigt duschrum med mörkgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Duschrummet är utrustat med golvvärme, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, takdusch med glasvägg, handdukstork, wc-stol och spotlights i tak.

Övre plan
Allrum
Allrum som rymmer plats för soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar med en fondvägg i beige ton.

Badrum
Badrum med klinkergolv i brun ton och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättställ med vit kommod, spegel med belysning ovan, hörnbadkar, wc-stol, fönster och spotlights i tak.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar med en mönstrad fondtapet.

Sovrum 4
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Ljust laminatgolv och två väggar målade i blått samt två vitmålade väggar.

Kontor/KLK
Detta rum har tidigare disponerats som klädkammare men har 2021 byggts om till ett kontor med ett fönster ut mot trappen. Ljust laminatgolv och vitmålade väggar.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Bälinge-Ekeby 2:277

Tomt

408 m²

Uteplats

Nylagd altan i österläge på husets baksida som har utgång från vardagsrummet och master bedroom. På husets framsida finns en altan i västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

Garage med plats för en bil och en asfalterad uppfart med plats för ytterligare bilar där laddplats för elbil är installerat.

Renovering

2010 - Radonsug installerades
2010 - Köket renoverades
2011 - Radonmätning utfördes
2013 - Båda badrummen renoverade med kakel, klinker, elgolvvärme och nytt porslin
2013 - Ny torktumlare i tvättstugan
2013 - Ny elcentral i garage
2013 - Avloppet byggdes om från vacuumsystem till konventionellt system
2013 - Tvättstugan renoverades med nytt våtrumsgolv
2014 - Fasadmålning
2015 - Nya 3-glas fönster isoler
2015 - Invändig trapp målades samt matta lagd på trappstegen
2015 - Renovering av tvättstugan med bänkskiva över maskiner, överskåp, ny tvättmaskin och väggar målade
2015 - Fiber indraget
2016 - Installerades ny luftvärmepump
2017 - Ny saltavhärdare
2018 - Nya dörrar entréplan
2019 - Nytt tak
2019 - Ny altan framsida
2020 - Nya golv uppe
2020 - Sovrum på entréplan omgjort till walk in closet med heltäckningsmatta, målade väggar och 3 garderober
2020 - Fondvägg i trappen och i allrum övre plan
2020 - Installation laddplats till elbil
2021 - Gjorde om förråd till kontor med fönster mot trappen
2021 - Ny altan baksidan
2021 - Nya markiser

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 154 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1978

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Fasad: Tegel och stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Bredband via fiber

Ekonomi

Pris: 4 500 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 2 752 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 968 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1978. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 315 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2013-03-28. Energiprestanda primärenergital: 88 kWh/kvm och år.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Bälinge GA:2

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

BÄLINGE - Odalvägen 6 - Bälinge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus