Budgivning pågår
JÄRLÅSA - Fribergavägen 6D - Järlåsa

Friliggande villa 156 kvm 1691 kvm (tomtarea) 4 250 000 kr Högst bud 4 150 000 Kr
Intresseanmälan
Fribergavägen 6D 4 250 000 kr
Intresseanmälan

Välkomna till en nybyggd villa med trivsel och familj i fokus.

Uppe på höjden intill en fin skogsdunge ligger en nybyggd 1-plansvilla i sten med vitputsad fasad. Parkera bilen i det påkostade garaget med tillhörande carport som ligger intill groventrén.

Husets design erbjuder en öppen planlösning av gemensamhetsytorna med extra generös takhöjd i vardagsrummet. Fina parkettgolv och ljusa ytor är genomgående i huset och extra planering har lagts vid placering av fönstren som ger fin kontakt med omgivningarna. Huset är ett bra val både för barnfamiljen och äldre då trappor ej är aktuellt, även bilen har sin plats nära entrén.

Den öppna planlösningen mellan rummen där kök med bardel som vetter mot vardagsrummet gör det enkelt att umgås, i det välutrustade köket finns även plats för en gemytlig matplats med sikt ut mot trädgård och grannskapet. Intill köket ligger tvättstugan med en praktisk groventré som leder ut till garaget med carport och förrådsutrymmen. De stora fönsterpartierna i huset förstärker känslan av rymd och ljus i alla rummen och erbjuder en härlig vy ut mot omgivningarna så som berg i dagen och ett fint skogsparti. Utgång via fönsterdörrar till altanen i söderläge finns både från vardagsrummet och från husets master-suite med eget badrum.
Den ena änden av huset bildar en avskild yta där barnens sovrum samlas kring ett allrum, här finns även ett rymligt helkaklat badrum.


Järlåsa:

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Bredsjö endast en cykeltur bort. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

En plats att bli nostalgisk och njuta av naturens under. En plats att skapa underbara minnen - Vi välkomnar er att besöka oss på visning och njuta av den svenska sommaren!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2019
Byggnadsår
2021
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
156 m²
Tomtarea
1691 m²
Pris
4 250 000 Kr

Planlösning

KÖK i öppen planlösning mot vardagsrummet. Rummen skiljs åt med en arbetsbänk med häll och fläkt vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner vid matlagning. Här finns hel kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, häll samt fläkt. Gott om skåpsutrymmen och fint ljus från två väderstreck. Köksskåp är av märket Epok. Stenskiva som arbetsbänk samt kakel ovan arbetsyta. Här finns även plats för ett matbord intill fönster med vy ut mot entrén. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

VARDAGSRUM i öppen planlösning mot matsalsdel och kök. Extra ljus och rymd då rummet har stora fönster samt altandörr ut till en ljus baksida samt tak öppet till nock med inbyggda spotlights. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

Från vardagsrumsdelen nås FÖRÄLDRARSOVRUMMET som har ett eget badrum vilket ger extra lyx i tillvaron. Här i er egna master-suite kan ni även gå ut på altanen som ligger mot ett skogsparti, avskilt från de andra husen i området. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

Helkaklat BADRUM med golvvärme, badkar, wc, handfat samt fönster.

TVÄTTSTUGA med klinkergolv. Här finns tvättmaskin, torktumlare, förvaring samt arbetsbänk. Golvvärme värmer skönt under fötterna. Här finns även en groventré.

UNGDOMSDEL med TRE SOVRUM som alla ligger samlade runt ett ALLRUM. Samtliga rum har vitmålade väggar och tak samt parkettgolv.

Helkaklat BADRUM med golvvärme, dusch, wc, handfat samt fönster.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Östra Hasselbo 1:37

Tomt

1691 m²

Uteplats

Stor altan med berg i dagen intill. Insynsskyddat och med fint läge för sol Stordalen av dagen.

Bilplats

Garage med gott om utrymme samt carport.

Byggnad/Storlek

1 plan, 156 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2021

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark med vattenburen golvvärme. Stomme: Sten. Fasad: Puts. Takbeklädnad: Betong. Fönster: 3-glasfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Elpanna med vattenburen värme och luft/vattenpump.

Övriga utrymmen

Garage om ca 30 kvm med carport

Ekonomi

Pris: 4 250 000 kr . Taxeringsvärdet är 305 000 Kr (fastställt avseende år 2019) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 3050 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 140 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Fribergavägen 6D - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus