Budgivning pågår
LINDBACKEN - Storstensvägen 7 - Uppsala

Parhus i tre hela plan med flera uteplatser och ett centralt läge i området!

Parhus 176 kvm 318 kvm (tomtarea) 5 950 000 kr Högst bud 6 250 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Storstensvägen 7 5 950 000 kr
Intresseanmälan

Parhus i tre hela plan med flera uteplatser och ett centralt läge i området!

Friköpt parhus i tre hela plan med insynsskyddade uteplatser i flera väderstreck. Tillsammans med den stilrena inredningen och den lättskötta tomten är detta ett boende utöver det vanliga, centralt beläget i Lindbacken med närhet till skolan, Ica och buss. Perfekt för familjen som vill ha många rum.

Entréplanet är luftigt och ljust, väl tilltaget med stora fönster och rejäla ytor för stora sällskap i gemensamhetsytorna. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning mellan rummen. Gott om förvaring och bänkytor för matberedning och en perfekt plats för uppläggning av mat när det bjuds på middagar och gästerna är många. Uteplats på både fram- och baksida blir en förlängning av de sociala ytorna. En trappa upp finns tre rymliga sovrum, allrum som kan göras om till extra rum om så önskas. Ytterligare rum finns på tredje plan. Stilrena badrum på entréplan och mellanplan. På entréplanet finns separat tvättstuga med groventré. Njut av ett spabad under stjärnhimmeln allra högst upp på den stora terrassen eller sola under de bästa soltimmarna på sommaren.

Väl omhändertagen och insynsskyddad tomt omgärdad av tujor med uteplatser både på sidan av huset och på husets baksida där du kan njuta av kvällssolen. Plattanlagd entré på framsidan samt två uppställningsplatser för bilar.

I Lindbacken får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i Lindbacken alldeles intill Skogstorpsparken. Här finns också en lekplats som passar de små och de stora barnen. Det finns fyra etablerade förskolor och möjligheterna till förskoleplats är mycket goda.

ICA Lindbacken med generösa öppettider från 07.00-22.00 står för den lokala servicen med en välfylld butik och postutlämning. Behöver du storhandla nås Gränby Köpstad med bil på bara 5 minuter. Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig för visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Parhus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
2016
Rum
6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum
Boarea
176 m²
Tomtarea
318 m²
Pris
5 950 000 Kr

Planlösning

ENTRÈPLAN
HALL med klinkergolv och skjutdörrsgarderober för att hänga undan ytterkläder och annan förvaring. Mönstrad tapet på vägg.

Rymligt ljust KÖK med gott om förvaring i vita skåpsluckor och stor arbetsyta på laminatbänkskiva. Samtliga vitvaror är från Miele. Maskinellt utrustat med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin inbyggd mikro och ugn samt spisfläkt och infälld spishäll. Fönster i två väderstreck.

Kök i öppen planlösning till MATPLATS och VARDAGSRUM med gott om ljusinsläpp från stora fönster. Utgång till stor altan och mysig trädgård.

Helkaklat DUSCHRUM i anslutning till hallen med vitt kakel och ljust klinker, invikbara duschväggar, handfat med kommod, spegel, wc och handdukstork.

Separat TVÄTTAVDELNING med groventré. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt torkskåp från Miele, varmvattenberedare, tvättbänk och skåp. Klinker på golv och vita väggar.

FÖRVARING finns praktiskt beläget under trappan till övervåningen.

MITTENPLAN
Rymligt ALLRUM som skulle kunna göras om till extra rum om så önskas.

De TRE SOVRUMMEN på planet är jämnstora varav två av dem har fönster i två väderstreck.

Ljust helkaklat BADRUM med spotlights, klinker och vädringsfönster. Badkar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och wc.

ÖVERSTA PLAN
KONTOR med skjutdörrsgarderob och utgång till terrass.

I anslutning till hallen finns ett FÖRRÅD.

Utgång till stor TERRASS med spabad och utsikt över Lindbackens takåsar.

Genomgående fina ytskikt på väggar och 1-stavsparkett i ek i hela huset förutom i våtrum.

Planlösning Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 27:4

Tomt

318 m²

Uteplats

Insynsskyddad uteplats på husets baksida som omgärdas av tujahäckar. På sidan av huset finns även där en insynsskyddad uteplats med bästa läge för härlig kvällssol.

Bilplats

Finns plats för två bilar.

Byggnad/Storlek

3-plan, 176 kvm , 6 rum och kök, varav 4 - 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2016

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Papp. Fönster: 3-glasfönster isoler. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med golvvärme på entréplan, radiatorer på vån 2,3

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber via Telias Öppna Fibernät

Övriga utrymmen

Två stycken förråd på framsidan varav ena är isolerat och den andra är kallförråd.

Ekonomi

Pris: 5 950 000 kr . Taxeringsvärdet är 3 652 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 540 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2016. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 4 632 500 kr.

Driftkostnad summa: 39 173 kr
El: 19 800 kr
Vatten-avlopp: 6 456 kr
Samfällighet: 3 400 kr
Försäkring: 9 517 kr

Energiprestanda

Förbrukning: 40 kWh/kvm år.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:11 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Storstensvägen 7 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren