Till salu
LUTHAGEN - Sysslomansgatan 47D - Uppsala

Stadsradhus i original där du kan sätta din egen prägel!

Radhus 126 kvm (+55kvm) 102 kvm (tomtarea) 5 750 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Sysslomansgatan 47D 5 750 000 kr
Intresseanmälan

Stadsradhus i original där du kan sätta din egen prägel!

Stadsradhus i originalskick som får kreativiteten att flöda - här har du möjlighet att skapa ditt hem helt efter eget tycke och smak i ett stadsradhus med ett mycket fint läge. Här bor du lugnt och trevligt på slutet av Sysslomansgatan och när du kliver utanför dörren skymtar du stadslivet med Domkyrkotornen i förgrunden.

Radhuset har haft samma ägare sedan byggåret och här har tiden till viss del stått stilla med fina blommiga retrotapeter, mönstrat kakel och andra detaljer som hör 70-talet till. Huset som är i 2 1/2-plan med källare erbjuder många möjligheter för dig som vill skapa ett boende efter din familjs önskemål och behov. En trappa upp från gatan möts du av en trevlig uteplats med kvällssol intill husets entré. Vidare kommer du in till entréplanet med hall, kök och vardagsrum med utgång till den lättskötta insynsskyddade trädgården på baksidan. En trappa upp finns två sovrum, ett allrum med utgång till balkong, klädkammare och badrum. Ytterligare en trappa upp möts du av ett luftigt vindsplan som kan bli ett härligt master bedroom, ett perfekt hemmakontor eller ett rum för umgänge. Källarvåningen ger plats för förvaring, tvättstuga och ett allrum som tack vare 2,50 meter i takhöjd och ett fint ljusinsläpp blir ett trevligt rum att vistas i.

I Luthagen bor du i ett lugnt och trevligt område där allt du kan önska dig finns på bekvämt avstånd. För barnen finns flera skolor och förskola i närområdet. Kvällspromenaden tas längs med grönskande sträckor vid Fyrisån eller i Stabbyskogen. Vill du ta en middag på stan finns ett stort utbud av trevliga restauranger på bekvämt avstånd. I närområdet ligger Mimmi Ekholms plats med gym och service.

Radhuset är en kommande försäljning och vi kommer inom de närmsta veckorna komplettera med planlösning och interiörbilder för att sedan gå igång aktivt med försäljningen under maj. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Radhus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1977
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea/biarea
126 m² + 55 m²
Tomtarea
102 m²
Pris
5 750 000 Kr (eller bud)

Planlösning

Entréplan:

HALL
Här finns plats för ytterkläder och skor. Dubbelgarderob. Ekparkett på golvet och tapet på väggarna.

KÖK
Intill hallen ligger köket som har matplats med trevlig utsikt mot framsidans uteplats och Sysslomansgatan. Köket har skåpinredning i original med luckor i trä och kakel ovan bänkskivor i massivt trä. Maskinellt utrustat med spis, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Plastmatta på golvet och tapet på väggarna.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med utgång till husets mysiga baksida med altan och trädgård. Vardagsrummet har parkettgolv samt tapeter på väggarna.

Mellanvåning:

ALLRUM
En trappa upp kommer du till ett allrum med utgång till balkong med utsikt över trädgården och omgivningarna. Rummet har plastmatta på golvet och tapeter på väggarna.

SOVRUM 1:
Mycket rymligt sovrum beläget mot den lugna Sysslomansgatan. Rummet har plastmatta och tapeter på väggarna. Två garderober.

SOVRUM 2:
Rummet är trevligt beläget mot husets baksida och här kan du vakna av morgonsolen. Rummet har heltäckningsmatta och tapeter på väggarna. Två garderober.

KLÄDKAMMARE
Med ingång från den övre hallen nås en praktisk klädkammare med klädstång.

DUSCHRUM
Utrustat med toalett, tvättställ, spegelskåp med belysning samt duschkabin. Kakel på väggarna och plastmatta på golvet.


Vindsvåning:

Ytterligare en trappa upp kommer du till vindsplanet som har många olika användningsområden. Här kan du ha ett avskilt och mysigt rum för samvaro, ett hemmakontor eller ett härligt master bedroom med förvaringsmöjligheter. Rummet har heltäckningsmatta och tapet på väggarna.

Källarvåning:

ALLRUM
Trevlig allrum med fönster mot husets baksida. även här finns många användningsområden såsom gästrum, kontor eller ett härligt lekrum för barnen. Rummet har ljusa väggar och plastmatta.

BASTU MED DUSCH
Dusch som är helkaklat med klinker på golvet. Bastu i original men mycket lite använd så fortfarande i fint skick.

FÖRRÅD
Rymligt förrådsutrymme

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med klinker på golvet. Utrustat med tvättmaskin, torkskåp samt tvättho med underskåp.

WC
Utrustad med toalett, tvättställ och spegelskåp med belysning. Klinker på golvet samt vitt kakel ovan tvättställ, i övrigt tapet på väggarna.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Luthagen 33:25

Tomt

Insynssyddad och lättskött tomt på husets baksida.

Uteplats

Vid husets entré finns en plattlagd uteplats med kvällssol. Uteplats på husets baksida med trappa ner till lättskött och insynsskyddad trädgård. Balkong på övervåning.

Bilplats

Till huset hör en parkeringsplats med el

Byggnad/Storlek

2 ½ plan med källare, 126 kvm + 55 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1977

Byggnadssätt

Grund: Betong. Stomme: Betong/trä. Bjälklag: Betong/trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor/plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Kommer att anslutas till fiber via Uppsala Stadsnät inom närtid.

Övriga utrymmen

Förråd i anslutning till parkering

Ekonomi

Pris: 5 750 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 3 728 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 920 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1977. Fastighetsskatt-/avgift: 8524 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 546 000 kr.

Driftkostnad summa: 35 465 kr
Uppvärmning: 14 730 kr
El: 8 886 kr
Vatten-avlopp: 4 552 kr
Renhållning: 5 341 kr
Försäkring: 1 956 kr

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Stadsplan Tomtindelning.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Luthagen GA:5 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LUTHAGEN - Sysslomansgatan 47D - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren