RM+
LÖVSTALÖT - Blåsippsvägen 5 - Uppsala

Modernt enplanshus byggt 2015 med påkostade materialval och bra hörnläge på gatan!

Friliggande villa 116 kvm 898 kvm (tomtarea) 4 595 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Blåsippsvägen 5 4 595 000 kr
Intresseanmälan

Modernt enplanshus byggt 2015 med påkostade materialval och bra hörnläge på gatan!

Med utmärkt läge bland Lövstalöts natur och trivsamma villakvarter finner du detta stilrena och moderna enplanhus från Eksjöhus byggt 2015. Här bor du med ett bra gavelläge i området och huset har uteplatser på både fram, bak och kortsida vilket gör att du kan följa solens värmande strålar hela dagen.

Huset håller hög standard och erbjuder bl.a. astrour på utebelysningen, golvvärme i hela huset, genomgående ekparkett, en rymlig hall med klinkergolv, en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, ett härligt kök från HTH med maskinell utrustning från Husqvarna (med undantag för induktionshäll från Electrolux, 2020). Från köket nås den ena av husets uteplatser som har östläge, perfekt för morgonkaffet! Köket är delvis öppet mot husets rymliga vardagsrum med kamin som har stora fönsterpartier ut mot husets baksida. Här finns utgång till husets andra härliga altan med perfekt solläge i väster. Vidare erbjuds två badrum med kakel och klinker, klädkammare samt tre sovrum och ett mindre allrum som med fördel kan göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. På den stenlagda uppfarten finns carport med isolerat förråd.

Lövstalöt är ett lugnt område i naturnära miljö c:a 10 minuters bilresa från Uppsala. Här finns bl.a. förskola, restaurang, flera lekplatser och motionsspår. Till Uppsala tar du dig smidigt med bil eller stadsbuss. I närliggande Bälinge finns låg- och mellanstadieskola, distriktssköterska/BVC, bibliotek, idrottsföreningar samt det sommaröppna Bälingebadet med utomhuspooler.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
2015
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
116 m²
Tomtarea
898 m²
Pris
4 595 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

Entréhall
Hall med mörkgrått klinkergolv och vitmålade väggar med en mönstrad fondtapet. Plats för avhängning av ytterkläder och skor i anslutning till entrédörr. Spotlights i tak.

Tvättstuga
Till höger in finns tvättstugan med mörkgrått klinkergolv och vita väggar. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch, luftvärmepump, saltavhärdare (2020), grovtvättbänk samt inredning från Vedum.

Sovrum 1
Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och andra trivselmöbler. Parkettgolv och vitmålade väggar med en tapetserad fondvägg.

Badrum
Badrum av bra bra standard med kakel och klinkergolv samt inredning från Vedum. Här finns tvättställ med vit kommod, spegel med belysning ovan, takdusch med infällbara glasväggar, badkar, wc-stol och spotlights i tak.

Gäst-wc
Gäst-wc med kakel och klinkergolv samt inredning från Vedum även här. Här finns tvättställ med vit kommod, spegelskåp med belysning, wc-stol och spotlights i tak.

Kök
Stilrent kök från HTH med vit skåpinredning, matplats vid fönster och helglasad dörr som tar dig ut till en härlig altan med morgonsol. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, mikro, ugn, extra bred induktionshäll (2020), fläkt samt spotlights i tak. Vitvarorna är från Husqvarna med undantag från induktionshällen som är från Electrolux. Vidare har köket liggande vitt kakel ovan arbetsbänk av svart laminat som sträcker sig ut till en trevlig barbänk som kan användas för ytterligare sittplatser. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Köket är delvis öppet mot ett husets vardagsrum med kamin som har stora fönsterpartier ut mot husets baksida. Här finns utgång till husets andra härliga altan med perfekt solläge i väster. Parkettgolv och vita tapetserade väggar.

Allrum
Allrum som rymmer plats soffgrupp och mediamöbel. Detta rum går att dela av för den som önskar ytterligare ett sovrum. Härifrån nås husets praktiska klädkammare med bra förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Vattenburen golvvärme i hela huset.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Bälinge-Lövsta 9:35

Tomt

898 m²

Uteplats

Härlig altan i västerläge på husets baksida som har utgång från vardagsrummet. Från köket nås ytterligare en uteplats i österläge. På husets kortsida finns ytterligare ett trädäck.

Bilplats

Carport med plats för en bil och intilliggande förråd. På den stenlagda uppfarten finns plats för ytterligare bilar.

Byggnad/Storlek

1 plan, 116 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2015

Byggnadssätt

Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Ekonomi

Pris: 4 595 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 3 011 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 178 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2015. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 890 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan Vattenskyddsområde.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Bälinge-Lövsta GA:3 ändamål: Vägar, Grönområden

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LÖVSTALÖT - Blåsippsvägen 5 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus