Budgivning pågår - Sön 18/4 kl 15:00-15:45
JÄRLÅSA - Mejerivägen 5 - Järlåsa

Friliggande villa 92 kvm 1395 kvm (tomtarea) 1 995 000 kr Högst bud 1 650 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Mejerivägen 5 1 995 000 kr
Intresseanmälan

Villa nästat på höjden med fri sikt ut över omgivningarna. Den stora altanen i bästa söderläget garanterar många långa stunder i solen.

Huset erbjuder ett rymligt kök med matplats och en härlig vedspis som ger skön värme och passar även för matlagning. Det stora, ljusa vardagsrummet med ljusinsläpp från två väderstreck har fin sikt ut mot grannskapet, via altandörren kommer ni ut till den stora altanen med trappa ner i den ompysslade trädgården och dess gäststuga. Fina förvaringsmöjligheter i källaren under huset och i boden intill entré. Här finns även tre sovrum, tvättstuga samt ett badrum med dusch.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. Området kring samhället har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1942
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
92 m²
Tomtarea
1395 m²
Pris
1 995 000 Kr

Planlösning

ENTRÈ in till huset har ett skyddande tak och tillgång till förråd, här finns möjlighet att köra fram bilen hela vägen till trappan för lättare i- och urlastning.

HALL med plats för ytterkläder, klinkergolv samt målade väggar.

BADRUM med matta på golv samt kakel på väggarna. Badrummet erbjuder dusch, wc, handfat samt plats för badkar om så önskas.

Större SOVRUM med målade väggar, plastmatta på golv samt nya takplattor. Fönster som vetter mot väst och har utsikt ut mot grönska.

SOVRUM med laminatgolv samt målade väggar. Flertalet garderober.

Ett härligt KÖK med fint ljusinsläpp och plats för matbord. Köket är utrustat med kyl, spis med häll, fläkt samt diskmaskin. Här finns även en fungerande vedspis. Parkettgolv samt nymålade väggar och målat tak. Vita skåp samt vitrindel, kakel ovan arbetsytor i trä.

SOVRUM/KONTOR som ligger avskilt från de andra sovrummen. Laminatgolv samt målade väggar. Gott om förvaring i flertalet garderober och fönster ut mot entrén.

TVÄTTSTUGAN som ligger intill köket har matta på golv samt vinyltapet på väggarna. Här finner ni frysen på behändigt avstånd från köket, tvättmaskin samt tvättbänk. Fönster som ger fint ljusinsläpp.

Stort och ljust VARDAGSRUM med utgång till en fantastisk altan med högt och fritt läge. Rummet har ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Nyslipat parkettgolv och målade väggar. Här finns även en luft/luft pump som gör det varmt och skönt kalla dagar.

Stor ALTAN i söder, här blir det varmt och skönt när solen tittar fram medans vinden fläktar skönt vid varma dagar. Fin sikt ut över den ompysslade trädgården som nås via en trappa som leder ner till tomten och den intilliggande gäststugan.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Lilla Slässbo 1:89

Tomt

1395 m²

Uteplats

Stor altan i söder med trappa ner till trädgården

Bilplats

Fina uppställningsytor för flertalet fordon

Renovering

Utbyggnad 1994
Sovrum renoverade 2006 och framåt.
Altan 2009
Fönster 2008

Byggnad/Storlek

1 plan , 92 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1942

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund/betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glas samt ev. något 2-glas. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/luft-pump samt elbaron. Direktverkande el, vedspis.

Övriga utrymmen

Isolerad Gäststuga
Förråd med flertalet rum. Här finns både kall och varmförråd.

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 084 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 640 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1974. Fastighetsskatt-/avgift: 8130 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 250 000 kr.

Driftkostnad summa: 28 250 kr
El: 18 000 kr
Vatten-avlopp: 3 150 kr
Sotning: 400 kr
Renhållning: 1 200 kr
Försäkring: 5 000 kr
Vägavgift-snö: 500 kr

Energiprestanda

Förbrukning: 137 kWh/kvm år.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Lilla Slässbo GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden

Visa mer

Visningar

18

Sön 18/4 kl 15:00-15:45

Karta

JÄRLÅSA - Mejerivägen 5 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren