Till salu
Östammar/Öregrund - Bleckslagargränd 4 - Östhammar

Arkitektritad villa med vacker sjöutsikt!

Friliggande villa 143 kvm (+12kvm) 520 kvm (tomtarea) 3 995 000 kr
Intresseanmälan
Bleckslagargränd 4 3 995 000 kr
Intresseanmälan

Arkitektritad villa med vacker sjöutsikt!

Intill skärgårdslivet i Östhammar så finner du denna arkitekt ritade fastighet välbevarad bland det pittoreska gatorna. Huset har behållit sin charm och erbjuder stora rum samt en lummig trädgård.

När du kliver in i huset möts du av ett uterum. Redan här får du en känsla vad den härliga skärgårdsvillan har att erbjuda. Från uterummet når du en välkomnande hall som leder in till det öppna delen av huset där hela familjen och vänner får plats. Den öppna ytan fördelar sig på vardagsrummet som är väldigt lätt att inreda med både matplats samt en större soffgrupp. Vardagsrummet erbjuder en fin samlingspunkt för hela familjen där ni kan njuta av mysiga kvällar framför tv eller braskaminen. Vidare in i huset möts du av ett kök med skafferi som är smakfullt inrett och där når du även ut till altanen med förmiddags- till eftermiddagssol. Resterande rum på undervåning fördelar sig på två sovrum, badrum, förrådsdel samt en väl utrustad tvättstuga med tvättmaskin samt torktummlare.

När du kommer upp på övervåningen möts du av en wow faktor genom den härliga utsikten som sträcker sig ner till både hamnen samt sjötorget. Allrummet är lätt att möblera och där man får plats med soffgrupp samt tillhörande möblemang. Resterande rum på övervåningen är badrum samt två sovrum.

Kring huset så sträcker sig en välbevarad trädgård i fint skick. Får man vänner och familj på besök kan du använda dig av altanen från köket eller uteplatsen på innergården. Trädgården fördelar sig på ett större växthus, varmförråd på ca 20 kvm, kallförråd på ca 6 kvm, carport på 20 kvm, vedbod och fristående el bastu som rymmer 4 personer.

Östhammar erbjuder skola, vård, barnomsorg, butiker, restauranger, populära caféer och goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Gävle och framförallt Uppsala dit man tar sig på under en timme. Östhammar är ett samhälle som lever året om och erbjuder ett rikt utbud av samhällsservice så som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. Med naturen runt knuten har området många sidor att visa upp under årets olika årstider. Ett område som uppmuntrar en aktiv livsstil för hela familjen med vandring, golf, cykel, båt och mycket mer.

Öregrund ligger ca 20 kilometer bort, en charmig skärgårdsidyll med snickarglädje och härlig småstadsatmosfär. Här strosar man gärna länge på små gator, botaniserar bland butiker, njuter av lokala delikatesser, fikar och äter gott på kaféer och krogar.

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Ludvig Tidblom
Fastighetsmäklare
Ludvig Tidblom ludvig.tidblom@riksmaklaren.se
073-925 47 60

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1983
Rum
6 rum och kök
Boarea/biarea
143 m² + 12 m²
Tomtarea
520 m²
Pris
3 995 000 Kr

Planlösning

Hall: Från uterumme når du en öppen och välkomnande hall. Hallen erbjuder hatthylla samt en klädhängare. Tapetserade väggar samt ljust golv.

Vardagsrum: Intill hallen finner du ett rymligt vardagsrum. Det rymliga vardagsrummet är en fin samlingspunkt för hela familjen där ni kan njuta av en mysig kväll framför tv eller braskamin. I koppling med vardagsrummet finner du en stor matplast där du får plats med hela familjen. Det generösa och stora fönsterpartierna ger rummet ett fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och ljust golv.

Kök: Köket är väl utrustat med induktionshäll, diskmaskin, mikrovågsugns, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys samt fläkt. Köket har gott om förvaring erbjuder med både över- samt underskåp. Från köket når du även den härliga altanen där du kan njuta av härliga middagar.

Tvättstuga: Praktiskt och bra planerad tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I anslutning i tvättstuga finns ett fint bevarat skafferi. Skafferiet ger dig gott om förvaringsmöjligheter.

Sovrum 1: När du kommer in hallen möts du av ett stort sovrum på höger sida. Här har man plats för en större säng samt finns det gott om förvaringsmöjligheter i garderoberna. Ljusa väggar som speglas av det fina ljusinsläppet och laminatgolv.

Sovrum 2: Ett ljus och fint sovrum med plats för en större säng. Tapetserade väggar och plastmatta. För närvarande används det som ett sällskapsrum men går att göras om till sovrum/gästrum.

Badrum: Ett smakfullt och inrett badrum med bröstpanel. Badrummet är väl utrustat med kommod, wc samt badkar.

Allrummet (Övervåningen): När du kommer upp från trappan möts du av ett stort allrum med stora fönsterpartier Här har du en vacker utsikt ut över Östhammar skärgård och sjötorget. Rummet är väl tilltaget och här får finns plats för soffgrupp samt tillhörande möblemang.

Duschrum (Övervåning): Rymligt duschrum som är utrustat med dusch, kommod, spegelskåp. Våtrumstapet och klinkergolv.

Arbetsrum (Övervåning): Används idag som ett kontor men kan även göras om till ett sovrum. Här får du plats med en dubbelsäng samt en tillhörande garderob. Plastmatta och vitmålade väggar.

Sovrum (Övervåning): Ljust rum med plats för en större säng samt plats för förvaring i den inbyggda garderoben.

Trädgård: Lummig och välskött trädgård med gräsmatta, äppelträd och hallonland. Ett fristående varmförråd på ca 20 kvm, kallförråd på ca 6 kvm och carport på 20 kvm. Fristående växthus på ca 10 kvm, liten vedbod och fristående el bastu som rymmer 4 personer.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Östhammar 44:4

Tomt

520 m²

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 143 kvm + 12 kvm (biarea) , 6 rum och kök . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1983

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund mot träbjälklag och avfuktare installera. Stomme: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: Kopplade 2-glas, isoler +1 fönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Nibe F 360P vattenburen uppvärmning samt braskamin

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Inte anslutet till fiber men det finns möjlighet. I dagsläget så används ett mobilt bredband.

Ekonomi

Pris: 3 995 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 206 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 382 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1983. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 300 000 kr.

Driftkostnad summa: 37 239 kr/år
El: 18 500 kr/år
Vatten-avlopp: 10 512 kr/år
Sotning: 700 kr/år
Renhållning: 2 527 kr/år
Försäkring: 5 000 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-07-05. Energiprestanda primärenergital: 121 kWh/kvm och år. Energiklass: D.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Stadsplan Fornlämning (1 st).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Östammar/Öregrund - Bleckslagargränd 4 - Östhammar

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus