Budgivning pågår
NORBY - Konsumvägen 25A - Uppsala

Väldisponerad villa med uthyrningsmöjlighet

Friliggande villa 180 kvm 839 kvm (tomtarea) 7 900 000 kr (eller bud) Högst bud 8 100 000 Kr Budhistorik
Intresseanmälan
Konsumvägen 25A 7 900 000 kr
Intresseanmälan

Väldisponerad villa med uthyrningsmöjlighet

Trevlig villa byggd -94 med uthyrningsdel som är helt avskild från din egen del av huset. Här bor du ekonomiskt fördelaktigt i Norbys grönskande villakvarter där gamla villor från 20-talet blandas med det nya.

Huset, som kommer från Myresjöhus, ritades av nuvarande ägare med uthyrningsdel för att kunna ge en extra intäkt till boendet men kan om så önskas disponeras om så att du kan använda hela huset i sin helhet.

Den privata delen består av 5 rok är fint planerat med kök med matplats och utgång till uterum och altan med sol från dag till kväll. Fyra rymliga sovrum varav två på entréplanet och två på övervåningen. En trappa upp finns ett härligt allrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong med kvällssol och utsikt över de lummiga villaträdgårdarna. Två badrum och tvättstuga. Uthyrningsdelen som är en fin 2:a med rymligt kök som har utgång till altan, vardagsrum, sovrum samt duschrum med tvättmaskin.

Den privata delen och uthyrningsdelen är mycket smart planerade tillsammans med varsina åtskilda delar av trädgården. Uthyrningsdelen får sin del på baksidan medan den privata delen har den största delen av tomten med fint uppväxta äppelträd, körsbär. Blommande syrener och pioner.

I Norby har du tillgång till både stadsliv och naturen. Därför är det ett mycket omtyckt villaområde med närheten till Hågadalen där det finns fina löparstråk och på vintern längdspår. Till City tar du dig med cykel på 15 minuter och på Norbyvägen, några 100 meter bort finns goda bussförbindelser. I Norby finns service vid Svamptorget där du har bland annat ICA och i området finns flera förskolor och skola.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1994
Rum
7 rum och kök, varav 6 sovrum
Boarea
180 m²
Tomtarea
839 m²
Pris
7 900 000 Kr (eller bud)

Planlösning

ENTRÉPLAN:

Välkomnande hall med plats för ytterkläder och skor samt en garderob.

Vidare från hallen kommer du in i det mysiga köket som renoverades ca - 2015. Här finns gott om skåp och bänkytor samt plats för matbord. Köket har vita luckor och glasskiva med underliggande dekorativ tapet som stänkskydd samt bänkskivor i massiv ek. Maskinellt utrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt delad 70 cm bred kyl och frys samt extrafrys intill städskåpet. Från köket finns utgång till uterummet.

Sovrum 1: Rummet har ljust målade väggar samt mönstrad fondtapet. Parkettgolv. Två fasta garderober.

Sovrum 2: Rummet har ljust målade väggar samt fondvägg. Parkettgolv.

Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk tvättho. Här finns även fjärrvärmeväxlare, golvvärmecentral och husets aggregat för ventilation.

Badrum med ljusa målade väggar och våtrumsmatta. Badrummet är utrustat med badkar, tvättställ, spegel med belysning och toalett.

ÖVERVÅNING:

En trappa upp leder till övervåningen och dess härliga ALLRUM med fönster i två väderstreck som förutom ett fint ljusinsläpp ger fin utsikt över trädgårdarna. Här kan du på vintern njuta av en brasa i kaminen eller på sommaren gå ut i kvällssolen på den stora balkongen.

Sovrum 3: Rummet har ljusa målade väggar och parkettgolv.

Sovrum 4: Husets största sovrum som är rogivande målat i genomgående mörka färger, även taket. Rummet har heltäckningsmatta. Två fasta garderober.

Duschrum med ljusa målade väggar och våtrumsmatta. Rummet är utrustat med duschväggar, handfat, spegel med belysning och toalett.

UTHYRNINGSDEL (50 kvm):

Via separat entré kommer du in i uthyrningsdelen och dess hall med plats för ytterkläder samt ingång till klädkammaren. Används hela huset som en bostad är klädkammare en naturlig passage mellan de två hallarna.

Trevlig kök med matplats och utgång till en separat del av trädgården på baksidan av huset. Köket har vita luckor, vitt kakel samt bänkskiva i laminat. Maskinellt utrustat med hällspis, spisfläkt, delad kyl/frys samt diskmaskin. Ljusa väggar och plastmatta.

Sovrum med ljusa väggar och plastmatta. Två garderober

Vardagsrum med ljusa tapeter och plastmatta. Två garderober.

Duschrum med ljust målade väggar och våtrumsmatta. Utrustat med duschhörna, handfat, spegel med belysning samt toalett. Tvättmaskin.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Norby 37:29

Tomt

Grönskande trädgårdstomt med stenläggning från uppfart till entré. Här finns tre äppelträd och ett körsbärsträd. Syrenhäck och fina perenner, bland annat pioner.

Uteplats

Ett stort altandäck löper runt husets södra och västra sida som ger sol på dagen och fram till sen kväll. Säsongen förlängs av det trevliga uterummet som nås från köket. På övervåningen finns en stor balkong med kvällssol och grönskande utsikt över trädgårdarna på Konsumvägen. Uthyrningsdelen har en privat mindre altan med utgång från köket.

Bilplats

Plats för en bil i carport samt plats för fler bilar på uppfarten till huset.

Renovering

Ny-, till- eller ombyggnad av fastighet gjord 2001 & 2014.

1997 - Kamin installerad på övervåningen.
2011 - Målning av huset ext.
2013 - Stenbeläggning vid entrén, fjärrvärmeaggregat.
2014 - Nytt kök, nya golv i kök, hall och tvättstuga. Målning av badrum och tvättstuga.
2018 - Kyl och frys i uthyrningsdelen samt duschkabin. Service på ventilationsaggregat. Genomgång och rengöring av kanaler. Nya lager i fläktar.
2020 - Tvättmaskin privata delen.

Dränering runt carporten omlagd.

Byggnad/Storlek

2 plan, 180 kvm , 7 rum och kök, varav 6 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1994

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme samt kamin, golvvärme hela bottenplanet ink. uthyrningslgh

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Uppsala Stadsnät/IP-Only

Övriga utrymmen

Carport och isolerat förråd

Ekonomi

Pris: 7 900 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 5 304 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 446 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1994. Fastighetsskatt-/avgift: 8524 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 950 000 kr.

Driftkostnad summa: 44 900 kr
Uppvärmning: 18 000 kr
El: 12 000 kr
Vatten-avlopp: 8 200 kr
Sotning: 700 kr
Försäkring: 6 000 kr
Kommentar: Kostnaden för VA är även inkluderad 14-dagars soptömning.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Last: Officialservitut Väg,Va, 0380-93/86.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

NORBY - Konsumvägen 25A - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren