Till salu
VALSÄTRA - Hösträngsvägen 16 - Uppsala

Gavelradhus med pool och underbar trädgårdstomt med insynsskyddat läge!

Friliggande villa 134 kvm (+126kvm) 468 kvm (tomtarea) 5 500 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Hösträngsvägen 16 5 500 000 kr
Intresseanmälan

Gavelradhus med pool och underbar trädgårdstomt med insynsskyddat läge!

Välkommen till detta trivsamma gavelradhus med källare i barnvänligt område! Här erbjuds inomhuspool med utgång till en lummig och insynskyddad trädgård.

Bostadens övre plan erbjuder en öppen och luftig planlösning med kök och matplats längs med stort fönsterparti och utgång till husets trivsamma uterum. Vidare erbjuds två sovrum och två badrum varav det ena har ingång från det stora sovrummet. Husets övre plan har även en uthyrningsdel med egen ingång som inrymmer kök, vardagsrum, wc och sovrum. Nedre plan inrymmer garage och goda förrådsytor som med fördel kan användas som sovrum, tvättstuga med bastu och duschmöjligheter, wc och en gillestuga med bra ljusinsläpp och en mysig öppen spis. Trädgårdstomten har ett härligt insynskyddat läge med fruktträd och planteringar samt en uppbyggd altan i två nivåer med sol från mitt på dagen till kvällningen. Från altanen finns ingång till husets inomhuspool som även nås via källarplan. Till fastigheten hör ett dubbelgarage.

Här bor ni med ett strålande läge i barnvänliga Valsätra med närhet till flera förskolor och skolor. Inom gång och cykelavstånd finner ni all tänkbar service så som matbutik, apotek, vårdcentral, butiker och restauranger. För den aktive finns idrottsplats och fotbollsplan ett stenkast bort. På sommaren finns Vårdsätraviken för sol och bad och vintertid kan ni snabbt och enkelt ta er ned för pulka- och skidåkning i Sunnerstabacken. Valsätra har mycket goda kommunikationer till centrala Uppsala med täta bussavgångar och fina cykelvägar. Stadstrafikens bussar tar er enkelt in till stadskärnan och för er som pendlar med bil är det smidigt att ta sig ut på E4:an.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1968
Rum
8 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea/biarea
134 m² + 126 m²
Tomtarea
468 m²
Pris
5 500 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

ENTRÈPLAN

Entréhall
Här välkomnas ni av en hall med ljusa väggar och plastmatta på golv. Förvaringsmöjligheter finns i skjutdörrsgarderob.

Wc
I anslutning till hallen finns wc som är utrustad med spegel, handfat med kommod och wc-stol. Ljusa väggar och klinkergolv.

Kök
Köket är stilrent och har vita köksluckor samt vitt kakel ovan arbetsyta av svart laminat. Här finns gott om förvaringsyta och arbetsyta. I anslutning till köket finns en stor matplats som rymmer ett större matbord. Utrustning är spishäll, ugn, fläkt, mikro, diskmaskin samt hel kyl och frys. Plastmatta i kök, parkettgolv vid matplats och ljusa väggar. Här finns utgången till bostadens pärla, det inglasade uterummet. Njut av solen och det lugna läget utanför!

Sovrum 1
Husets masterbedroom är rymligt och lättmöblerat. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring ges i garderober samt klädksmmare. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är ljusa med en brun fondvägg.

Duschrum
Från masterbedroom nås duschrummet som har plastmatta på golv och ljusa väggar. Urustat med wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med infällbara duschväggar. Här finns även ett fönster.

Vardagsrum
Husets vardagsrum är väl tilltaget med fönster från två håll som släpper in gott om ljus och bidrar till en luftig känsla. Rummet rymmer enkelt både soffgrupp och matsalsmöblemang om så önskas. Här är väggarna ljusa varav en vägg med träplankor och på golvet ligger parkettgolv.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng och andra trivselmöbler. Laminatgolv och ljusa väggar.

KÄLLARPLAN
Allrum/Gillestuga
Mysigt allrum med öppen spis som rymmer plats för stor soffgrupp och annat önskat möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar. Från detta rum nås husets fantastiska inomhuspool.

Sovrum 3
Här finns plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är ljusa.

Sovrum 4
Här finns plats för säng, sängbord, arbetsplats och andra trivselmöbler. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är ljusa.

Källarplanet inrymmer även bastu, dusch, tvättstuga, förråd och garage.

UTHYRNINGSDEL
Uthyrningsdelen inrymmer kök, vardagsrum, sovrum samt badrum med badkar och tvättmaskin.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Valsätra 25:7

Tomt

Lummig tomt med hög mur som ger ett insynskyddat läge.

Renovering

2005-06 Yttertaket renoverades med ny takpapp
2007-08 Dränering utförd runt hela huset
2013 Fönster byttes till energiglas
Skorstenen är sotad nyligen utan anmärkningar

Byggnad/Storlek

1 plan med källare, 134 kvm + 126 kvm (biarea) , 8 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1968

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Betong/Trä. Bjälklag: Betong/Trä. Fasad: Tegel och trä. Takbeklädnad: Ytpapp. Fönster: 3-glas samt 2-glas. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Övriga utrymmen

Dubbelgarage

Ekonomi

Pris: 5 500 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 3 599 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 029 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1968. Fastighetsskatt-/avgift: 8524 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 329 500 kr.

Driftkostnad summa: 57 000 kr
Uppvärmning: 24 000 kr
El: 14 000 kr
Vatten-avlopp: 12 000 kr
Försäkring: 7 000 kr

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

VALSÄTRA - Hösträngsvägen 16 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren