Till salu
Vittinge - Hjälmvägen 7 - Vittinge

Rymlig villa med stora gemensamhetsutrymmen och nytt tak och badrum.

Friliggande villa 155 kvm 878 kvm (tomtarea) 1 995 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Hjälmvägen 7 1 995 000 kr
Intresseanmälan

Rymlig villa med stora gemensamhetsutrymmen och nytt tak och badrum.

Rymlig 1 ½-plansvilla i Vittinge med stora gemensamhetsutrymmen, garage och carport!

Det stora köket erbjuder goda arbetsutrymmen och dörr ut till baksidan med uteplats och trädgård. Intill köket ligger ett stort matrum med fint ljusinsläpp och skafferi. Intill köket ligger vardagsrummet som även det är ett rum med fint ljusinsläpp från flertalet fönster. På entréplanet ligger ett stort rum som idag nyttjas som ett sovrum, detta rummet skulle också passa utmärkt som ett stort arbetsrum. Renoverat badrum med en väl tilltagen dusch och bubbebadkar. Under klinkern ligger golvvärme och varmvattenberedaren (210L) är stor nog att värma vatten till badet. Här finns även tvättmaskin samt torktumlare tillsammans med förvaring i den stora kommoden med dubbla handfat.

På övervåningen finns ytterligare ett rum som passar utmärkt som tv-hörna eller arbetsplats. På vardera gavel ligger sovrummen. Båda rummen är stora och har bra ljusinsläpp från två fönster i vardera rum, garderober samt klädkammare som ger bra utrymmen för klädförvaring. Här finns även ytterligare ett badrum som ej nyttjas idag pga renoveringsbehov


Vittinge:
Gemytligt samhälle med närhet till naturen och mysiga badplatser vid Tenasjön och Mörtsjön och vintertid finns det möjlighet för skidåkning i Skattmansöbacken. Här finns förskola och skola upp till åk 3, andra årskurser till högstadiet ligger i Morgongåva/Heby. Gymnasiet i Sala eller Uppsala. Täta bussförbindelser mellan Sala och Uppsala. Med Upptåget från Morgongåva når du Uppsala på ca 23 minuter och Sala på ca 15 minuter

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1977
Rum
6 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
155 m²
Tomtarea
878 m²
Pris
1 995 000 Kr (högstbjudande)

Planlösning

HALL:
Laminatgolv och delvis panelade väggar. Trappa upp till övervåningen

ALLRUM:
Stort och ljust rum med trägolv, golven är plankgolv och omslipningsbara. På delar av väggen sitter laminatskivor och tv-bänken är platsbyggd och ingår i köpet.

KÖK:
Kök som renoverats 2018/19 med skåp från IKEA. Här finns gott om förvaring i skåp och goda arbetsytor. Den maskinella utrusningen består av kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn samt häll och fläkt. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är ljusa, ovanför arbetsytorna sitter kakelplattor. I det vitmålade taket sitter infällda spottar som ger ett bra arbetsljus. Dörr ut till altan och trädgård.

MATSAL:
Intill köket finns ett rum som idag nyttjas som matsal. Rummet har flertalet fönster vilket ger ett ljusinsläpp från två väderstreck. Ett omslipningsbart plankgolv samt vita väggar och tak. I rummet finns även ett skafferi.

BADRUM:
Stort, helkaklat badrum som renoverades 2018/19. I det ena hörnet finns ett bubbelbadkar samt att rummet utrustats med en dusch med en väl tilltagen yta och glasdörrar. Här finns öppningsbara fönster samt belysning i spegel samt infällda spottar i taket. Tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare om 210 L. Stor kommod med dubbla handfat samt wc

SOVRUM:
Ett stort sovrum med gott om förvaring. Golvet är ett plankgolv även här, ljusa väggar och gott om ljusinsläpp.

ALLRUM:
Allrum med laminatgolv och öppet till nock med synliga takbjälkar.

BADRUM:
Badrum som idag ej nyttjas då renoveringsbehov föreligger - golvbrunnen är utdömd.

SOVRUM:
Sovrum med plankgolv, målade trätak och väggar. Inbyggda garderober samt inspektionslucka till vind.

SOVRUM:
Sovrum med plankgolv och vitmålade tak samt klädkammare.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Ösby 5:33

Tomt

878 m²

Renovering

1992 Utbyggnad
2018/2019 Kök och Badrum

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 155 kvm , 6 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1977

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump, Direktverkande el

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Garage och carport

Ekonomi

Pris: 1 995 000 kr (högstbjudande). Taxeringsvärdet är 1 499 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 244 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1979. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 2 230 000 kr.

Driftkostnad summa: 61 200 kr/år
El: 39 000 kr/år
Vatten-avlopp: 16 000 kr/år
Renhållning: 2 800 kr/år
Försäkring: 3 400 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1984-10-25).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Vittinge - Hjälmvägen 7 - Vittinge

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus