50
Kommande
JÄRLÅSA - Balsbo 225 - Järlåsa

Högt beläget hus omgiven av en stor solsäker tomt med gästhus, gångavstånd till bad och fiske.

Friliggande villa 77 kvm 1225 kvm (tomtarea) 1 650 000 kr
Intresseanmälan
Balsbo 225 1 650 000 kr
Intresseanmälan

Högt beläget hus omgiven av en stor solsäker tomt med gästhus, gångavstånd till bad och fiske.

Fin stuga med högt läge på fastighet med vackra omgivningar. Den stora spännande tomten som omger huset har berg i dagen och stora grönytor, lite varstans växer praktfulla blomster. Intill huset står ett väl tilltaget gästhus och flertalet förråd.

Huset med sina 77 kvm fördelade på ett plan erbjuder ett gemytligt arbetskök och ett stort vardagsrum med gedigna trägolv. I hjärtat av rummet står kaminen som värmer fint kalla kvällar och ger ett mer energieffektivt boende. Här finns även ett rymligt sovrum med tillhörande klädkammare och utgång till altan med kvällssol. Det rymliga badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Med utsikt ut mot tomten ligger ett rymligt uterum med skjutdörrar och en öppen spis, denna nyttjas inte men är fin att se på. Bad, båt och fiske finns i de närliggande sjön Strandsjön och Stennessjön. Intill gästhuset finns en påkostad hundgård med grus och armering i marken

Strandsjön som är en av flertalet sjöar i området, kan man svalka sig med ett dopp i kvällssolen eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka. Allt detta med endast 35 minuters resa till centrala Uppsala.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, café, matbutik och bensinmack. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. En plats för avkoppling och en chans att njuta av naturens under och skapa underbara minnen!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1960
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
77 m²
Tomtarea
1225 m²
Pris
1 650 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Balsbo 1:41

Tomt

1225 m²

Uteplats

Uterum och altan i skyddat läge

Bilplats

Stor uppställningsyta för flertalet bilar.

Renovering

2011

Byggnad/Storlek

1 plan, 77 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1960

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Vatten och avlopp: Grävd brunn Enskilt avlopp - Sluten tank samt infiltration.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt kamin

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 1 650 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 050 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 709 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1975. Fastighetsskatt-/avgift: 7875 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 020 000 kr.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Balsbo GA:1


Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-51/170.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Balsbo 225 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus