Till salu
Heby - Folkparksvägen 18 - Heby

Friliggande villa 136 kvm 6663 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Folkparksvägen 18
Intresseanmälan

Varmt välkomna att ta en närma titt på denna enastående fastighet, en fastighet med stor tomt och fantastisk vy ut över de öppna fälten. Huset som är ett gammalt timmerhus har genomgått en omfattande renovering av hela undervåningen och många timmar har lagts på den gemytliga övervåningen.

Kom och njut av de vackra timmerväggarna som lämnats kvar att beskådas och den rustika och massiva murstocken reser sig mitt i huset, här finns ett härligt litet kryp in där vedspisen en gång stått.

Köket som har fått nya skåp och nya maskiner erbjuder även en köksö samt plats för en gemytlig frukosthörna. Intill köket finner ni matsalen med utgång till en altan som delvis glasats in för att ge skydd åt väder och vind, altanen har även ett skyddande tak över hela och följer huset i två väderstreck.
I matsalen som ligger intill köket finns en täljstenskamin som sprider en skön värme kalla dagar, rummet har ett fint ljusinsläpp från två väderstreck. Det stora vardagsrummet som ligger i fil med matsalen har även det ett fint ljusinsläpp från två väderstreck och öppen planlösning mot ett halv-rum som leder vidare till hall och badrum. I den möblerbara hallen finner ni trappan upp till övervåningen samt ett stort utrymme för garderober eller andra passande hallmöbler.
Planlösningen gör det möjligt att vandra runt på nedre plan, eller för den som önskar lämnas här plats för ytterligare ett sovrum. Ett nyrenoverat badrum med dusch finns på entréplanet.

På övre plan finner ni en möblerbar hall med ingång till tre sovrum i varierande storlekar, varav det ena rummet har trägolv, synlig timmervägg och en klädkammare. Alla rummen har ett fint ljusinsläpp och en fin sikt ut över trädgården. Här på övervåningen finns även tvättstugan och en rymlig kattvind.


På tomten finns även en större byggnad med garagedel, förråd, verkstad, vedbod och en jordkällare så klart.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1911
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
136 m²
Tomtarea
6663 m²

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Hedåsen 1:1

Tomt

6663 m²

Uteplats

Altan med tak som delvis glasats in

Bilplats

Stora uppställningsytor

Renovering

Hela grunden har grävts ur och nytt golv har lagts.
Avfuktare i grunden har installerats .
Kök
Badrum
Ytskikt på övervåning samt undervåning

Byggnad/Storlek

1 1/2 plansvilla, 136 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1911

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund. Stomme: Timmer. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåttak. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luft/luftvärmepump, Braskamin, Direktverkande el

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 1 096 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 751 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1929. Fastighetsskatt-/avgift: 8220 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 020 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Vattenskyddsområde Vattenskyddsområde.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut: Ledning, 19-IM3-82/6771.1
Last: Ledningsrätt Kraftledning, 0331-15/3.1
Last: Officialservitut Väg, 19-VÄE-270.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Heby - Folkparksvägen 18 - Heby

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus