Till salu
LINDBACKEN - Brattbacksvägen 72 - Uppsala

Vinkelhus i 1-plan med 5 sovrum och tomt med stora ytor!

Friliggande villa 147 kvm 904 kvm (tomtarea) 5 790 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Brattbacksvägen 72 5 790 000 kr
Intresseanmälan

Vinkelhus i 1-plan med 5 sovrum och tomt med stora ytor!

På Brattbacksvägen finner ni några av Lindbackens bästa tomter, både till storlek och läge. Här bor ni på en lugn gata med varierad bebyggelse och grönskande omgivningar då gatan var en av de första att bli färdigställda i området. Denna tomt har ett fint läge dit solen når från morgon till kväll och drömmer ni om att bygga en pool finns här gott om yta.

Huset som är i 1-plan har en yta om 147 kvm och erbjuder en flexibel planlösning. Här finns plats för er som önskar många rum med 5 sovrum, gott om plats för barnen och extra rum för arbetsrum eller gästrum. Vidare finns ett kök med matplats som rymmer många på middag och i öppen planlösning ligger vardagsrummet med plats för soffa och TV-möbel. Utgång till altan i soligt och som är belägen i husets vinkel, delvis är under tak vilket ger en ombonad känsla. Det finns även ett rymligt badrum, gäst WC samt klädvård med groventré.

Intill huset finns en carport med plats för en bil samt plats för flera bilar på den asfalterade uppfarten. Tomten är lättskött med gräsmatta och stora ytor för barnen att leka. Fint uppvuxen Tujahäck runt hela tomten ger skydd från insyn.

Huset har Energiklass B vilket hos de flesta banker ger en miljörabatt på er bolåneränta.

Lindbacken är en ny stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Intill ICA byggs en Handelsby med restaurang, apotek, vårdcentral och gym som beräknas stå klar under hösten hösten 2023.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden Galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2013
Rum
6 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea
147 m²
Tomtarea
904 m²
Pris
5 790 000 Kr (eller bud)

Planlösning

KÖK:
Ljust och trivsamt kök med matplats som rymmer ett stort middagsbord. Inredning är stilren med vita släta luckor, grått kakel ovan grå bänkskivor i laminat. Maskinellt utrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och micro, diskmaskin samt hel kyl och frys.

VARDAGSRUM:
I öppen planlösning mot köket ligger vardagsrummet som väl rymmer en soffgrupp samt TV-möbel. Genom den öppna planlösningen känns ytorna ljusa och luftiga.

KLÄDVÅRD:
Praktiskt beläget intill köket finns en tvättstuga/klädvård med groventré. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt gott om bänkytor med plats att vika kläder. Rummet har våtrumstapet på väggen och våtrumsmatta på golvet.

HALL:
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. En garderob. Hallen har vita väggar och grått klinker.

BADRUM:
Rymligt badrum utrustat med duschhörna som har infällbara väggar, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt toalett. Vita väggar och grå våtrumsmatta på golvet.

GÄST WC:
En extra toalett finns i gäst WC utrustad med toalett, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Vitt kakel på väggen och grå våtrumsmatta på golvet.

SOVRUM 1: :
Rummet har ljust grå väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2 - 4 :
Tre stycken jämnstora sovrum med ljust grå väggar och parkettgolv. Två av rummen har vardera en garderob.

SOVRUM 5: :
Det största sovrummet som är lämpligt att använda till föräldrasovrum. Här finns gott om förvaring i sex garderober. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 24:13

Tomt

Fin tomt med gräsmatta som bjuder in till lek med stora ytor. Önskas ni bygga pool finns här gott om plats och dessutom med bästa solläget - här är sol från förmiddag till kväll. Tomten omgärdas av uppvuxen Tujahäck som ger insynsskydd.

Uteplats

Altan som är trevligt belägen i husets vinkel med sol från middag och hela dagen. Bygger ni ut altanen en några meter så har ni ett perfekt läge för kvällssol.

Bilplats

Carport med plats för en bil samt plats för flera bilar på den asfalterade uppfarten.

Byggnad/Storlek

1 plan, 147 kvm , 6 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2013

Byggnadssätt

Grund: Uteluftsventilerad krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning (FX). Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber via Telia Öppna Fiber.

Övriga utrymmen

Fristående carport och förråd

Övrigt

Tak: Sadeltak, plastfolie, läkt och betongpannor.

Ekonomi

Pris: 5 790 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 3 862 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 293 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2013. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 4 119 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2023-04-25. Förbrukning: 35 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 64 kWh/kvm och år. Energiklass: B.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-09-23).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:11 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:12 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Brattbacksvägen 72 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus