RM+
VALSÄTRA - Stackmästarvägen 19 - Uppsala

Rymligt kedjehus på hörntomt i omtyckt område.

Kedjehus 106 kvm (+106kvm) 430 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Stackmästarvägen 19
Intresseanmälan

Rymligt kedjehus på hörntomt i omtyckt område.

Kommande försäljning! Rymligt kedjehus på hörntomt i omtyckt område.

Rymligt och ljust kedjehus på hörntomt intill ett fint grönområde med öppna lekytor. Huset som ligger längre in i området erbjuder lugna och fina omgivningar både i området och på den egna tomten. Den stora altanen i skyddat läge erbjuder gott om plats för middagar och launchdel under tak. Huset är omgiven av en prunkande trädgård och ett insynsskyddande buskage.

Den smakfullt inredda enplansvillan med hel källare om totalt 212 kvm har en genomtänkt planlösning som passar familjen oavsett barnens ålder. Generösa sällskapsutrymmen och öppen planlösning mellan kök och matrum som idag används som sällskapsrum. En stor köksö ger plats för matgäster så väl som en utmärkt arbetsyta. Här finns utgång till den stora altanen och uterummet. Köket renoverades 2014. Det ombonade vardagsrum ligger mot entrén och även här finns utgång till trädgården. Idag är väggen öppen mot det intilliggande sovrummet men kan enkelt stängas igen. Föräldrarsovrummet som ligger avskilt från det andra sovrummet och köket har bekvämt nog tillgång till wc.
Här på entréplanet finns dessutom ett sovrum, förråd samt ett fräscht badrum med dusch.

En trappa ner finner ni ett stort sovrum, aktivitetsrum som kan användas som sovrum, stor tvättstuga med dusch, badkar samt bastu. Fantastiska förvaringsutrymmen samt wc. Huset är genomgående mycket välskött och har renoverats löpande de senaste åren.

För barnfamiljen är läget optimalt med skolor intill, dessutom finns även fotbollsplaner, idrottsplats, ishall och lekplatser. Bra kommunikationer och service med smidiga cykelvägar och busskommunikation in till citykärnan och all önskvärd service finns i närheten såsom matbutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, postutlämning, frisör, systembolag samt en trevlig simhall. Varmt välkomna till ert nya drömboende!

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1970
Rum
6 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea/biarea
106 m² + 106 m²
Tomtarea
430 m²

Planlösning

Entréplan:

ENTRÈN till huset ligger under ett skyddande tak, HALLEN innanför erbjuder plats för skor och jacka intill ytterdörren samt ordentligt med yta för mer ytterkläder i vinkel som gör hallen prydlig, här finns tillgång till wc för bekvämlighetens skull samt ingång till föräldrarsovrummet. Klinker intill ytterdörren och parkett på golv och väggarna är vitmålade.

FÖRÄLDRARSOVRUM som ligger separat från övriga sovrum. Ett stort och ljust rum med fint ljusinsläpp. Garderober, laminatgolv och målade väggar.

Helkaklad GÄST-WC med ljusinsläpp från öppningsbart fönster, wc och kommod.

Rymligt VARDAGSRUM som erbjuder plats för soffgrupp och matplats om så önskas. Fint ljusinsläpp från stora fönster samt dörr ut till uteplats i sydöst. Målade väggar och parkettgolv. Idag finns här en öppning in till sovrummet intill.

Helkaklat BADRUM som renoverats 2012, här finns ljusinsläpp från öppningsbart takfönster, WC, dusch, handdukstork, badrumsskåp, kommod och spottar med dimmerfunktion.

FÖRRÅD med gott om utrymme.

SOVRUM med laminatgolv och målade väggar. Garderober med överskåp.

Stort SOVRUM med dörr ut till altan samt ljusinsläpp från två väderstreck, rummet går att göras om till två rum om så önskas. Fin vy ut mot trädgård och vidare ut mot grönområdet.

Hemtrevlig KÖK som renoverats 2014 då väggar togs bort och en stor köksö tillkom. Bänkskivor av trä och sten ger ypperliga arbets- och umgängesytor. Här finns även gott om utrymme i de många skåp som köket fått vid ombyggnationen. Köket är utrustat med köksö, hel kyl och frys, inbyggd mikro och ugn, häll, diskmaskin och fläkt. Familjen har idag inrett ett allrum tillsammans med köket vilket gör detta till ett rum man lätt blir kvar och umgås i. Fint ljusinsläpp från fönster med sikt ut mot grönska. Dörr ut till en stor altan med tak, delvis inbyggd vilket ger skydd mot väder och vind. Parkettgolv, målade väggar samt kakel ovan arbetsytor.


Källarplan:

Vid foten av trappan finner ni en möblerbar hall, här finns ingång till alla rummen på källarplanet.
Stort SOVRUM med laminatgolv och vita väggar.

Stort FÖRRÅD med garderober, förråd samt sval. Målade väggar och klinker på golv.

Pingisrum/aktivitetsrum med laminatgolv och vita väggar. Förvaring i garderober.

Helkaklat utrymme med WC, handfat samt fjärrvärmecentralen.

Rymlig BADRUM/TVÄTTSTUGA med gott om förvaring och arbetsytor. Här finns tvättmaskin och torktumlare, badkar, dusch, handdukstork samt en värmande bastu. Rummet har klinkergolv samt kaklade väggar.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Valsätra 5:1

Tomt

Tomtarea 430 m² (friköpt).

Uteplats

Stor altan under tak samt delvis inbyggt uterum Härlig trädgård med gott om plats för odling och lek.

Bilplats

Carport Gott om plats för flertalet bilar på uppfarten.

Renovering

Alla hygienutrymmen har renoverats mellan 2011 - 2014
Kök 2014
Altan 2014
Tak på förråd 2014

Byggnad/Storlek

1 plan med källare, 106 kvm + 106 kvm (biarea) , 6 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1970

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Kalksandsten samt trä. Takbeklädnad: Papp. Fönster: Isolerglasfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Förråd
Carport med förråd

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 2 921 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 501 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1970. Fastighetsskatt-/avgift: 8524 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 3 360 000 kr.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Tomtindelning Stadsplan.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut: Fjärrvärmeanläggning Mm, 03-IM1-69/5624.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

VALSÄTRA - Stackmästarvägen 19 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren