50
Till salu
Slavsta/Årsta - Södra Slavstavägen 6D - Uppsala

Bygg ditt drömhus i stadsnära anrik miljö!

1283 kvm (tomtarea) 2 500 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Södra Slavstavägen 6D 2 500 000 kr
Intresseanmälan

Bygg ditt drömhus i stadsnära anrik miljö!

Unik möjlighet att bygga ditt drömhus i en anrik, lantlig miljö i direkt närhet till både stad och natur. Här bor du i Slavsta By, närmsta granne med en av de ursprungliga gårdarna med en välbevarad mangårdsbyggnad från 1700-talet blandat med ny bebyggelse som harmonierar med den befintliga. Dessutom alldeles intill infarten till Vedyxaskogen som erbjuder fina promenadstigar.

Från tomten har du endast 5 minuter med bil till den södra påfarten till E4:an och vidare mot Arlanda och Stockholm. På samma korta avstånd finns också Fyrislund med både arbetsplatser och handel. I närområdet finns Slavsta förskola och med ca 10 minuters promenad nås Palmbladsskolan från åk 6-9.

Tomten ligger inom detaljplanerat område (detaljplan för Slavsta, etapp 1 som vann laga kraft den 4 juni 1991) Fastigheten får bebyggas med en högsta byggnadshöjd om 5 meter. Särskild hänsyn ska tas till den befintliga bebyggelsemiljön som är varierad både vad gäller ålder och utseende men som ändå bildar en miljö som uppfattas som enhetlig. Ny byggnad bör anpassas till denna helhet när det gäller uttryck. Kommunalt vatten och avlopp. Anslutningsavgifter bekostas av köpare.

Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information och visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Tomtarea
1283 m²
Pris
2 500 000 Kr (eller bud)

Dokument

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Årsta 61:6

Tomt

1283 m²

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp (kommer anslutas under hösten 2023) samt tillgång till enskilt vatten. Anslutningsavgifter bekostas av köpare. .

Ekonomi

Pris: 2 500 000 kr (eller bud). Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Byggrätt

Fastigheten får bebyggas med en högsta byggnadshöjd om 5 meter. Särskild hänsyn ska tas till den befintliga bebyggelsemiljön.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (1991-04-22).

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Slavsta/Årsta - Södra Slavstavägen 6D - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus