Till salu
- Ledsundet 143 - Östhammar

Fin tomt med Sjöutsikt och tillgång till båtplats.

2049 kvm (tomtarea) 1 100 000 kr
Intresseanmälan
Ledsundet 143 1 100 000 kr
Intresseanmälan

Fin tomt med Sjöutsikt och tillgång till båtplats.

Tomt till salu i storslagen miljö med utsikt över vattenyta som sträcker sig hel vägen till Gräsö. Ett läge för dig som vill ha möjlighet till bad och båtliv men också önskar gångavstånd till kommunala kommunikationer. Området intill har tidigare varit en plats för timmerflottning där den gamla kajen står troget kvar och erbjuder en plats för båtar och umgänge. Intill finns även en gemytlig badplats med brygga, badstege och klippor.

Ett sällsynt tillfälle ett förvärva en riktig skärgårdsfastighet som nås via hav och land. Ledsundet 143 är en lättillgänglig tomt med tillgång till vatten från en borrad brunn som delas med grannfastigheten (servitut skall upprättas). En fin grusväg leder längst tomtgränsen och vidare in till grannfastigheten och ner till båt och bad, här finns ett skriftligt avtal med grannfastigheten mot vattnet med rätt att röja för att behålla sjöutsikten.

Ledsundet erbjuder klippor i mångfald, glittrande blått hav och ett skyddat läge med direkt närhet till öppet vatten. Unikt avskilt läge i Sveriges vackra skärgård där Du kan njuta av hav och skog där den är som bäst.


Öregrund är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och huvuddelen av bebyggelsen är från 1700- och 1800-talet. På sommaren mångdubblas Öregrunds befolkning och här kan sommargästerna njuta av ett myllrande skärgårdsliv med välbesökta restauranger och butiker, välkända klippor för sol- och bad och på kvällarna kan du njuta av storslagna solnedgångar. På sommaren ordnas tennisvecka, badortsdagar och båtvecka där Öregrund är bland annat är värd för det välkända Roslagsloppet. I Öregrund finns även apotek, vårdcentral, matbutiker, systembolag och gym.

Östhammar erbjuder skola, vård, barnomsorg, butiker, restauranger, populära caféer och goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Gävle och framförallt Uppsala dit man tar sig på under en timme. Östhammar är ett samhälle som lever året om och erbjuder ett rikt utbud av samhällsservice så som skola, vård, barnomsorg och kommunikationer. Med naturen runt knuten har området många sidor att visa upp under årets olika årstider. Ett område som uppmuntrar en aktiv livsstil för hela familjen med vandring, golf, cykel, båt och mycket mer.


Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Tomtarea
2049 m²
Pris
1 100 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Snesslinge 12:248

Tomt

2049 m²

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Vatten borrad brunn- delad med grannfastigheten Avlopp saknas.

Ekonomi

Pris: 1 100 000 kr . Taxeringsvärdet är 185 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 1850 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Samfälligheter

Samfällighet: Östhammar Snesslinge S:4


Förmån: Officialservitut Väg, 0382-10/37.2
Förmån: Officialservitut Väg, 03-BÖL-590.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

- Ledsundet 143 - Östhammar

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus