50
Till salu
Vittinge - Skattmansö Tomt 1 - Heby

Vackert belägen tomt intill Skattmansöådalen, här finns tre tomter för avstyckning.

1700 kvm (tomtarea) 200 000 kr
Intresseanmälan
Skattmansö Tomt 1 200 000 kr
Intresseanmälan

Vackert belägen tomt intill Skattmansöådalen, här finns tre tomter för avstyckning.

Varmt välkomna till det natursköna området Skattmansöådalen, ett område som är rik på historia, friluftsliv och vackra gårdar!

Här intill den lilla landsvägen som ringlar sig fram mellan vackra gårdar omgiven av milsvida ängar och åkrar finner ni nu möjligheten att köpa tomt där ni kan påverka storleken på fastigheten. Eventuell möjlighet till arrende på intilliggande mark där det tidigare gått hästar betandes finns efter överenskommelse.
Här planeras idag tre tomter i olika storlekar, prisförslag finns nedan, detta kan komma att ändras då storleken på tomten kan komma att utökas efter önskemål då planer för avstyckning nyligen påbörjats..

Tomt 1
Storlek: ca 1700 kvm Pris:200 000kr

Tomt 2
Storlek: ca 4000 kvm Pris:400 000kr

Tomt 3
Storlek: ca 4000 kvm Pris:400 000kr


Vittinge som ligger ca 7 km bort erbjuder förskola och skola från F till åk 3. Här finns möjligheten att hoppa på buss 848 med täta bussförbindelser till båda Sala och Uppsala. Att åka bil till centrala Uppsala tar ca 40 minuter och Sala ligger närmare än så.

Morgongåva som ligger ca 10 km bort erbjuder en populär matbutik, restauranger och kaffe, veterinär och mycket annat. Från Morgongåva åker ni enkelt tåg mot Uppsala och Sala.


SKATTMANSÖÅDALEN
I naturreservatet Skattmansöådalen kan du sysselsätta dig året om. Genom ådalen finner ni flertalet vandringsstigar och natursköna områden att besöka, vintertid kan ni åka skidor vid den närliggande skidbacken med liftar, spår för längdskidåkning och pulkabacke. Intill backen hittar du värmestuga, ett vindskydd och grillplatser
I dalen flyter Skattmansöån genom den vackra naturen, den har slingrat sig fram genom landskapet i tusentals år och på så vis skurit sig ner tills den delvis flyter fram på botten av en vacker ravin.Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Tomtarea
1700 m²
Pris
200 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Del av Skattmansö 2:6

Tomt

1700 m²

Ekonomi

Pris: 200 000 kr . Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Vittinge - Skattmansö Tomt 1 - Heby

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus