Till salu
Gräsö - Svartbäck 204 - Östhammar

Välkommen till härlig fastighet på natursköna Gräsö.

1492 kvm (tomtarea) 775 000 kr
Intresseanmälan
Svartbäck 204 775 000 kr
Intresseanmälan

Välkommen till härlig fastighet på natursköna Gräsö.

Fint belägen fastighet endast 200 meter från Västerbyfjärden som leder ut till Österbyfjärden och vidare till Östersjön. Storslagen natur i svenska skärgården med sjöbodar, klippor och djurliv. Båtplats i viken intill fastigheten finns att hyra, kostnad per år är 2.000 kr. Vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning ingår.


Den nya bebyggelsen föreslås tillåtas i som mest två plan och utöver det uppföras med souterrängvåning där så är lämpligt. Den sammanlagda byggnadsarean per fastighet får inte överstiga 250 kvadratmeter vilket innebär en exploateringsgrad på ca 15 procent av fastighetsarean om fastighetsindelningen följer de illustrationer som anges i plankartan. Påkoppling till vatten och avlopp intill fastigheten via gemensamhetsanläggning. Kostnaden för påkoppling ingår i tomtpriset.


Gräsö som ligger utanför trästaden Öregrund är Sveriges tionde ö till storleken. Öster och söder om huvudön ligger den vidsträckta och vackra skärgården med hundratals öar, kobbar och skär som en sista utpost mot Ålands hav.
Här finns matbutik, förskola, grundskola åk F-3 mm.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2018
Tomtarea
1492 m²
Pris
775 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Svartbäck 1:40

Tomt

1492 m²

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Vatten samt Avlopp via gemensamhetsanläggning.

Ekonomi

Pris: 775 000 kr . Taxeringsvärdet är 212 000 Kr (fastställt avseende år 2018) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 2120 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Driftkostnad summa: 1 000 kr/år
Samfällighet: 1 000 kr/år

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Östhammar Gräsö GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Gräsö - Svartbäck 204 - Östhammar

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus