Till salu
- Grönviken 23B - Uppsala

Ditt drömhus.

1104 kvm (tomtarea) 1 990 000 kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Grönviken 23B 1 990 000 kr
Intresseanmälan
Image
Image
Image
Image
Image

Ditt drömhus.

Lantlig tomt endast c:a 2 km från Lindbacken! I vackra lantliga omgivningar kan ni nu bygga ert drömhus på en rymlig tomt med vackra omgivningar. Cykel, bil och gångväg på samma sida som Lindbacken på insidan av väg 288. Tomten ger dig ett lantlig läge och samtidigt en direkt närhet till Lindbacken.

Lindbacken en bit bort är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Tomten säljs som den är och köparen får bekosta V/A, el och eventuella markarbeten själv.

Visa mer
Marcus Topel
Ansvarig mäklare
Marcus Topel marcus.topel@riksmaklaren.se
070-745 52 00
”När priset räknas!”

Sammanfattning

Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2018
Tomtarea
1104 m²
Pris
1 990 000 Kr (eller högstbjudande)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Grönviken 1:15

Tomt

1104 m²

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.

Ekonomi

Pris: 1 990 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 657 000 Kr (fastställt avseende år 2018) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 6570 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Grönviken GA:1 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

- Grönviken 23B - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus