50
Såld
Öregrund - Biotopstigen 3 - Öregrund

På underbara Sunnanö! Ett välplanerat hus som är energisnålt.

Villa 83 kvm 635 kvm (tomtarea) 3 250 000 kr Slutpris 3 250 000 Kr
Biotopstigen 3 3 250 000 kr

På underbara Sunnanö! Ett välplanerat hus som är energisnålt.

Tillfälle att förvärva fritidshus med suveränt läge på fantastiska Sunnanö! Villan är byggd i lösvirke och har en mycket tilltalande planlösning med kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Tack vare högt till tak och panoramafönster som sträcker sig från golv till tak har rummet ett otrolig rymd och ett härligt ljusflöde, i vardagsrummet står även en kamin som ger hög mysfaktor och är en bra värmekälla. Från både kök och vardagsrum finns utgång till en stor altan om ca 60 kvm i ett lugnt läge mot lummigt skogsområde där ni under hela dagen kan sitta i solen. Tack vare husets utformning får ni på altanen två vindskyddade lägen.

Vidare finns tre sovrum varav det ena lite större med ingång till klädkammare och badrum med bastu. Genomgående parkettgolv och vita målade väggar ger tillsammans med högblanka köksluckor och rostfria vitvaror stilsäker känsla över huset.

Här bor ni med ett fantastiskt läge på Sunnanö där det bland annat finns fina motionsspår, tennisbana, havsbad vid omtyckta sandstränder. I närheten finns Katarinöras båtklubb med egen klubbholme med vedeldad bastu och grillplatser. Från fastigheten är det bara ca en kilometer till Öregrund centrum med ett rikt krog- och kulturliv. Öregrund som är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, är mycket uppskattad för sin småstadscharm och pittoreska hamn. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker. I närheten finns skola och förskola samt en kort bilväg bort ligger Öregrunds Golfklubb.

Mycket billigt boende med en låg månadskostnad.

Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
”I slutändan handlar det om att ta hand om människor – vilket är något som jag och mina medarbetare strävar efter dagligen.”

Sammanfattning

Objekttyp
Villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2014
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
83 m²
Tomtarea
635 m²
Pris
3 250 000 Kr

Planlösning

HALL:
Rymlig hall med parkettgolv och vita målade väggar. Här finns spegelgarderober som ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

KÖK:
Stort kök med parkettgolv och vita målade väggar. Här finns maskinell utrustning i form av keramikhäll, fläkt, diskmaskin, sidebyside kyl och frys med ismaskin. Utgång till den stora altanen med sol under hela dagen.

VARDAGSRUM:
Vardagsrum med parkettgolv och vita målade väggar. Högt till tak och panoramafönster som sträcker sig från golv till tak samt här finns även en braskamin och en andra utgång till altanen.

SOVRUM:
Totalt tre sovrum samtliga med parkettgolv och vita målade väggar. Två av sovrummen har två garderober vardera och det tredje sovrummet har ingång till en stor klädkammare som ger utmärkta förvaringsmöjligheter.

BADRUM:
Helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet och vita kaklade väggar. Här finns toalett, handfat med kommod, dusch, tvättmaskin, torktumlare och bastu.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Öregrund 5:36

Tomt

Tomtarea 635 m² (friköpt).

Uteplats

Altan på ca 60 kvm i ett lugnt läge mot lummigt skogsområde där ni under hela dagen kan sitta i solen. Tack vare husets utformning får ni på altanen två vindskyddade lägen.

Byggnad/Storlek

1 plan, 83 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2014

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Fasad: Stående träpanel. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump luft/luft, kamin

Ekonomi

Pris: 3 250 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 796 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 296 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2014. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Driftkostnad summa: 21 955 kr/år
Uppvärmning: 8 627 kr/år
Vatten-avlopp: 6 406 kr/år
Renhållning: 2 961 kr/år
Försäkring: 3 961 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan (2011-06-14).

Visa mer

Karta

Öregrund - Biotopstigen 3 - Öregrund

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus