50
Till salu - Sön 3/3 kl 15:00-15:30
JÄRLÅSA - Tackmossvägen 36 - Järlåsa

Fritidshus 55 kvm 1836 kvm (tomtarea) 1 595 000 kr (högstbjudande)
Intresseanmälan
Tackmossvägen 36 1 595 000 kr
Intresseanmälan

Helrenoverad stuga på stor öppen tomt med sjöglimt! Altanen är försedd med belysning och ger plats för utemöbler i alla väderstreck!

Varmt välkomna till denna gemytliga stuga med året runt standard. Hela huset har renoverats invändigt och tilläggsisolerats. Huset har försetts med ett nytt tak samt nya fönster och dörrar. Ny el har dragits och ett nytt elskåp sitter på plats, nya rördragningar till avlopp samt vatten har gjorts.

Huset har öppna sällskapsytor intill ett arbetskök och planlösningen ger ett fint ljusinsläpp och utsikt ut mot den omgivande tomten. Entrén till huset går via hallen men även vardagsrummet har försetts med en dörr som leder vidare ut till den stora altanen. Här finns även en kamin som ger möjlighet för en extra värmekälla. Intill köket ligger ett av sovrummen och från hallen på andra sidan köket ligger sovrum två. Intill hall och sovrum ligger ett stort badrum med dusch samt wc, här har det förberetts för tvättmaskin med rördragning och el.

Vid renoveringen av huset har även tomten förhöjts, träd har röjts bort och en ny nedfart samt en väl tilltagen parkeringsplats har anlagts. Intill huset står en liten lekstuga och ett gästhus som kan användas som förråd eller bli sommarens semester projekt.
Intill huset ligger ett stort fält och en stig leder ner till sjön. Här spåras det för skidåkning snöiga vintrar av lokala entusiaster.

Området/Järlåsa
Vid de intilliggande sjöarna Strandsjön och Stennässjön, som är två av flertalet sjöar i området, kan man svalka sig med ett dopp i sjön eller ta en tur ut i båt och prova sin fiskelycka. Bygden har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, ett samhälle med fin gemenskap och fantastiska omgivningar för den som vill ut i naturen.

Samhället Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Täta bussförbindelser till Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik, café och bensinmack samt en aktiv brandstation. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. Allt detta med endast 30 minuters resa till centrala Uppsala.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Fritidshus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1976
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
55 m²
Tomtarea
1836 m²
Pris
1 595 000 Kr (högstbjudande)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Skyttstennäs 1:111

Tomt

1836 m²

Bilplats

Uppställningsyta för två bilar

Renovering

2023
Tilläggsisolering av väggar och tak. Även grunden har renoverats och isolering har bytts ut.
Nytt yttertak.
Nya fönster och dörrar.
Helrenovering av badrum och varmvattenberedare samt paxfläkt.
Nya dragningar av rör till vatten och avlopp.
El och elskåp.
Renovering av kök.
Alla ytskikt invändigt har renoverats och nya golv ligger på plats.
Väggar har fått osb- och gipsskivor.

Byggnad/Storlek

1 plan, 55 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1976

Byggnadssätt

Grund: Plintar. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk. Vatten och avlopp: Enskilt vatten - borrad brunn Avlopp - sluten tank för wc samt stenkista för gråvatten .

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt braskamin och luft/luftvärmepump

Övriga utrymmen

Gästhus

Ekonomi

Pris: 1 595 000 kr (högstbjudande). Taxeringsvärdet är 885 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 319 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1980. Fastighetsskatt-/avgift: 6638 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 398 000 kr.

Driftkostnad summa: 19 500 kr/år
El: 10 000 kr/år
Vatten-avlopp: 1 700 kr/år
Sotning: 400 kr/år
Samfällighet: 2 700 kr/år
Renhållning: 1 800 kr/år
Försäkring: 2 900 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Behövs ej.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1964-12-04).

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut Kraftledning, 03-IM1-51/172.1
Last: Avtalsservitut Kraftledning, 03-IM1-61/524.1

Visa mer

Visningar

03

Sön 3/3 kl 15:00-15:30

Anmäl mig

Karta

JÄRLÅSA - Tackmossvägen 36 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus