Kommande - Lör 23/9 kl 14:00-14:40
Östammar/Öregrund - Östra Lackeviksvägen 28 - Östhammar

Oemotståndlig fritidsoas i Sveriges vackra skärgård!

Fritidshus m. permanentstand 105 kvm 2404 kvm (tomtarea)
Intresseanmälan
Östra Lackeviksvägen 28
Intresseanmälan

Oemotståndlig fritidsoas i Sveriges vackra skärgård!


Mellan Öregrund och Östhammar alldeles intill havet finner ni denna idyll som erbjuder ett rikt friluftsliv året runt. En välhållen och ompysslad villa med permanentstandard som har gott om utrymme för familj och vänner.

Storhuset erbjuder hela 4 sovrum, vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket också gör att utrymmet får ljusinsläpp från tre väderstreck. Vardagsrummet erbjuder gott om plats, kamin samt dörr ut till en fantastiskt altan med bästa solläge och fin sikt ut mot den egna tomten och omgivningarna. Ett fullt utrustat kök med matplats intill fönster med fin utsikt. På övre plan finner ni två av de fyra sovrummen samt även ett gemytligt allrum med utgång till balkong. Kommer vänner och familj på besök finns det även ett fint gästhus med eget kök, wc samt utomhusdusch att erbjuda. Huset har varit uthyrt delar av sommaren veckovis. Under huset finner ni en välbyggd källare som fungerar som förvaring samt ett utmärkt utrymme för att hålla mat och dryck svalt, här finns även plats att smyga undan varma dagar för att svalka sig om inte lusten för ett dopp i havet infinner sig.


Släng handduken över axeln och traska ner till båten eller för att ta ett dopp i havet, strax intill fastigheten finns det en vik som erbjuder en riktig sommaridyll med sköna klippor, brygga och strand som passar alla åldrar. Båtplats med y-bom i den fina båthamnen ingår i samfälligheten, här finns även en samlingsplats med grill.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Fritidshus m. permanentstand
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1985
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
105 m²
Tomtarea
2404 m²

Planlösning

Rumsbeskrivning:
Hall med marmorplattor skönt uppvärmda med elslingor under, här finns plats för ytterkläder samt förvaring i flertalet garderober. I direkt anslutning finns ett rum som kan användas som förvaring eller mindre sovrum. Rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck, här finns även en dörr ut till den stora altan med sol i syd-västläge vilket ger altanen sol från morgon till kväll. Trevlig kamin finns som sprider värmen in till både vardagsrum och kök. Kök med matplats intill fönster. Ett fullt utrustat kök med gott om förvaring, här finns kyl/frys, ny spis med varmluftsugn, diskmaskin samt fläkt. Badrum med kakel på väggar samt plastmatta på golv, här finns tvättmaskin, wc, handfat samt dusch. Sovrum med panelade, vitmålade väggar samt inbyggda garderober. Fina trägolv och utsikt mot trädgården. Sovrum som idag nyttjas som klädkammare. Här finns extra kyl/fry. På övre plan finns ett stort allrum för familjemys framför tv samt spelkvällar, här finns även utgång till balkongen med västerläge med sjöglimt. Plats för förvaring finns i ett inbyggt utrymme under det sluttande taket. Sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrum med plats för dubbelsäng. Intill huset står en stor gäststuga med kök samt plats för soffhörna samt matplatsmöbel. Ett ljust sovrum samt tillgång till wc. En rymlig altan i sydligt läge med tillgång till utomhusdusch med varmvattenberedare.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Nolsterby 25:2

Tomt

Tomtarea 2 404 m² (friköpt). Tomten: naturtomt, delvis sluttningstomt, trädgårdstomt.

Uteplats

Stor altan med gott om plats för utemöbler samt möblemang i skyddat läge under tak. Altan om ca 30 m², läge sydväst.

Bilplats

Carport samt goda uppställningsytor för flertalet fordon. Uppfarten är nyligen grusad

Renovering

Vindskupa 1994
Burspråk i kök 2000
Carport 1997
Fönster 2015-2016

Senare renoveringar mellan 2017-2023
Luft/luft värmepump
Målning exteriört
Målning interiört
Utbyggnad av gästhus
Kök renoverat med nya bänkskivor, stänkskydd, omlackade luckor samt nya beslag.

Byggnad/Storlek

1-½ plansvilla, 105 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Observera att den exakta storleken inte är uppmätt . Byggnadsår: 1985

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Timmer. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, vintervatten med egen ledning c:a 100 m från föreningens vintervattenförråd i området, huvudavstängare i källaren, elsnodd. Enskilt avlopp, 3-kammarbrunn 1991. Även torrdass finns på gården. Avlopp finns tillgänglig vid gäststugan, avloppsledning finns från gäststugan och ansluten till 3-kammarbrunnen tillsammans med stora huset. Här finns även sommarvatten via samfälligheten.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt braskamin och luft/luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Gäststuga med sommarvatten, utedusch.

Övrigt

Följande är information från säljaren, så är även information gällande avlopp mm.
Isolering huvudbyggnad: Huset är isolerat med 100mm och uppåt i alla väggar, dock ej vägg i allrum i sydvästläge. Golvbjälklag ca 200mm, tak ca 250mm. Viss avvikelse kan förekomma.

Gäststuga endast isolerad i vägg mot norr (kökssidan) samt golv och tak.

Inkommande vatten finns i källaren, dock ej avlopp i dagsläget.

Dränering med mardräneringsmatta samt isolering. Även dränering gjord under källargolvet.

. Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Ekonomi

Taxeringsvärdet är 1 440 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 734 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1985. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 750 000 kr.

Driftkostnad summa: 36 726 kr/år
El: 22 995 kr/år
Vatten-avlopp: 2 100 kr/år
Sotning: 500 kr/år
Samfällighet: 5 313 kr/år
Försäkring: 5 818 kr/år
Kommentar: I samfällighetsavgiften ingår: Båtplats, badplats, vatten, skötsel av väg samt området.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1974-05-17).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Östhammar Mälby GA:5 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Östhammar Nolsterby GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Östhammar Nolsterby GA:3 ändamål: Vattenförsörjning, Bad och/eller båtanläggning, Gemensamhetsanläggning: Östhammar Nolsterby GA:4 ändamål: Vägar


Last: Avtalsservitut Vatten Mm, 03-IM1-77/52124.1

Visa mer

Visningar

23

Lör 23/9 kl 14:00-14:40

Anmäl mig

Karta

Östammar/Öregrund - Östra Lackeviksvägen 28 - Östhammar

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus