Såld
JÄRLÅSA - Tackmossvägen 3 - Järlåsa

Fint belägen fastighet med permanentstandard och närhet till bad!

Fritidshus m. permanentstand 100 kvm 2840 kvm (tomtarea) 1 875 000 kr Slutpris 2 000 000 Kr
Tackmossvägen 3 1 875 000 kr

Fint belägen fastighet med permanentstandard och närhet till bad!

Fint beläget hus med permanentstandard i närheten av populära Strandsjön och Stennässjön.

Huset som ligger på höjden, har ett solsäkert läge på en fastighet som erbjuder gott om umgängesytor och plats för odling. Huset som har uppdaterats och byggts ut har ett nyrenoverat duschrum med wc och tvätt, ett stort och ljust matrum som ligger intill köket med utgång ut till en altan med morgonsol och intilliggande köksträdgård. Det rymliga vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp och kamin, här finns även en utgång till en uteplats under tak som leder vidare ut till trädgården i sydväst-läge. Ytterligare finns här tre bra sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Parkering bekvämt under en carport eller intill köksentrén.

Förråd finns det gott om, både kall- och varm förråd, ett av förråden är en blivande bastu för den som vill ta vid och slutföra de sista detaljerna i källaren intill carporten finns gott om förvaringsmöjligheter..

Området/Järlåsa
Vid de intilliggande sjöarna Strandsjön och Stennässjön, som är två av flertalet sjöar i området, kan man svalka sig med ett dopp i sjön eller ta en tur ut i båt och prova sin fiskelycka. Bygden har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, ett samhälle med fin gemenskap och fantastiska omgivningar för den som vill ut i naturen.

Samhället Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Täta bussförbindelser till Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik, café och bensinmack samt en aktiv brandstation. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. Allt detta med endast 30 minuters resa till centrala Uppsala.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Fritidshus m. permanentstand
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1965
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
100 m²
Tomtarea
2840 m²
Pris
1 875 000 Kr

Planlösning

HALL:
Huvudentrén till huset går via den stora altanen som ligger på gaveln och delar av baksidan av huset. Väl inne i huset finns en hall med plats för ytterkläder. På golvet ligger ett parkettgolv, taken är vita och på väggarna sitter vitmålad träpanel.

SOVRUM:
Sovrum med målade väggar och på golvet ligger ett laminatgolv. Fint ljusinsläpp och sikt ut mot entrén. Gott om plats för förvaring i garderob.

SOVRUM:
Rymligt sovrum med parkettgolv.

KÖK:
Ett rymligt arbetskök med dörr ut till en liten altan och köksträdgården. Här i köket finns det gott om arbetsytor och skåp för porslin och köksredskap. Hel kyl och frys, ugn, häll, fläkt samt diskmaskin. Fönster ovanför diskbänken med utsikt ut mot den fina trädgården och kakel ovanför arbetsytorna.

MATSAL:
Matplats intill stora fönster och en murad spis som idag används som mysfaktor för ljus och dekorationer, denna går ej att elda i idag utan renovering. Rummet är stort och ljust och plats finns för ett större sällskap. Från de stora fönstren i rummet har ni en härlig vy ut mot trädgård och skog på avstånd. Målade väggar och tak och på golvet ligger ett parkettgolv.

BADRUM:
Helkaklat badrum som byggdes till för ca 6 år sedan. Rummet hålls varmt av golvvärme och har ett fint ljusinsläpp från ett fönster samt spottar i taket. Här finns dusch, handfat, wc samt tvättmaskin.

SOVRUM:
Sovrum med två fönster, laminatgolv och målade väggar.

ALLRUM:
En halv trappa ner ligger ett allrum med kamin som erbjuder både en mysfaktor och ett effektivt värmetillskott. Här finns även en utgång ut till uteplats under tak, förrådsutrymmen samt trädgården. Då rummet byggts några trappsteg ner har det fått en fin höjt till taket och rummet känns både gemytligt och rymligt på samma gång. Fönstren med sin utsikt ut mot trädgården ger en härlig avslappnade lugn. Här finns även en luft/luft värmepump som kan erbjuda kyla varma sommardagar.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Skyttstennäs 1:43

Tomt

Härlig trädgårdstomt mot skogen bakom huset. Berg i dagen och skyddade odlingsplatser och umgängesytor finns det gott om.

Uteplats

Stor altan i ett fint läge ut mot trädgården.

Bilplats

Flertalet uppställningsytor för bilar

Renovering

2020 Exteriör målning
2017 Badrum
Delvis omdränerat
Tilläggsisolerat
Fönster
1986 utbyggnad

Byggnad/Storlek

1 plan med souterräng, 100 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1965

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta/krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Enskilt vatten - Egen borrad brunn Enskilt avlopp - Sluten tank samt slamavskiljare för BDT.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt braskamin och luft/luftvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Övriga utrymmen

Carport och goda förvaringsmöjligheter i källare med ingång under carporten
Påbörjad bastu
Förrådsutrymme under huset
Förrådsbyggnad
Vedbod

Ekonomi

Pris: 1 875 000 kr . Taxeringsvärdet är 1 564 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 176 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1970. Fastighetsskatt-/avgift: 9287 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 084 000 kr.

Driftkostnad summa: 32 721 kr/år
El: 21 300 kr/år
Sotning: 700 kr/år
Samfällighet: 3 800 kr/år
Försäkring: 6 921 kr/år
Kommentar: 10631 kWh/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-51/172.1
Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-61/524.1

Visa mer

Karta

JÄRLÅSA - Tackmossvägen 3 - Järlåsa

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus