Till salu - Sön 26/9 kl 14:00-15:00
Borgarbo - Långängsvägen 13 - Järlåsa

Fritidshus m. permanentstand 60 kvm 1996 kvm (tomtarea) 1 775 000 kr
Intresseanmälan
Långängsvägen 13 1 775 000 kr
Intresseanmälan

Välkommen till ett mycket fint beläget hus i ett lugnt och trevligt område med tillgång till pool! Borgarbo, som till mesta del består av fritidshus har över åren blivit ett allt mer populärt område där många väljer att vistas året runt.

Bostadens planlösning erbjuder kök i öppen planlösning mot matplats och ett ljust och härligt allrum med utgång till altan och ett charmigt uterum med utemöbler. Rummet förlänger säsongen och ger skydd vid sämre väder. Köket är väl utrustat med allt som behövs och lite till, här bjuds på några goa överraskningar. Två bra sovrum varav det ena används som klädkammare idag. Hall och badrum med badkar.
Hus och tomt har genomgått stora förändringar under de nuvarande ägarnas tid då en väl tilltagen dränering har gjorts, husets grund har grävts ur och fått nytt material. Golvvärme har installerats och en kulvert leder ut värme till den nyrenoverade gäststugan med eget sovrum och badrum.

Stugan omgärdas av en härligt grönskande trädgårdstomt med avskilt läge på baksidan. På tomten finns gott om plats för förvaring, carport och fina uppställningsytor för fordon av all dess slag.


Varmt välkomna att ta er en titt på området och ring gärna med frågor och tidsbokning för visning.


BORGARBO
Aktiv tomtförening med 122 st fastigheter som bland annat äger och förvaltar en boulebana, en pool, en fotbollsplan och en anläggning för åretruntvatten till samtliga fastigheter. Tomtägareföreningen ansvarar också för grönområden, ängar och skog på samfälld mark. Den gemensamma poolen är uppvärmd med el och solvärme och öppnar i juni. Vägförening som ansvarar för vägunderhåll, sandning, saltning och snöröjning. Besök gärna föreningens hemsida för mer info och bilder: http://www.borgarbo-stugomrade.se

Närområdet: Vid Siggeforasjön (ca. 20 minuters cykelavstånd) finns ett fint bad med sandstrand och en camping. I Järlåsa finner ni förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Fritidshus m. permanentstand
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2018
Byggnadsår
1948
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
60 m²
Tomtarea
1996 m²
Pris
1 775 000 Kr

Planlösning

Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns ett badkar för den badsugne. Ledningar och el finns fördragna för den som vill byta ut badkaret till en jacuzzi. Handdukstork, wc, tvättmaskin, torktumlare, paxfläkt samt spottar i tak.

Ett rymligt sovrum med vitmålade trätak, tapet på väggarna samt ett nylagt laminatgolv. Ingång till vardagsrum samt rummet intill som idag används som klädkammare.

Stor inredd klädkammare som även passar som sovrum. Ingång till hall samt det intilliggande sovrummet som skiljs åt med en skjutdörr. Här står även en kyl/frys. Laminatgolv.

Stort vardagsrum med fint ljus från flertalet fönster och två altandörrar varav den ena leder ut på altanen i östligt läge och den andra leder till det stora, charmiga uterummet i norr vilket ger skydd vid väder och vind. Vita väggar och tak samt ett nylagt laminatgolv, samma som i det stora sovrummet.

Arbetskök med klinkergolv, köket är utrustat med häll som erbjuder både induktion samt vanlig platta, ugn, diskmaskin, kyl, fläkt, exklusiv kran med hett vatten och bubbelvatten. Kakel ovan arbetsbänken och spottar i taket.

Uterum med utgång i väst och öst med tillhörande uteplatser åt båda håll. Här finns ett utekök samt tillgång till grillplats ute på altanen. Rummet har en platsbyggd bänk som rymmer många sittplatser och samtidigt erbjuder gott om förvaring.

Teknikrum med panna, varmvattenberedare, frys mm


Gäststuga med kulvert ut för värme, här finns vatten indraget till bl.a. dusch samt en separett. Stugan har golvvärme, separat badrum samt sovrum.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Kvicksätra 1:28

Tomt

Stor öppen tomt gott om umgängesytor, altan som sveper runt stora delar av huset med fin belysning kvällstid.

Uteplats

Stort inglasat uterum med utgång i två väderstreck samt ingång till teknikrum med värmesystem och förvaring.

Bilplats

Uppställning för flertalet bilar samt carport

Renovering

Hela grunden har renoverats och grävts ur - Plast på mark med singel, nya reglar o trossbotten, isolering samt golvvärme.
Nya ytterväggar samt tak och takstolar.
Värmesystem med golvvärme
Ny avloppstank
Målning ext. 2021
Gäststuga

Byggnad/Storlek

1 plan, 60 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1948

Byggnadssätt

Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Vatten och avlopp: Enskilt vatten - Borrad brunn Enskilt avlopp - Sluten tank (Ny) samt infiltration .

Ekonomi

Pris: 1 775 000 kr . Taxeringsvärdet är 671 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 398 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1948. Fastighetsskatt-/avgift: 5032 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 790 000 kr.

Driftkostnad summa: 35 816 kr/år
El: 21 500 kr/år
Vatten-avlopp: 3 400 kr/år
Samfällighet: 1 650 kr/år
Renhållning: 755 kr/år
Försäkring: 7 411 kr/år
Vägavgift-snö: 1 100 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Kvicksätra GA:1


Last: Avtalsservitut: Vattenledning Mm, 03-IM1-70/4946.1


Förmån: Avtalsservitut: Väg, 03-IM1-78/44070.1

Visa mer

Visningar

26

Sön 26/9 kl 14:00-15:00

Anmäl mig
27

Mån 27/9 kl 18:00-18:45

Anmäl mig

Karta

Borgarbo - Långängsvägen 13 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus