50
Kommande
LINDBACKEN - Utgårdsvägen 1 - Uppsala

Parhus som andas industridesign, stor tomt och fri utsikt mot parken!

Bostadsrättslägenhet 6 rok 162 kvm 7 600 kr/mån
Intresseanmälan
Utgårdsvägen 1
Intresseanmälan

Parhus som andas industridesign, stor tomt och fri utsikt mot parken!

På första parkett mot parken - här erbjuds ett parhus utöver det vanliga med vacker tegelfasad och ett varmbonat orangeri att njuta av året om - tänk dig att fira jul här under stjärnhimlen eller njuta av vårens första solstrålar.

Huset uppfördes av populära Blooc under 2017 och är en av Lindbackens större modeller som ger härliga, luftiga ytor. Den stora tomten angränsar allmänning på baksidan och har fri utsikt mot parkområde. Här har barnen gott om plats att leka och vill de ta leken vidare - då finns den helt nybyggda lekplatsen i parken ett stenkast bort. När du kommer in i huset slås du av dess svala färgsättning i toner av Nude, vitpigmenterade golv, vackra glaspartier i stål och gjutjärnskamin som ger detta hus dess unika karaktär och känsla av industridesign. Här finns många detaljer, platsbyggt skrivbord som blir en harmonisk plats att arbeta i hemmet, gott om förvaring i hela garderobsväggar, ett kök med inredning från Kvänum och bänkskiva delvis av Kolmårdsmarmor. Ett smycke och extra rum till huset är orangeriet med vattenburen golvvärme, det ger dig känslan av att vara utomhus året om.

Den vackra trappan i rostig korall med ett specialdesignat smidesräcke leder dig upp till övervåningen där du slås av rymd med upp till 6 meter i takhöjd mätt från entréplanet. Ett öppningsbart fönsterparti i taket gör att ljuset flödar in i kärnan av huset. Det gör att huset hela tiden känns ljust, även under en mulen och regnig dag. På övervåningen finns tre sovrum varav ett större rum för föräldrarna med walk-in-closet och passage till ett praktiskt klädvårdsrum och vidare in till det lyxiga badrummet med ett gjutjärnsbadkar.

Tomten är en av områdets största tillhörande en bostadsrätt - här finns gott om gräsytor och en grusad framsida med pergola som har plats för bil. På husets baksida finns en altan med sol på förmiddagen och på framsidan finns uteplats med kvällssol.

Lindbacken är nu så stort att den här delen kan kallas centrala Lindbacken - här är skola, och förskolor någon minut bort och ni har 5 minuters rask promenad till bussen. Lindbacken är nu en väletablerad stadsdel som växt fram där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen - enligt statistik från SCB var under 2022 var tredje invånare i området ett barn under 9 år - så visionen om att skapa ett barnvänligt område har verkligen lyckats. Här finns Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA butik med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Ett välkommen tillskott är nu Handelsbyn med Vårdcentral, Apotek, restaurang, gym, och frisör - servicen är nu komplett! Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden galleria och vidare till Uppsala City.

Detta är en kommande försäljning och visningar är planerade till augusti - varmt välkomman att lämna ditt intresse redan nu!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2017
Rum
6 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
162 m²
Månadsavgift
7 600 Kr
(Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer.)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
2 133 974 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2023.)

Planlösning

Rumsbeskrivning:
I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått klinker lagt i klassiskt fiskbensmönster. Från hallen möts du av en vacker trappa målad i en mogen ton av rostig korall med specialdesignat räcke i vitt stål och nät. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 6 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Centralt placerad står den gedigna gjutjärnskaminen med en effektfull skorsten som löper genom huset. Köket är ett klassiskt kök av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. De vackra nude-färgade ramluckorna harmoniserar med bänkskivan i vitlaserad bok och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Samma brödhylla som blivit ett signum för BLOOC finns i köket och används med lätthet som förvaring av kryddor, keramik eller vin. Vitvarorna är från italienska Smeg och kylskåpet i rostfritt imponerar på de flesta. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med "New York- känsla". Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett interiört stålglasparti finns också mellan vardagsrum och matplats. Från matplatsen når ett varmbonat fantastiskt orangeri som kan användas året om. I hallen på nedre plan finns gott om förvaring, städskrubb under trappan och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik. De massiva skjutdörrarna skapar flexibla förvaringsmöjligheter från golv till tak och läderbeslagen unikt framtagna av BLOOC blir bara vackrare med tiden. Badrummen inger en varm ombonad känsla med en klassisk kommod i Nude-färg från Kvänum. På första våningen är badrummet utrustat med dusch och i det privata lite större badrummet finns ett exklusivt gjutjärnsbadkar. Kommodens bänkskiva är gjord i massiva stensorten Jura Grey och tvättstället i vitt porslin. Den ovala spegeln med hylla i glas och pendellampan i mässing kommer från BLOOC. Det hexagonformade golvet har en lugn färgsättning i fyra toner slumpmässigt lagt och skapar kontrast till väggarna i beige färgsättning och det vita väggkaklet. På övre plan finns två mindre sovrum och ett större sovrum. Båda de mindre sovrummen har klädkammare med klädstänger. Det större sovrummet är utrustat med en walk-in-closet, med klädstänger i läder och hyllplan från Kvänum. Det stora sovrummet, den stora klädkammaren och husets tvättrum ligger i fil med genompassage till badrummet. På övre plan finns också ett rymligt allrum för tv-underhållning eller lek.

ENTRÉPLAN: HALL:
I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått klinker lagt i klassiskt fiskbensmönster. Från hallen möts du av en vacker trappa målad i en mogen ton av rostig korall med specialdesignat räcke i vitt stål och nät. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 6 meter med flera takfönster som ger rikligt med ljusinsläpp i hela huset.

MATPLATS:
En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Centralt placerad står den gedigna gjutjärnskaminen med en effektfull skorsten som löper genom huset.

ORANGERI:
Varmbonat orangeri med slående utsikt över parken. Klinker på golvet och flera öppningsbara fönster och dörrar. Du når rummet från matplatsen och det blir ett fantastiskt extra rum, året om, där du kan njuta av känslan att sitta ute även under kalla dagar.

KÖK:
Köket är ett klassiskt kök av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. De vackra nude-färgade ramluckorna harmoniserar med bänkskivan i vitlaserad bok och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. En fin detalj är brödhyllan speciellt designad av Blooc används med lätthet som förvaring av kryddor, keramik eller vin. Vitvarorna är från italienska Smeg med induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad diskmaskin, spisfläkt och ett extra brett kylskåp som öppnar med dubbeldörrar samt dubbel frys nedtill.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med "New York- känsla". Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett interiört stålglasparti finns också mellan vardagsrum och matplats. Här finns förvaring i skjutdörrsgarderober och ett platsbyggt skrivbord. Utgång till altan och trädgård.

PASSAGE/FÖRVARING:
I passage mellan vardagsrum och hall finns gott om förvaring, en rejäl yta under trappan och massiva skjutdörrar skapar flexibla förvaringsmöjligheter från golv till tak

DUSCHRUM/WC:
Intill hallen finns ett duschrum som inger en varm ombonad känsla med en klassisk kommod i Nude-färg från Kvänum, bänkskiva i natursten med ett tvättställ i vitt porslin, oval spegel med hylla i glas och pendellampa i mässing kommer från BLOOC. Det hexagonformade golvet har en lugn färgsättning i fyra toner slumpmässigt lagt och skapar kontrast till väggarna i beigefärgsättning med vitt väggkakel.

ÖVERVÅNING: ALLRUM:
Via trappan i korall nås övervåningen och dess allrum med ett stort fönsterparti som har fri utsikt över parken. Här sprids ljuset av det härliga takfönstret.

SOVRUM 1:
Lyxigt föräldrasovrum med plats för dubbelsäng och ingång till walk-in-closet inredd med hyllor och skinnbeklädd klädstång.

SOVRUM 2:
Ett rymligt sovrum med fönster i två väderstreck och slående vy över parken.

SOVRUM 3:
Även detta ett fint sovrum med ingång till walk-in-closet med fin garderobsinredning.

BADRUM:
Fantastiskt badrum med samma ombonade känsla och färgsättning som duschrummet på entréplanet. Här finns ett frostat fönster som ger fint ljusinsläpp, ett härligt gjutjärnsbadkar och en extra bred kommod med samma vackra bänkskiva av natursten som på entréplanet. Golvvärme.

FÄRGSÄTTNING:
Huset har genomgående vitpigmenterat askgolv och vita väggar.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Från vardagsrummet nås insynsskyddad uteplats med trätrall och från matplatsen nås det härliga varmbonade orangeriet där solen strålar in från söder och som blir ett härligt rum att njuta i året om.

Bilplats

Parkeringsplats under pergola.

Byggnad/Storlek

2-plans parhus, 162 kvm , 6 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2017

TV- och internetanslutning

TV: Anslutet till Telia Öppen Fiber för både bredband och TV. Innehavaren kan välja valfri leverantör bland Telia Öppen fibers samarbetsparter.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Lägenhetsnummer

1

Ekonomi

Månadsavgift: 7 600 kr. Kallvatten ingår i månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och varmvatten tillkommer. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 7,18884%.

Föreningen

Namn: Brick
Om föreningen: 14 st parhus & friliggande hus med fasader i tegel. Inuti har husen en ovanligt sval karaktär, utan att på något sätt bli tråkiga. Färgsättningen går i toner av nude och rostig corall. Formspråket, materialvalen och placeringen av husen är minst sagt spännande.

Allt det du kan förvänta dig. Gammalt möter nytt med kolmårdsmarmor, gjutjärnskaminer och orangerier. På baksidan finns den egna lummiga och lugna oasen och här finns möjlighet att grilla och njuta av långa soliga sommardagar. De vinterisolerade orangerierna ger en härlig känsla av att vara ute och här kan du sitta och äta middagar årets alla månader.

Föreningen är medlem i Södra Lindbackens Samfällighetsförening, med en andel på 2.863%.

Ekonomi: Föreningens ekonomi sköts av SBC. Föreningen höjde avgifterna med 6% den 1 februari 2024. Inga fler planerade eller beslutade avgiftsförändringar. Kontrollerat: 2024-06-27
Renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2020 och sträcker sig fram till 2069. Underhållsplanen uppdaterades 2020.
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Utgårdsvägen 1 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus